Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má pravdu

• Herní doba: 15–25 hodin
    • Cena: 1999 korun (Alza)

S tím, že hlavní 15ti hodinová část má 4 hodiny cut scén. Tzn. na hru zbylo pouhých 11 hodin. (Pro ty co jdou přímo k cíli.)

• 0011

MachineGames jsou ZeniMax a ZeniMax je Microsoft Gaming, dříve známých jako Xbox Game Studios a to je divize hádej koho... Nejsou to 3rd party vývojáři, prostě je to Microsoft ať chceš nebo ne.

• Veskoslav

Krátká? Bereš něco? 

• Netáhlům z MS se nepovedlo vůbec nic. Povedlo se to (a velice !!!) MachineGames. 

• Všude to sbírá pěkný hodnocení. Já si počkam až klesne cena :) 

• triptich

pravda. na druhej strane... aspoň oživil diskusiu pod jedným článkom. snáď aj to games pomôže :)

• Derp_1337

Hele, prakticky každý zpočátku moc nedával japonskou anime grafiku. Ale jak začneš hrát, tak si na to zvykneš. Skvělý příběh a gameplay tě fakt pohltí.

Vyzkoušej a uvidíš. Jinak přijdeš a o fakt velký hit.

• Derp_1337

Rada na trolly? Dont feed the trolls.

Nejlepší je prostě ignorovat trolly a dál nerozvíjet debatu. Oni sami odejdou jinam.

• yeniczek

Nehorazne kratka? Spadlo ti neco na hlavu? :D 12 hodin narychlo bez jakehokoliv prolejzani? Ok... 

• Tak se “MS” povedlo dle games.cz udelat desitkovou hru a pro nektere je to tezky sok 🤣 ktery hranici s nemoznym, takze se nekterym sesypal zivot jak domecek z karet  

• Ty já tu japonskou anime grafiku prostě nedávám. Takže tahle herní větev mě kompletně minula. Já vím, je to škoda atd... ale tak to prostě mám. 

Jinak jsem teda neodolal a koupil path of exile 2. Všechny dojmy jsou zatím veskrze pozitivní, tak jsem šel do toho. Ještě to stahuju, ale těším se na to. 

• triptich

vidiš. ja som sa dnes dozvedel, že sú stále ľudia, ktorí sa považujú za hráčov a súdia hry/berú vážne podľa nejakých game awards, goty a pod. nezmyselných ankiet popularity.
    mne je úplne jedno, koľko ocenení má ktorá hra, aj tak si so všetkými vytrie podlahu OTTD, kde mám tisíce hodín a od hlbokých 90tok je to základná inštalácia každého PC, ktorý mi hovorí pane.

ale priznávam ti spočiatku pekný trolling. škoda, že si ho neukončil včas a nezmyselne si to drenil.

• Derp_1337

Ta hra je určitě "hratelná". Ale pro lidi se slabšími stroji, to "hratelná" je fakt na hranici únosné meze. Internet je zaplněl články, které hráčům radí, jak zlepšit výkon hry. 

Stalker 2 by si určitě zasloužil ještě nějakou pořádnou optimalizaci.

BTW: Blíží se vydání Kingdom Come Deliverance 2 a ta hra taky bude mít hodně vysoké HW nároky. Očekávám, že místo toho, aby se Warhorse zaměřilo na optimalizaci, tak se objeví Dan Vávra a prohlásí něco ve stylu "No tak, lidi, nebuďte socky. Kupte si lepší počítač!".  😂

• Derp_1337

Jo, prodeje Hi-Fi Rush byly hrozné. 

Recenze byly dobré, ale marketing téměř nulový. Když se pak dělala anketa pro současné teenagery, tak (téměř) nikdo o té hře nevěděl. To se projeví na prodejích.

• Derp_1337

Naposledy jsi ulítnul z Diablo 2 a Sacred 2?

Asi jsi ještě nehrál Final Fantasy 7 Remake Intergrade a Final Fantasy 7 Rebirth, že?

• Derp_1337

1.) Nehorázná cena??? Na Steamu vidím cca 1760Kč (70). To je v dnešní době úplně běžná startovací cena.

2.) Neskutečně krátka hra?? Dohrání trvá někde mezi 16 až 40 hodinami. A s tím, že nejkratší doba pro dohrání na Easy jde zvládnout za 12 hodin. Ale to fakt hráč musí ignorovat všechny vedlejší aktivity a jenom běžet za hlavním cílem.

3.) Číselné hodnocení hry nemůže brát v potaz cenu hry. Stačí jenom slovní doporučení, jestli si lidi radši počkat. To už si každý člověk musí sám za sebe říct, jestli má prachy na vyhození a nebo jestli si počká na slevu.

• vonTossis

Vnitřní nespokojenost ventilovaná ven. 

• Si to kúpte, zahrajte a ohodnoťte. Až som prekvapený koľko ľudí nedokáže prekusnut hodnotenie Games.cz.

Mne stačí vedieť, či je hra kvalitná a stojí za môj čas alebo nie. A je jedno či má 7,8,9 alebo 10 bodov.

• Víš co Sašo? Jdi do ...

• Co to je za lidi co píšou tyhle sracky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit