Indiana Jones and the Great Circle – recenze
-
Má pravdu
- Herní doba: 15–25 hodin
- Cena: 1999 korun (Alza)
S tím, že hlavní 15ti hodinová část má 4 hodiny cut scén. Tzn. na hru zbylo pouhých 11 hodin. (Pro ty co jdou přímo k cíli.)
-
MachineGames jsou ZeniMax a ZeniMax je Microsoft Gaming, dříve známých jako Xbox Game Studios a to je divize hádej koho... Nejsou to 3rd party vývojáři, prostě je to Microsoft ať chceš nebo ne.
-
Krátká? Bereš něco?
-
Netáhlům z MS se nepovedlo vůbec nic. Povedlo se to (a velice !!!) MachineGames.
-
Všude to sbírá pěkný hodnocení. Já si počkam až klesne cena :)
-
pravda. na druhej strane... aspoň oživil diskusiu pod jedným článkom. snáď aj to games pomôže :)
-
Hele, prakticky každý zpočátku moc nedával japonskou anime grafiku. Ale jak začneš hrát, tak si na to zvykneš. Skvělý příběh a gameplay tě fakt pohltí.
Vyzkoušej a uvidíš. Jinak přijdeš a o fakt velký hit.
-
Rada na trolly? Dont feed the trolls.
Nejlepší je prostě ignorovat trolly a dál nerozvíjet debatu. Oni sami odejdou jinam.
-
Nehorazne kratka? Spadlo ti neco na hlavu? :D 12 hodin narychlo bez jakehokoliv prolejzani? Ok...
-
Tak se “MS” povedlo dle games.cz udelat desitkovou hru a pro nektere je to tezky sok 🤣 ktery hranici s nemoznym, takze se nekterym sesypal zivot jak domecek z karet
-
Ty já tu japonskou anime grafiku prostě nedávám. Takže tahle herní větev mě kompletně minula. Já vím, je to škoda atd... ale tak to prostě mám.
Jinak jsem teda neodolal a koupil path of exile 2. Všechny dojmy jsou zatím veskrze pozitivní, tak jsem šel do toho. Ještě to stahuju, ale těším se na to.
-
vidiš. ja som sa dnes dozvedel, že sú stále ľudia, ktorí sa považujú za hráčov a súdia hry/berú vážne podľa nejakých game awards, goty a pod. nezmyselných ankiet popularity.
mne je úplne jedno, koľko ocenení má ktorá hra, aj tak si so všetkými vytrie podlahu OTTD, kde mám tisíce hodín a od hlbokých 90tok je to základná inštalácia každého PC, ktorý mi hovorí pane.
ale priznávam ti spočiatku pekný trolling. škoda, že si ho neukončil včas a nezmyselne si to drenil. -
Ta hra je určitě "hratelná". Ale pro lidi se slabšími stroji, to "hratelná" je fakt na hranici únosné meze. Internet je zaplněl články, které hráčům radí, jak zlepšit výkon hry.
Stalker 2 by si určitě zasloužil ještě nějakou pořádnou optimalizaci.
BTW: Blíží se vydání Kingdom Come Deliverance 2 a ta hra taky bude mít hodně vysoké HW nároky. Očekávám, že místo toho, aby se Warhorse zaměřilo na optimalizaci, tak se objeví Dan Vávra a prohlásí něco ve stylu "No tak, lidi, nebuďte socky. Kupte si lepší počítač!". 😂
-
Jo, prodeje Hi-Fi Rush byly hrozné.
Recenze byly dobré, ale marketing téměř nulový. Když se pak dělala anketa pro současné teenagery, tak (téměř) nikdo o té hře nevěděl. To se projeví na prodejích.
-
Naposledy jsi ulítnul z Diablo 2 a Sacred 2?
Asi jsi ještě nehrál Final Fantasy 7 Remake Intergrade a Final Fantasy 7 Rebirth, že?
-
1.) Nehorázná cena??? Na Steamu vidím cca 1760Kč (70€). To je v dnešní době úplně běžná startovací cena.
2.) Neskutečně krátka hra?? Dohrání trvá někde mezi 16 až 40 hodinami. A s tím, že nejkratší doba pro dohrání na Easy jde zvládnout za 12 hodin. Ale to fakt hráč musí ignorovat všechny vedlejší aktivity a jenom běžet za hlavním cílem.
3.) Číselné hodnocení hry nemůže brát v potaz cenu hry. Stačí jenom slovní doporučení, jestli si lidi radši počkat. To už si každý člověk musí sám za sebe říct, jestli má prachy na vyhození a nebo jestli si počká na slevu.
-
Vnitřní nespokojenost ventilovaná ven.
-
Si to kúpte, zahrajte a ohodnoťte. Až som prekvapený koľko ľudí nedokáže prekusnut hodnotenie Games.cz.
Mne stačí vedieť, či je hra kvalitná a stojí za môj čas alebo nie. A je jedno či má 7,8,9 alebo 10 bodov.
-
Víš co Sašo? Jdi do ...
-
Co to je za lidi co píšou tyhle sracky?