Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

No a kdo si myslíš že dohlíží na kvalitu ...

Ten co na to dává peníze ne?

Nebo máš dojem že EA vydává hry z dobrého srdce aby se znudění fracci nenudili ještě víc:? 🙂

Ne vydává to proto, aby vydělali. Na blbé hře ale vyděláš blbě.

• vonTossis

A to znamená, že je jedna hra lepší než druhá? Že to subjektivně vybrala nějaká skupinka lidí? Smiř se s tím, že nepochodíš, i kdyby ses na hlavu stavěl. GOTY rozhodně není objektivní ukazatel toho, že je nějaká hra lepší než jiná. A už ti tady někdo psal, že Indiana dostal 10 a Cyberpunk 9, takže to ti přece musí stačit. Indiana je lepší a nazdar. Co pořád chceš. 

• Nesmyslná otázka? Takže se zruší???!! Takové hodnocení je nesmysl?!
    https://thegameawards.com/nominees/game-of-the-year 
    Hodnotí se: game that delivers the absolute best experience across all creative and technical fields.

• Veskoslav

Dneska jsem dohrál. Kromě dvou vedlejších úkolů naprosto v pořádku. A ne, ted se nebavime o rozbitem A-life, rozbitém AIM u nepřátel či Stamině na 100 metrů běhu:)

• Veskoslav

Problém byl naprosto mizerné prodeje.

• Trochu flop argument chválit vydavatele za dobrou hru 😂😅 takže tvou logikou je absolutní fail DA Veilguard chybou EA? 

• Já si s radostí pohejtím, ale vždy až když dotyčná hra vyjde a je to jednoznačně sr... 🥹

Upřímně se spíše nedivím těm co v rozumné míře a konstruktivně hejtí než abych chápal ty, kteří slepě přijímají kdejaký moderní výblitek 😄

• Hidden

A jsi si doufam vedom, ze hodnoceni Game of the year je subjektivni podle clenu poroty a jediny rozdil mezi nazorem jednotlivce a nazorem poroty je ten, ze je to souhrn nazoru, a kde se najde nejvetsi shoda. A to ani nemluvim o pripadech, kdy hru roku v nejakych platcich urcuje jen jeden clovek. Jinymi slovy, hodnoti stejne jako Franta Vomacka odvedle, jen jich je vic pohromade, takze kdyz 4 porotci reknou, ze nejlepsi je hra A a 6 porotcu ze hra B, tak se sice vyhlasi hrou roku B, ale pro ty ctyri porotce to stejne bude spatne. Ale jestli je pro tebe nejlepsi hra ta, o ktere nejvice lidi rika, ze je nejlepsi, pak budiz. Ale nic to nerika nutne o kvalite hry, jako o tom, ze se libila vice lidem. Ovsem tyhle subjektivni vjemy jsi vyse slyset nechtel. 

Ovsem pokud to skutecne beres takhle, tak ciselne hodnoceni je principem stejne jako hodnoceni hra roku a podobne, takze nemusis nutne dotirat na neboheho redaktora a muzes prostou uvahou dospet k tomu, ze cislo 10 je vyssi nez cislo 9, takze Indy je teda asi lepsi nez Cyberpunk. Spokojen? 😉

• No vidíš. A zase někomu nemusí sednout drama z vězení a zvolí Interstellar.

V podstatě můžeš dostat dvě různé odpovědi: "Já si myslím, že..." (tedy naprosto subjektivní názor). Nebo: "V tomhle žebříčku se lépe umístila..." (což je většinou statistika z mnoha názorů). A naprosto chápu, že se autoři recenzí snaží své subjektivní názory držet pro sebe, dokud je k tomu netlačí právě tvorba nějakých žebříčků.

Já třeba řadím Albion nad první Fallout i nad první BG. Jsou to skoro stejné žánry a je mi naprosto jasné, že se s většinou neshodnu (možná částečně, ale určitě nejen proto, že většina Albion nehrála).

• Ty si vybíráš, co budeš hrát podle GotY bez ohledu na zasazení nebo na žánr?

To je jen statistika z mnoha názorů. Počkej si, až se sejde dost názorů na Indyho a pak porovnej s názory na na CP2077, jestli ti tak moc jde o nějaké "objektivní" hodnocení. Zatím to vypadá, že názory na Indyho budou pozitivnější, ale pro někoho, komu třeba z nějakého důvodu leze krkem Harrison Ford, to může být obráceně,

• Game of the Year

Recognizing a game that delivers the absolute best experience across all creative and technical fields.
    jde to, samozřejmě že ano:  https://thegameawards.com/nominees/game-of-the-year

• Game of the Year ... kupodivu se tam míchají žánry a vyhraje jen jedna. Ale ty říkáš, že to nejde. 😂

https://thegameawards.com/nominees/game-of-the-year

• Další tragéd ... 

1) Nevím kdo vařil ten hamburger a jak chutná

2) Na Oskarech se vybírá nejlepší film z filmové produkce, McDonald se tam myslím nikdy neukázal. 

3) Game of the year ti něco říká? Asi ne, podle tebe ji zvolit nelze. 

• JohnyTheZik

To si klidně počkej, ale říkat, že je hra nedodělaná, nebo že to nemá teď hrát cenu, je nesmysl.

• Tak řešení je jednoduché. Nevydávat srance a neprznit milované značky. Pak ani ti hateri nebudou mít munici.

Na PoE 2 jsem taky zvědavý. Naposledy jsem v Arpg ulitnul na diablo 2  a Sacred 2. Tohle by mě mohlo znova bavit.

• Je tedy neuvěřitelné, že ten nejlepší film dokáží na Oscarech vybrat. 😂😂 Podle tebe, to nejde, protože se tam míchají žánry. 

• kkING

Jsem rad, ze  po delsi dobe asi konecne opravdu povedena hra od velkeho vydavatele. Farmeni streameru, youtuberu na antiwoke / woke srackach a hlavne tedy prujmu jejich papouskujicich fandu u temer kazde diskuse uz je stejne otravne jako vsechny ty "povedene" AAA hry za posledni dobu.

Jen ted teda nevim co budu delat ... jsem rad, ze jsem se dopracoval z Male zony na Skladku a do toho ted povedeny Indy a vecer je vychazi PoE 2 ...

• Carnage666

Já bych se moc neradoval. Takový tvůrci Hi-Fi Rush měli taky radost že dělají s Microsoftem a jak to dopadlo 😂

• A je lepší Zelená míle, nebo doma dělaný hamburger?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit