Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na takovou dávku argumentů už není co říct. 😂

• Jak se říká: Na blbou otázku blbá odpověď.

• vonTossis

Tak očividně MachineGames nezavřeli, a ti pod křídly Microsoftu vytvořili TOP hru. Takže to není Microsoft, ale je to Microsoft.  Navíc samotní MachineGames se vyjádřili víckrát, že mají ze spolupráce "radost" a očividně se to zúročilo. 

• vonTossis

Není. 

• Hratelnost, grafika, zvuk, příběh, technická kvalita, délka zážitku ... tak se hodnotí a je to naprosto stejné pro všechny hry. 

• Záleží jak kvalitní ta hruška a nebo jablko je. Kulhá ti to na obě nohy. 

• twicer

Jsou lepší jablka nebo hrušky?

• Tři hry jaro nedělají mladej 🙂

• Já se ptal na CP? Ale zatím se odpovědi každý vyhýbá.

• Microsoft nedokázal vůbec nic, jen tahat prachy a zavírat studia. Tohle je čistě vynikající práce MachineGames. 

• vonTossis

Ta samozřejmě mají! Stejně tak jeho kolegyně hranolka. 

• Omyl. Náš guru Andrejko "MOTÝLE" Bureško a jeho "voliči" mají patent na univerzální pravdu a neomylnost. 

• Ptám se autora recenze. 

• vonTossis

Není nic jako "hra A je lepší než hra B". Udělej si názor sám, jestli je to lepší než Cyberpunk. Pro někoho to tak bude, pro někoho to tak nebude. A nikdo nebude mít univerzální pravdu. 

• Corvus

Cože? To se dá jako porovnávat? Z jakého úhlu?

• Corvus

Na Avowed se klepu, protože Pillars Of Eternity považuji za jedno z nej RPG a jsem rád, že potom, co Josh prohlásil, že PoE III se fakt nechystá, že toto univerzum pokračuje aspoň v Avowed... Holt kvalita Obsidianu. Doufám, že se Avowed povede. Z počátku se mi opravdu nelíbilo, že z toho udělali prakticky The Elder Scrolls. Dále mě dost značně vadilo, že svět OPĚT zachvátila nákaza. Ty vole zase! Zase nákaza. Ve všech RPG nějaká pos*aná nákaza... No nic, musel jsem to polknout, nicméně se mi nelíbila ani grafika (zejména velmi divné nasvícení) a hlavně přehnaná barevnost. Ale obrátil jsem v momentě, kdy sem viděl poslední obsáhlejší preview. Trošku se to pročistilo + se mi (samozřejmě) líbí důraz na postavy, mnoho dialogových možností a obecně, že to bude pořádně ukecané RPG, kde člověk může být i opravdu zákeřnej a zlej :-) Což je velmi osvěžující. Takže jsem se začal těšit a už to nevidím tak černě. A popravdě mnohem raději podpořím Obsidiany a jejich hry než v únoru taktéž vycházejícího Vávru. Mám sice objednanou KCD II sběratelku, ale ani trochu se mi nechce Vávru podporovat. Fakt jako ani trochu...

• Corvus

Přesně! Palec nahoru!

• Corvus

No nic, jdu si dát opáčko Indyho ságy na bluray, protože chci být před hraním dostatečně saturován! :-D

• 10 bodů jsem vážně nečekal. Hra je tedy lepší než Cyberpunk?? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit