Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ako osobne viem kupit lacnejsie nez v steame.

Najnovsie obavy mam z hw narokov hry. To akoze ani 4070 na 1440 neda vsetko na max (to bez pathtracingu)? Ze na to treba aspon 4080, a jedine 4090 to da v performace na 4K? Prioblem=velkost pamati. To je ozaj velmi zly vtip. 

Vidim ze IDengine sa za desiatky rokov nezmenil, vzdy na prehnane naroky na hw.

• Obtížnosti hádanek jsou jen dvě (normal a easy). I na normal si můžeš požádat o nápovědy, se kterými je to samozřejmě snadné. Nevím jestli tohle neměl na mysli Avelyn níže, když tvrdí, že hádanky jsou primitivní a Indy řešení vykecá.

Pokud jde o cenu, tak se bohužel dalo čekat, že hry v Game Passu budou mít cenu pro koupi jinde trochu vyšší.

• oh joj, ked si spomeiniem ze od maja a juna ma caka dohranie PS5 Royal (maj) a PS3R (jun).....akoe prve hodiny uplne super, daslie hodiny OK, ale dohrat to ked sa hracia doba poyhbuje 10(PSR) resp. 80 (PS3R) hodin je strasne daco....

a ked Indy je podla Alesa 30+ a ako poznam seba (preleziavam kazdu kuk, kazdu pcv berem do inventara pri podobnych hrach" u mna to kludne tych 40+ hodin isto bude mat (ak si ju ofsem kupim..)

• Tak kedze je to +- adventura

-ako je na tom pribehovo? ma to silny pribeh alebo skor priemer?

- niekto tu caka na pathtracing a dalsie RTX efekty, to myslim je taky dovod akoze.wtf.... Mi az pripada ze skor sa riesi dnes graficka stranka nez samotna hratelnost. (mam sice RTX novsiu kartu ale toto by som iste neriesil, kedze spominam na casy ked grafika bola ozaj oskliva , 80/90.roky)

-cena? no imho na PC nestandarna cena 70 EUR za standart ediciu a 100 za premium. 60 a 80 by bolo iste optimalnejsie, ale kedze TOD ....na druhu stranu, da sa to zohnat aj za 55 resp. 77 eur legalne.

- hracia doba, no neviem. vraj su tam tri urovne obtiaznosti hadaniek, vacsina riesi standart/normal pripadne easy, ako je na tom ta tretia obtiaznost? co to zmeni? pripadne cca o kolko by predlzila hraciu dobu?

-a snad na zaver (tentokrat) - myslim ze dost na tuto znamku prispela, aspon o jeden bod, znacka a naklonnost k filmom :) Osobne som mal filmi s Indym ako dieta rad,s  odstup casu a po pozreti prvych troch posledne dni, uz to taku silu nema (ehm a Temple of Doom je uz myslim dost iny film nez prve dve, nepacil sa mi az tak uz v detstve, nepaci sa mi ani dnes)

snazim sa vyhnut HYPE  ale je to ozaj tazke...uvidime kam ma naklonia dsslie recenzie, resp. videa na youtube..

• A ten relevantní zdroj si určil ty? 😂 I ty demokrate! 😂

p.s.: někdo stále píše, že jsme si měli koupit premium verzi a hrát dřív, takže někdo byl ochotný za těch několik hodin vypláznout i 2600Kč. Zdá se, že ten "nerelevantní" zdroj byl s cenou 1999Kč ještě hodný, protože jsou i vyšší ceny 😉

• Avelyn

Přesně tak, pokud to chceš hejtit, tak hejtis, tak jak to lidi dělali u Veilguard. Ale to, že má Indy stupidní AI a u hádanek byli líní a nevypnuli zbytečné kecy té ženské je holá pravda ...

• A o tom co je relevantní a co ne rozhoduješ ty ? 

• Derp_1337

To ty trollíš, když cituješ nerelevantní zdroj. A pak ještě na základě jednoho toho zdroje prohlásíš "má pravdu". Trololol.

Nechceš třeba začít citovat zdroje z internetu, které se 100% jistotou prohlašujou, že Země je placatá??? Těch zdrojů je fakt hodně, jen si vyber. Když to tak někdo napsal na net, tak to přece musí být čistá pravda. 😎

• Derp_1337

Přesně tak. Japonská produkce je dost odlišná od té západní. 

Když už se člověk nudí s těmi neustálými recykláty od korporátů jako je Ubisoft a ostatní, tak zahrát si japonské hry je závan čerstvého vzduchu.😍

• vonTossis

Tak to refunduj a máš klid. Já to hraju, vůbec mě to neuráží a jsem na pomezí devítky a desítky. A jelikož jsem teď Veilguard dohrál, tak ne, nemáš pravdu. Hádanky ve Veilguard jsou opravdu jen jednoduchým doplňkem (až na několik málo bedýnek), v Indym se musím mnohdy zastavit, pročíst si k tomu indicie, hledat a zkoušet. Navíc jsou ty hádanky mnohem variabilnější a "větší". To srovnání vůbec nefunguje, pokud to prostě nechceš hejtit, jen abys to hejtil. 

• Avelyn

Já nechtěl začínat, ale někdo tady nedávno hejtil Veilguard, přitom řešení hádanek v Indym je podobně primitivní - tvoje společnice prakticky hádanku vyřeší za tebe a pokud náhodou ne, tak Indy sám řekne, co kdybych udělat tohle a tohle :D to je fakt výsměch. No vypadá to, že není měřeno stejným metrem, nemám nic proti Indymu, ale když už měříme, tak aspoň stejně - umělá inteligence je prostě stupidní, dokud máš v rukou zbraň na blízku nebo pěsti, tak jakoby počítali do 5 sekund než tě vůbec napadnou, ale pokud začneš střílet, tak se na tebe všichni sesypou a jsi mrtvý :D

tím pádem tohle není ani devítková hra, ale stěží sedmička, ještě že se to dá refoundnout :D

• vonTossis

On nejspíš ani není troll, jen ublížená děxka. :-)

• vonTossis

Přestřelené pro tebe. Klidně si pod tou desítkou představ devítku a vůbec nic se nestane. Je to jen jedno hodnocení. :)

• Umíš diskutovat a nebo jen nadávat? 
    Ty texty včetně alzy jsou z recenze na jiném webu, já to nepsal, jen to zkopíroval sem, protože se to týkalo tématu. 

Přesně takhle to autor napsal do recenze. Takže nadávej jemu, že trolí a ne mě. 😎

• Tak občas vylez ven mezi lidi a neseď jen u PC/konzole. :D 

• Avelyn

Většinou s recenzí souhlasím, ale jak může hra, která má tak příšernou AI dostat 10/10? 9/10 s klidem, ale absolutní hodnocení je hodně přestřelené. Jinak díky za recenzi.

• Inquisitor

To byl můj případ. Jak píšeš, ta hratelnost a příběh to hodně rychle srovná:) Teď nedám na jprg dopustit. Otevřel se mi úplně jiný svět. Je vážně škoda soustředit se jenom na západní produkci.

• Derp_1337

Oldassi. Už zase se pokoušíš trollovat?

Argumentovat s cenou z toho nejdražšího obchodu, co jsi na netu našel, nelze brát jinak než špatný pokus o trollení.

• honcka

Nehorázná cena? Za cca 200 měsíční předplatné gamepass ji přijde v pohodě. Já osobně už nemám tolik času, abych hrál lineární hry několikrát, takže vlastnit je nemusím.

• Já si počkám na 9.12. kdy hra vyjde s Full path tracingem. Pak se uvidí. Ve stavu v jakém je mě neoslovila. Třeba bude vypadat aspoň trochu lépe. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit