Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A UO delalo studio s naprosto odlisnym vedenim jake ma nyni Treyarch takze asi tak. Kazdopadne UO je nejlepsi COD, byt pouze datadisk. *4* Spousta veci, ktere se pozdeji krkolome stavali standardem COD jsou uz v UO na te nejlepsi urovni. Mise v letadle? Nejlepsi v serii. Tankova mise? Znovu nejlepsi. To co pak predvedl druhy dil COD se tomu nemohlo rovnat.

Podle kvality dalsich dilu od Treyarch je znat, ze zmeny ve studiu byly velmi, ale opravu velmi znacne. Vzdyt Gray Matter Interactive maji za sebou UO a Return to Castle Wolfenstein a pozdeji jako Treyarch takovou sragoru jako je World at War. *10*
  • IW dela v koridoru na konci zatacku doprava a Treyarch doleva ?
  • Systém krytí jako v Red Orchestra 2, Crysis 2 nebo Call of Juarez 2 by to trochu oživil. Jinak hatelnost je od jedničky stejná, ne-li horší. Nezáleží jestli to vyvíjel Treyarch nebo IW. A MW2 byl podle mě nejhorší díl série. Treyarch se alespoň nebojí udělat to naturalisticky. Ani jeden vývojář se nesnažil do hry přinést nic nového a já nechápu jak za to může někdo dát litr ročně, když i ten multiplayer je naprosto tupá záležitost. Hrál jsem ho chvíli a byla to nuda. Na BiA Earned in Blood, SWAT 4, CS žádná hra v multiplayeru nemá- alespoň pro mne ne. Ale pokud se sejde parta taktiků, tak se CoD MP dá hrát. To se mi stalo jen jednou, takže pochybuju, že na tom ten MP stojí.
  • Treyarch byl užitečný světu jen UO a zambíky v pětce(páč ti ze sedmičky by tam mohli být taky jako dlc bez potřeby nového dílu). To ale nic nemění na tom že tenhle Sleghammer ward nemá s původním Infinity wardem skoro nic společného a Activision se zase přiživuje na dalším jméně co má váhu.
  • MishKonn
    Beru to stejně vážně jako cokoliv jiného.

Samozřejmě, že sportovní hry to tak mají. Ty, co vychází ročně, se ale dle mého neřadí mezi standardní hry, protože zpracovávají jeden sport rok od roku lépe (polemizovatelné, ale to je tady OT). Není tam mnoho prostoru k inovaci, kromě audiovizuálního zpracování, které ale v tuto chvíli čeká, dokud se zase neposune hardware dál.

"Datadisky" Assassins Creed se prodávjí za plnou cenu? No, možná tomu tak bude, přiznám se, že tohle nesleduju, ale to bude asi proto, že recyklují zatím pokud vím teprve podruhé a vždy je tam alespoň podle videí spousta přidané hodnoty. V technickém případě je to zde dost podobně jako se sportovními hrami - pochybuji, že lze otevřené město udělat technicky na současné generaci konzolí ještě lépe.

Co dokážu pochopit je, že se Activision bojí hru změnit, protože očividně "funguje". Co už ale nechápu, je politika DLC za cenu plné hry s velkohubým obhajováním nové pecky, která příjde s tolika inovacemi; recykláty z recyklátu (zejména DLC typu 5 map, z toho 4 zrecyklované za 15 éček); a zejména ty výborné prodeje...pardon, ohledně toho posledního jmenovaného se naopak domnívám, že rozumím moc dobře, ale nechci nikoho urazit. Konzumenti tady vždycky byli a vždycky budou. Já jen doufám, že i oni mají své meze v tom, jak dlouho si nechají sr*t na hlavu.

Koho se však ale již urazit neostýchám, jsou ti hráči, kterým to opravdu NEVADÍ a neostýchají se vydat za to samé znovu a znovu těžký cash. Ti jsou buď opravdu jednodušší, nebo ten cash není jejich.
    edit: Haha, ten Battlefield jsem asi raději přehlédl. Prosím, nenech se vysmát.
  • Joha
    Fifa - nehramavam ale predsa len je tam isty pokrok a rocne vydavanie je celkom v poriadku.
    Battlefield - rozhodne nevychadza kazdy rok, neviem kde si na to prisiel a vylepsuju to takisto.
    Assassin's Creed - sice to zacalo vychadzat kazdy rok ale vzdy su tam vylepsenia: nove utoky, lepsie optimalizacia, zbrane, atd.

CALL OF DUTY - je rok co rok ABSOLUTNE TO ISTE. A este to aj tak vyzera. Skoda znacky.
  • MishKonn
    Tak to máš napsat tam, kam to patří, a neprodukovat sem výkřiky do tmy. Příspěvek, ve kterém někoho (tedy mne) nepodloženě obviňuješ z toho, že dělá tohle a tamto, a že tě jako šašek baví, ale odvahu dát do toho samého threadu nemáš, viď?

Silná slova naprosto mimo centrum dění možná obhajují důvod, proč tebe Call Of Duty baví, ale rozhodně nevysvětlují, proč by si měl nevyšinutý hráč koupit třetí DLC za cenu plné hry v řadě, nebo proč by měl obhajovat tak zhovadilou politiku, jako je právě ta komba IW+Activision.
  • trocha angličtiny stačí k tomu, abys supr zápletku bo pochopil... MW série - atomová válka a jedinec zachrání svět ala globální rambo, za to v bo ten "thriller" styl byl vynikající!
  • nesrovnávám singly jednotlivých dílů, ale oproti mulťáku, který stagnuje a nabízí furt to samé killstreakování-kempení bez inovace, nápadů a normální bezplatné podpory, jakou měly cod2 a cod4, se jedná o dost lepší zábavu. názory lidí, co si hru stáhnout a pak kritizují, neuznávám. ona totiž podpora steamworks dokáže hratelnost singlu velmi vkusně a zábavně prodloužit. nicméně příběh a "thriller" atmosféra v black ops byly zkrátka super, škoda jen, jak je zvykem, byl sp zážitek utnut po pár hodinách (a jak již bylo řečeno, znovuhratelsnot díky achievementům apod zde JE!)
  • Jazz
    Já se vždycky u těchhle Treyarch vs. Infinty Ward válek strašně směju.
    Všichni: CoD 5: Jo, tak to je kravina, Infinity Ward to udělá božský.
    MW2: Fuj, matchmaking a tyhle hnusný servery. Už se těšíme na BO! Trey.. Trey..
    BO: Jo, tak tohle je ještě horší než MW2, fuj příběh fuj fuj! IW, IW, IW! MW3, jooo!

Takže asi tak... Je to z mýho pozorování na fanstránkách.
  • Wolfenstein, James Bond Quantum of Solace, Soldier of Fortune... to všechno jsou příklady her vydaných Activison, jejichž ceny šly rychle po vydání dolu.... Z Call of Duty padaly ceny spíš dílů vyrobených T., ty od IW se držely víc nahoře... Ale souhlasil bych třeba s tím, že ceny CoD nikdy nešly dolu záhy po vydání. To ale neznamená, že se to nemůže změnit...
  • Jediný rozdíl je, že Treyarch tvořil špatné díly CoD vždy, zatímco Infinity Ward s tím začalo až po čase.
  • to bereš nějak vážně ne? :) relax, jinak call of duty neni ROZHODNE jedina serie ktera je v podstate rok od roku stejna viz FIFA,Battlefield,Assassin a tak... Activision se ale podle me jen drzi toho ze jim ta hra vydelava(a to kuurevsky obrovsky prachy...)a tak hru nak extra nemeni,pac si mysli ze dokad to ma tak vyborny prodeje tak ani neni duvod(a to nekterym hracum vadi a nekterym zas ne :) )
  • Moc nevim čím byla pětka jiná od dvojky. Najdi mi jeden rozdíl. Podle mě se v rámci možností celkem "povedla" a odnesla jen módní nevoli zvanou "Treyarch".
  • Tak nějak mu vůbec nedošlo že fakt nejde o zombíky...

Paradoxně aspoň pro mě byly celkem fajn *3*
  • Hairy_Ass
    Tak UO jsem bral jako součást jedničky... *3*
  • A já reagoval obecně tady na ty posty, zvlášt na tebe, kteří si tu vytahovol to ono jedno video.
  • jj super datáč, Belgie na začátku byla v tý době naprosto parádní
  • Tikov
    V SP takřka určitě, ale v rámci MP bych poukázal i na UO- tehdy Treyarch dodal do CoDu několik inovací (vozidla, hodnosti, zbraně, nové mody, velké mapy) a hra se dostala na úplně jinou úroveň. Dost mne mrzelo, když vyšlo najevo, že CoD2 vychází z herních principů jedničky *9*
  • B.o.b
    Můžu jen souhlasit já mam rád Call of Duty, ale jenom od IW !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit