Přejít na výpis diskuzí
Infinity Ward: „Mezi Treyarchem a námi je rozdíl“
6.10.2011 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Ty seš Horseshit jestli to flamuješ survival mod. Něco jako bonus do hry...
Bude tam tohle + MP a SP.. a ty poukazuješ na tohle.
IW vždycky stavěli na skvěle nascriptované akci se storkou a u žádné jinné FPS jsem nezažil tak intenzivní zážitek. Jsou jinná FPS, které sou v dalších ohledech lepší a každá zaměřená trochu jinak. Viz BF2 a 3, MoH atd. U všech her jsem se skvěle bavil a rozhodně z nich měl Sp MW nejlepší. Mp je výbornej, hrál jsem CoD 1. Ligu.. COD 1 a CoD MW.
S příchodem BF3 to bude teprve jiné, ale stejně si myslím, že ty dvě hry jsou odlišné a přímé srovnání tam nejde.
Jinak není pravidlem, aby každej novej díl přinesl něco nového. Zvlášť když vychází jen po roce. CoD není blockbuster, ale série, která něco vypráví a jde v duchu toho, co lidi žerou.
Deus Ex 3 je návrat k prvnímu dílu jen s pár upgradama.. a CO ? je to kandidát na hru roku..a jaktože neflamujete ? Protože lidi to baví ta hra... -
Právě každýho baví něco,ale válečná akce když si na ní hraje by podle mě měla vypadat jinak :-)
-
nojo .. na jednu stranu tvrdi ze zombiky nemusi a pak si do co-opu od treyarchu pujci jejich AI ...
-
No nejhorší díli serie byli určitě 5 a Black Ops . A nejlepší díl byla čtyřka .
-
V době, kdy hráči dělí pozornost mezi Red Orchestra 2, MW3 a Battlefield 3 (v rámci MP válečných stříleček) vydat takovou upoutávku, jakou na CO-OP režim vydal Infinity Ward je holá sebevražda... Dobře, ne sebevražda, protože díky setrvačnosti značky se něco prodá, ale jestli to nenapraví, bude pokles prodejů znatelný... a nebo: budou muset snížit cenu na jinou úroveň než dříve...
-
Šaškové co tu pomlouvají to video mne baví.
To video je Co-OP survival mod.. žádnej MP jak jste zvyklí, nebo Sp kampaň.
Hrál jsem všechny a krom těch starých jsou nejlepší MW 1 a 2.
Já se u hry potřebuju bavit. FPS mám jiné favority, ale CoD vždy splnilo co jsem chtěl..
akci v kuse, která na tebe furt něco chrlí. CoD bylo a je výborně naskriptovaná hra,
která v SP exceluje podáním. Jasný je mraky lepších her, pro každého něco.
Ale MW bych rozhodně nehanil.. Kdo to haní, jen si tu honí ego, nebo to nehrál. -
tak tvrzeni, ze singl BO byl nejlepsi ze vsech COD a tvrzeni ze je to odpad se vlastne v pripade teto serie ani moc nevylucujou ..
-
pařil sem zkoro všechny cod po netu.... ve všech je rozdíl :-).... možná mezi mw1 a mw2 je malý ale když se rozhodujete jestli si koupíte jedničku nebo dvojku (ani jeden díl doma nemáte) koupíte si radši dvojku... asi moc cod nepaříte a nesledujete videa o killstreakách a euqipmentech, kterých v mw3 sakra přibyde a přidá to hafo novejch taktik... ale to vy přece nechcete vidět že jo :-D... co do souboje inf. a tre. tak inf. se snaží dělat taktičtější cod a tre. ho zas odlehčuje a zrychluje... někomu se to líbí někomu ne a mě se třeba líbí oboje... jestli sou pro někoho nehorázný prachy pět stovek za kerý si hru můžete koupit tak ste ubohý socky :-D... nemluvim o dlc u black ops :-D pokud nejsi vyloženě fanda tak to je zlodějina...
-
Hosi tak to ani nahodu. BO je docela odpad oproti COD4:MW
-
Wow.
Zajímalo by mě, co čekali, když ukázali hru, prakticky totožnou s již čtyřmi, předešle vydanými tituly. Tohle je naprosto očividný tah; snažit se namluvit slabomyslnému člověku, že vlastně vůbec nemá věřit tomu, co vidí na všech videích.
Pravdu máte, pane Bowlingu, v jednom - mezi vámi a Treyarchem tu rozdíl opravdu je: vy recyklujete svou značku, zato oni tu vaši, tedy cizí. A to vám leží v žaludku.
Treyarch totiž kazí váš marketing tím, že jejich gameplay ten váš zrecykloval už dvakrát (World At War, Black Ops), a proto je MW3 vlastně už čtvrtá kopie Modern Warfare. A bohužel (pro vás) kvůli této číslovce už i těm pomalejším dochází, že se tady na nějaké pokroky nebo přínos hráčům nehraje - jde čistě o byznys. Kdyby ovšem Treyarch neexistoval, váš nový produkt by byl teprvé druhou recyklací v řadě, a to by spousta lidí ještě překousla = $$$.
Mám trochu pocit, že nám, pane Bowlingu, trošičku říkáte přesně to, co chceme slyšet, hm? Bohužel pro vás, hráčskou obci netvoří pouze lidé pod 12 let nebo 80 bodů IQ.
edit:
"Podle něj se rozhodně nemáme bát odlehčení...a DLC zombie typu.", "Máme tedy prý čekat realističtější podání..." - každý, průměrně inteligentní jedinec, který viděl např. tohle (řekl bych nejrelevatnější, když je na games.cz jako poslední ukázka z MW3) http://games.tiscali.cz/video/parizska-anabaze-se-psy-z-modern-warfare-3-57162/, ví, že celý tento výrok je jeden velký horseshit. -
Nejlepší je Call of Duty 2.Tam je vše krásně vyvážené a tečka.
-
Chapu,ze nekoho muze bavit tahle bezhlava strilecka v MP.Ale vychvalovat Sp?SP v BO,mw2 jsou jedny z nejvice tragickych sp pocinu co jsem kdy hral.
Takovy serious sam s autohealem ,ktery se navic tvari smrtelne vazne a cool.Tupe nabihajici nepratele,radoby cool slow motion cutsceny,vsude samy vybuch a nepretrzity prisun slepic na strileni.A to cele ve 3h kampani. -
infinity ward? to jeste existuje?
-
Asi tak, Black Ops je po všech stránkách mnohem lepší než MW2, singláč byl perfektní a Mp přímo skvělý, na MW3 se těším, ale Black Ops byl vynikající díl po velmi slabém MW2.
-
kalí vodu, předsedo... pomlouvá black ops, aby centrálnímu mozku lidstva nedocvaklo, že za gowno stálo MW2...
-
Přesně, tak, podle mě vůbec nejlepší sp ze všech Call of Duty, nevím proč na to šašci plivou....
-
Z cele serie CoD je nejlepsi prave ten uplne prvni dil.To byla opravdu skvela hra.A posledni dobry dil byl MW,pak uz to slo z kopce.
A podle toho jak vypada z ukazek MW3,tak si IW muzou s Treyarchem podat ruce. -
To je hezke,ze oni nejsou treyarch,ale kdyz se podivam na trailery z MW3 tak tam nevidim skoro zadnej rozdil.
Vypada to uplne stejne.Kdyz uz chcou pomlouvat druhy vyvojarsky tym pod jednou znackou,tak by aspon meli prijit s necim novym,jinak je to jen trapne pomlouvani.
Ale co,stejne se to bude prodavat po milionech. -
Tolik nenáviděnej pátej díl od treyarchu, mě osobně příjde jako jeden z těch lepších. Black ops kvůli špatné optimalizaci ani nerozjedu, tak je nemůžu porovnat ale celkově nevidím v dílech od treyarchu a infinity ward žádnej rozdíl... obojí je stejná kupa ***** (domyslete si co chcete :) Když bych nepočítal první dva díly (protože to je jiná liga) tak bych na první místo dal MW1 a pak cod 5 zbytek jsou jen kurev*** drahá DLCečka...
-
Singl Black Opsů byl vynikající. tečka