Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spousta kritiky se pravem nakupila i na Modern Warfare 2. Vyjadreni Bowlinga se da brat ze dvou uhlu. 1) Nebudeme delat nesmysly a prineseme hracum to, co opravdu od COD chteji; 2) Jsme po*rany az za usima udelat se serii cokoli noveho a radsi se budeme drzet toho, co umime (pravdepodobne take toho jedineho co umi) a prineseme novou kampan do Modern Warfare 2. Samozrejme za plnou cenu.

V hodnoceni nema Modern Warfare 3 sanci predcit Battlefield 3. To neni zaujaty nazor hrace, to je proste fakt. Kazdemu, kdo videl nejake videa na obe hry to musi byt jasne. Prodeje ale budou o necem jinem. Rad bych nazval komercni uspech COD urcitou setrvacnosti od dob prvniho MW. Jenze to asi tezko muzu kdyz kazdym rokem s kazdym novym dilem COD prodeje stoupaji. A to i pres zvyseni ceny. Dukaz toho, ze hraci nechteji nic noveho, chteji dalsi porci toho, co uz tak duverne znaji. Skoda.
  • nj .. ja si je v lete vsechny dal ... a je to proti novejsim dilum jako nebe a dudy (v prospech starsich dilu) ..
  • CoD2 je v porovnaní s novými CoDmi úplná pecka, ale o vyváženosti by som pomlčal. No zoom kill KAR98k tu dá skoro každý, nehovoriac o tom ak sa pripojíte na nejaký CZ/SK server, tak je to tam samý sniper, že nestihnete s BARom ani vykuknúť za roh.
  • BO možná byla zabugované a lišila se v drobnostech, ale hrála se naprosto stejně jako MW2 a COD4, jakože se bude hrát naprosto stejně MW3. MW3 je prakticky jen datadisk COD4, nic víc.
  • MishKonn
    /signed
  • Hairy_Ass
    Nejlepšími díly série, podle mě, bylo CoD1, sice nepřineslo nic nového, ale byla to dokonalá syntéza toho nejlepšího, co tehdejší akční hry měly, a CoD MW, to posunulo sérii do současnosti, a celkově to byla v rámci série asi největší změna.
  • Raziel_cz
    A přemýšlel jsi nad tím, že možná nebude chyba v Battlefieldu? *3*
  • MishKonn
    Activision? Ty jsi žil doteď na Marsu? U nich by mě překvapilo méně, kdyby, po byť sebemenším náznaku menších prodejů, hru ještě o 20 a víc procent zdražili...
  • Jako nevim proč se neustále dohadují hráči BF a CoD, kyž bě hry jsou podstatně jiné a těch, kteří budou hrát obě MP moc nebude...

MW 1 a 2 a teď 3 jsou určeny pro lidí, kteří mají rádi frenetické řežby "z našich současných reálií", s BF3 mají společné jen to ono v uvozovkách.

K hraní MP MW3 se nechystám, leda že bych měl možnost nový díl vyzkoušet a o BF3 si zatím z bety myslím své. Docela rád bych dostal příležitost vyzkoušet si i jiné herní mody a mapy než rush a metro, abych mohl MP zhodnotit. Třeba mě nebaví plazit se v křoví u zdi abych se dostal o sto metrů dál, protože na mě číhaj dva snipeři, kdy zvednout se a běžet by znamenalo jistou smrt max. dvěma střelami. Nebo pak uvnitř metra v tunelu být likvidován a nemít ani potuchy o tom kdo mě vlastně dostal a odkud...
    Pak samozřejmě jsou i hezké zážitky kdy se zašijete nahoře u štípátek v rohu a postřílíte celou skupinu nic netušících vybíhajících nepřátel. Ale těhle situací sem zažil až příliš málo aby to vyvážilo ono nudné plazení a likvidování přímo na spawn pointech. A kooperace probíhá tak, že polovina hráču vám svýma baterkama svítí přímo do xichtu, což je opravdu nepříjemná záležitost.

PS: Osobní problém mám s rozpoznáním nepřátel, není neobvyklá situace, kdy si občas nejsem jistý jestli mám nebo nemám střílet, speciálně na serverech se zapnutým FF, což často končí mou smrtí a to vlastně kvuli triviální věci, že jsem nebyl schopen dle vzezření rozeznat nepřítele od přítele.
  • A jednotka (s datadiskami) a dvojka nic?
  • Mně se třeba líbilo MW2 i Black Ops. A co se týče kampaně, tak BO mělo slušnej příběh, kde nechyběla taková ta marnost, kdy vás někdo mučí a vy, stejně jako hlavní postava vlastně netušíte, co po vás chce. Nechyběla ani retro mise z druhé světové - já byl spokojen.
  • MishKonn
    Ehm...trošičku off-topic? Článek je o vyjádření Roberta Bowlinga z Infinity Ward o Treyarchu. Nechápu, proč tady prezentuješ, že tě nějaké MW (ani nevíme, jestli jednička, nebo série) baví, a bez náznaku reakce na článek či něčí příspěvek tady obhajuješ Call Of Duty a nějaké video (jaké?).

To už jsi tak zoufalý, že musíš sám sebe přesvědčovat pomocí postů v diskuzi, že tě to baví? Protože třeba já za sebe můžu říct, že o takové příspěvky (pokud nejsou přímo reakcí na nějaký podnět) ve stylu "vaření z vody" opravdu nestojím.
  • ááááááááááááááámen!
  • seš id..., seš de... nemáš pravdu... v MW2 byl čelenž jediná zajímavá věc... mulťák ve dvojce Infinity Ward naprosto dodrbaly.. a když jim lidi psali, že se jim tyhle změny nelíbí, odpověď byla: vy tomu nerozumíte, my to tak chceme, tak to má bejt.. bla bla... do háje s IW a ne je obhajovat *7*
  • Viva Infinity Ward....Ave..
  • několikrát dojetej čelenč.....bo to samý... už mě nebaví obhajovat tuhle značku... pokaždý sem píšu ňákej argument proč píšu to co píšu proč mám takovej názor a ani po odehrání bf3 bety sem na něj neházel špínu (možná až na to že nepředved nic zásadního a já v něm furt vidim bc2, kterej uznávám jako výbornou mp střílečku která ale neni moje káva, což zas neznamená že bych si jí nezahrál ale zas ani bych si jí nekoupil)... jenže co děláte VY jenom napíšete seš id... seš deb... nemáš pravdu a furt to samý dokola.... tak jestli se vám tahle značka nelíbí tak proč sem lezete proč sem píšete? Starrejte se o bf nebo red or. nebo cokoliv a je to ne?
  • Treyarch to prostě neumí
  • MishKonn
    Hmm, jedno ano a spousta velkých ne.

Ano - CoD MW je dobrá hra...pokud ne dobrá, tak alespoň poslední ucházející v rámci série CoD. Nicméně, dál už se jen recykluje.

Ne - toho bude víc a rozličně důležitého.
    Začnu s Deus Ex. Já nejsem tak úplně zastáncem toho, že na grafice nezáleží. Podle mě je grafika jednou z hlavních součástí hratelnosti a pokud to prostě dobře nevypadá, nepůsobí to na mě tak dobře a nevtáhne mě to tolik do hry, jako když ano. Takže i kdyby měl pokrok stát pouze na tomto, porovnejme vizuální stránku Deus Ex a Deus Ex: Human Revolution, a vzápětí porovnejme to samé u Modern Warfare a Modern Warfare 3. U DE se jedná o 2 příčky v sequelech dál, nicméně posun je neuvěřitelný, zato CoD se čísly posunul o 4 díly, ale vypadá pořád stejně. Víc inovací nemám objektivně k dispozici, protože jsem originální DE nehrál, proto zůstanu u tohoto porovnání.
    Jistě namítneš, že byl časový rozestup mezi jednotlivými částmi série DE větší. Samozřejmě, ale s prominutím, je zhovadilost říct, že není pravidlem, aby pokračování přinesla něco nového, a korunovat to faktem, že každý nový díl vychází jednou ročně. A to musí?

A co to podle tebe vůbec je blockbuster? To slovo přímo znamená, že něco je / je předurčeno k tomu být populární. Jinými slovy, být zábavou pro masovou veřejnost. Takže ano, Call Of Duty je blockbuster = jde v "duchu" toho, co lidi žerou. Jen bych tě trošičku opravil - nejde o to, co žerou lidi, ale spíš o to, co žerou masy.
    Ačkoliv mně to slovo "duch" a "vypráví" ve spojitosti s herní sérií, která bude v USA přidávat XP do hry pomocí brambůrků a Coca-Coly přímo uráží. Pokud tohle dokážeš vyřknout o sérii, která byla sice původně sympatická tím, že se snažila jít v duchu filmů Michaela Baye a jemu podobných, ale dnes už pátým dílem žije z toho, že existuje spousta dětí, které se cítí skvěle, když mají v kampani zapnutý god mode a jsou jako na střelnici (a multiplayer sem prosím nepleťme, protože kdybych si chtěl zahrát CoD online, zahraju si MW jedničku, ta série se za pět her nikam neposunula, a jestli ano, tak směrem k horšímu), pak jsi ideálním zákazníkem oné mašinérie na prachy, která si říká Activision.
  • Cod je válečná scriptovaná koridorovka. BF3 jde dál, dává více možností a rozhodně sesadí z pomyslného trůnu CoD v MP..
    ale pak je válečná hra a to je Arma, nebo Operace FP. To jsou válečné hry a ne CoD nebo BF... A zase.. srovnávat se nedají.. né přímo..
  • Rozdíl mezi MW1 a MW2 je malý? V tom případě jsi nikdy nehrál multiplayer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit