Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napsal a mám pocit, že to docela pomohlo.
  • Rozkradená utlačovaná republika, zírám... Možná to chce žít i jinde, než na diskusích na Novinkách a idnes *14*
  • Někteří lidi, jako jsem já už nemají čas čekat až se to povede. To co tady ti šmejdi nadělali bude trvat opravit (při výborné vládě) cca 10-15 let. Někteří nemají čas ani měsíc. Navíc musíš uznat, že 1x až 2x do měsíce jezdit do prahy za 500,- Kč není pro obyčejného člověka zrovna OK. Jen mi chvíli trvalo, než jsem to pochopil. Ty hajzly by svrhla jen krvavá revoluce. Ale na druhou stranu si to lidi zvolili sami a dobrovolně, takže ať si to ještě další dva roky naplno užijí. Mimochodem ohledně té vaší kauzy nepsal už i Klaus dopis do řecka ať nehloupnou?
  • A čekal si, že tam Kalousek spáchá rituální sebevraždu a pak budou už jen lepší zítřky? Některé věci trvají prostě dlouho a je potřeba vydržet.
  • Ano, a já jsem koloběžka, na které se projíždí Franc Józef.
  • Já jsem na tom Václaváku byl na vlastní náklady a to jsem až z Ostravy, ale jak píšu. Už to kašlu. Ať si tady lidi třeba zdechnou hlady.
  • A ty si na tom Václaváku byl? Nebo si jen doma nadával, že přišlo málo lidí?
  • No, pokud se o tom dozví...
  • Donutil jsi mě reagovat na tvůj příspěvek. Já už na demonstrace kálím. A víš proč? Protože je to úplně nanic. Podívej se jak vypadala demonstrace 17.listopadu v praze. Rozkradená republika utlačovaná bandou smradlavých zrádců a příjde 30 000 lidí? V řecku demonstruje běžně 300 000 lidí způsobem o kterým se čechovi ani nesnilo a poslouchá je někdo? Kolik si myslíš, že příjde na takovou sranda demonstraci jakou se snažíte svolat. 500 ? To bude fakt nářez. Budete akorát pro smích.
  • Coffin.Corner
    Když už i my nerdi jsme schopní zvednout zadky od počítačů a přijít demonstrovat, tak už je co říci.Takové gesto má velkou váhu a pro ty dva to může být pořádná psychická vzpruha.
  • Erien
    Tak demonstruj za jiné věci. Každý má právo podpořit co se mu libí.
  • Coffin.Corner
    Zjisti si nějaké informace. Soudci stávkují, případy se hromadí a celá jejich kauza nabírá strašné zpoždění. V tomto prvním odvolání rozhodovala nějaká komise, která ani nemusela zjišťovat všechny důkazní materiály, bohužel v jejich neprospěch hraje, že nejsou občané Řecka, takže nejsou snadno vyhledatelní. V druhém odvolání by měli zasednout fundovanější lidé a budou se posuzovat všechna fakta....
  • Pan prezident by jistě napsal dopis i bez demonstrace a dost možná to udělal nezávisle na ní i na fejsbůkových skupinách. Jenže to už bychom zase spekulovali a to nemá cenu. Čili kvůli médiím? To by šlo, i když to může být na škodu.
    A já se neptal na závěry, ke kterým se dá dojít užitím selského rozumu ucha, ale na důvody pana Vávry.
  • ucho
    Smyslem podpory je ukázat, že ti lidé nejsou někomu lhostejní a že se nemůžou jen tak někde ztratit, kde se na ně zapomene. Pokud bude případ sledovaný a budou mu věnovat média pozornost, je menší pravděpodobnost toho, že dojde k nějaké manipulaci. Zároveň by to mohlo mít vliv na to, aby se situace zbytečně neprotahovala... Nepochyboval bych ani o tom, že díky tomu se konečně vyjádřil k záležitosti náš prezident, což má stejný efekt. K tomuhle všemu jsem došel za užití selského rozumu. Zkus taky přemýšlet :)
  • ucho
    chápu, jak jsi to myslel, ale některé i teoretické přirovnání, které vzejdou z něčí hlavy, mívají reálný základ...
  • Horácovi Cainovi z kriminálky snad nemusim vysvětlovat jak sem to myslel :D
  • Přeskočím účelově manipulativní text a rovnou bych se rád zeptal - co je smyslem celé téhle podpory? Protože v prohlášení nejsou žádné požadavky, jen citově zbarvený jednostranný text. Z tvého textu bych něco usuzoval, ale nechci předbíhat...
  • ucho
    máš dceru? vlastní zkušenost? :)
  • Erien
    Kdyby byly ryby v řiti.....
  • nepomohla no, někoho holt na sladký slovíčka nesbalíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit