Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je satira. *3*
  • Toto je reakce na tvuj prispevek o kousek vys. Nepis prosimte "to", ktere neni na zacatku vety, s velkym "t". Je to nesmysl a pusobis pak jako blb.
  • Vyjádřil jsi to pěkně. A proto nemůže nikdo uspořádat demonstraci na jejich podporu?
  • Na Tiscali se holt vzdycky schazel slusny ARMA hateclub (nejspis deti co jim vadilo ze to neni CoD), ted maji prilezitost svoji malost znovu ventilovat a kopnout si do mrtvoly
  • na kolenou te prosim, neodchazej! co si tu jen bez tebe pocneme??
  • Blue.Shark
    Jelikož ještě pořád neskončilo vyšetřování, myslím, že nikdo nemá spolehlivé informace, za které by dal hlavu na špalek. Ale velice zajímavá reportáž je zde: http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/pripad-zadrzenych-cechu-v-recku-komplikuje-pomale-soudnictvi-a-stavky--1138899 .

Když v řecku média hlásají, že ti dva jsou napůl turci, už vůbec nevidím důvod, proč kritizovat demonstraci. Když se o tom bude vědět, lidi se začnou zajímat a celý proces se tím může uspíšit.
  • No, tam zrovna chybí ten úžasný poslední odstavec, ale aspoň něco. Děkuji mnohokrát :)
  • "To se automaticky stavis do opozice a z toho vyplyva ze jsi presvedcen o vine tech kluku."

Vidíš, a To právě není pravda. Ale Co bych To vysvětloval někomu, Kdo Mě pořád uráží, že? A Kdo používá stejné praktiky, jak bulvár. Na jednu stranu tapetuji, ale na druhou stranu "se odpovědi asi nedočkám /cry cry". Argumenty si přečti hezké shrnutí od risa2000.

Oh, a abych nezapomněl, To prohlášení hlásá "Se stoprocentní jistotou víme, že nejde o špióny nebo agenty. Oba jsou profesionálové ve svých oborech, nadšenci do své práce a především, slušní lidé s respektem k zákonům." Proto svatí.
  • Chapu, ze je dneska moderni nadavat na stat, ze nic nedela, ale zrovna v tomhle pripade bych to nedelal. trochu vim, jak to na tom zahranici chodi a je tam dost mladejch idealistu (ze vsech tech modernich humanistickych studijnich oboru), kteri nemaj do ceho pichnout a o podobny pripady cechu v nesnazich se jeste perou, a to i proto, aby dokazali, ze tam vlastne maji co delat.
    ale ukolem ministerstva neni tahat nekoho z vezeni, pokud to opravdu neni zjevna sikana. jeho ukolem je zajistit dotycnym co nejlepsi podminky k hajeni svych prav.
    ministerstvo jiste sondovalo moznost, aby dotycni byli vysetrovani na svobode. jenze ta byla zamitnuta. tady uz je naopak absurdni domnivat se, ze je to jen nejaka sikana ze strany Reku. Pokud by tomu tak zpocatku bylo, nejpozdeji zde by Rekove vyuzili sance to elegantne vypustit. Ted uz je to vazne asi docela prusvih a na tom, ze si pockaj na soud ve vezeni nejaka demonstrace nic nezmeni.
  • smejki
    here ya go, mate
    http://www.scribd.com/doc/114137263/Statement-Limnos-ENG-WEB
  • smejki
    "o vine a nevine rozhoduje zmanipulovany dav"
    o vině a nevině rozhoduje soud, nikdo jiný. pleteš si to s formováním názoru na vinu a nevinu.
  • Jedna paní povídala, jasně, jasně... tak mi ukaž konkrétni lidi, co se tam válej, berou úplatky od kmotrů, apod. Víš prd, tak nehlásej... a jestli něco víš, tak podej trestní oznámení.
  • Coffin.Corner
    Ale je na místě. Já tedy pořád věřím že demonstrace je na podporu těm klukům, než jako protest proti něčemu.
  • Nic ve zlem ale vira v nasi politickou reprezentaci je v dnesni dobe ponekud usmevna. Pokud tam neco delaji poctive, tak maximalne hledani nenapadnych cest jak si neustale zvysovat odmeny a platy, jak si zabezpecit dalsi trafiky a udrzet chod penezovodu smerem ke svym kmotrum. *4*
  • Podivej nikdo tady nevykrikuje ze jsou svati. Napsalo se prohlaseni s kterym muzes nebo nemusis souhlasit. Muzes jej a nebo nemusis podporit. Je Tve svate pravo si vybrat, je v poradku kdyz napises ze nemas dost presvedcivych argumentu abys je podporil a tudiz se demonstrace nezucastnis. To je uplne v poradku.
    Ale uz neni v poradku kdyz tapetujes diskuze prispevky v kterych usili tech co to prohlaseni podporuji shazujes, spochybnujes, zesmesnujes. To se automaticky stavis do opozice a z toho vyplyva ze jsi presvedcen o vine tech kluku. V tom pripade by me zajimalo jake presvedcive argumenty Te k tomuto postoji vedou. Logicky, kdyz brojim proti nekomu, nebo necemu, neni to pro to ze o nem nic nevim, ale proto ze vim neco, co me k tomuto postoji vede.
    Ja vim ze se odpovedi nedockam. Tebe totiz k tomu postoji nevedou argumenty, ale zapskla cechackovska dusicka. *3*
  • Hochu! Tak přesně takhle jsem to chtěl napsat, podepsal bych se pod to tisíckrát, bohužel to místní hloupá komunita nikdy nevstřebá.
  • Přidávám se k mnohým a také odcházím, tenhle web se stal zprofanovaným a ovlivnitelným, jak tu pak mohou být objektivní recenze ? Předplacené pozitivní hodnocení? Je to tak...
  • Copak nevidíš, jak to strašně zjednodušuješ? 'Buď Jsi s námi nebo proti Nám'. Já nepodporuji názory/postupy týkající se Jejich viny nebo neviny. Můj názor na tohle Je irelevantní, dokud se někdo neuráčí poskytnout víc informací. Ale do Té doby vykřikovat "jsou To správní klucí, tak jsou svatí" je prostě blbost. Stejně jako je blbost vykřikovat, že jsou To špióni pro Turecko, BI, nebo kohokoliv jiného. Názor na jejich prozíravost je Něco úplně jiného.

Takže Mi laskavě nevkládej ...... do klávesnice nic, Co Jsem nenapsal.
  • Coffin.Corner
    Těch co o tom budou rozhodovat.
  • Ja to zase budu opakovat:
    Rovnez jsem nepodporoval uveznene lovce brouku, protoze jsem o nich nic nevedel. V tomto pripade o tom neco vim a jsem presvedcen ze si moji podporu zaslouzi.
    Rovnez jsem ale nevystupoval proti tem, co lovce brouku podporovali. A nechapu proc se nekdo snazi spochybnovat, zesmesnovat a bagatelizovat moji podporu v tomto pripade.
    Mas snad Ty, kdyz se ohanis zdravym rozumem, presvedcivejsi viru v jejich vinu, nez ja v jejich nevinu? Jsem tedy podle Tebe ja ten spatny, protoze jejich podporou podporuji zlo? A Ty se snazis ve jmenu ochrany dobra mi v tom zabranit?
    Toto je dle Tebe ten "zdravy rozum"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší