Přejít na výpis diskuzí
Informace o demonstraci za propuštění českých vývojářů z Řecka
22.11.2012 | Redakce Games.cz
181 příspěvků
-
Lidsky pristup a zdravy rozum koho?
Tech co budou dehonestovat kazdyho kto chce neco udelat a budou verit ze pravda a laska zvitezi? -
problem je, ze zde o vine a nevine rozhoduje zmanipulovany dav a na te manipulaci se z velke miry podili Games.
Ministerstvo zahranici ČR zcela jiste dela patricne kroky v soucinnosti s ministerstvem spravedlnosti. Jsem presvedcen o tom, ze ma lepsi informace nez Games.cz, a pokud by slo jen o buzeraci reckych uradu, asi by je z toho vezeni vysekali. Jenze podle ministerstva je situace te dvojice velmi zavazna - to znamena, ze na ne asi fakt neco maj. A v tomhle pripade demonstrace proste neni na miste. -
Ale napsal.
-
Ti dva nejsou žádní špióni státu, a už vůbec ne Turků.
Ale ta jejich špionáž spočívá v tom, že si prováděli fotky a video pro svou připravovanou hru, kde dokumentovali zakázaná místa, což je trestné, a proto ať rozhodne o trestu SOUD. -
Ne, není to stejné. Postavit se za práva někoho jiného, ještě neznamená používat styl řvaní a osočování, protože jediné co ty kluky nakonec dostane ven, bude lidský přístup a zdravý rozum.
-
Asi's svůj názor nevyjádřil slušně.
-
Protože odporuje zdravému rozumu takhle obhajovat někoho, o kom v podstatě nikdo nic neví. Kromě faktu, že pracuje / pracoval na ARMA3 a své bezmezné víry v jejich nevinu.
-
Takovouhle ..... mohl napsat jenom Vávra. Je mi z toho na bli**
FOR Tiscali: Naposledy jsem na Vašich stránkách a z Tiscali už si nekoupím žádnou hru, komentáře cenzurujete a místo toho, abyste psali kvalitní články ze světa her, tak se zde akorát dočítáme, jak máme demonstrovat za dva, dle Vašeho názoru, který vnucujete všem, nespravedlivě uvězněné Čechy.
Sbohem a nezapomeňte to rychle smazat! -
Jiste. "Nikdo s tím nic neudela". To je mantra vetsiny backor a radiovek. Ono by to bylo docela v poradku. Kazdy ma pravo na svuj nazor i postoj. Kdyz si to myslis tak s tim nic nedelej. Nikdo te k tomu nenuti. Ale proc vynakladas energii proti tem, ktery s tim neco delat chteji?
Ale vlastne odpoved jsem jiz napsal nize. -
Aha. Takže si pode Tebe má Člověk udělat Názor podle Fám? Tak to Bych se mohl Rovnou rozhodovat podle Blesku. Takový přístup Je opravdu nenáročný na přemýšlení, To jo.
-
Nepiš mi, prosím tě, "ti" s velkým T, je to nesmysl.
Jde mi o to, že ty říkáš "možná spáchali přestupek", ale zároveň (předpokládám) schvaluješ to nicneříkající prohlášení. Jenže Řekové očividně dělají mrtvé brouky a s tím nikdo nic neudělá. Ani prohlášení pár lidí procházejících se po Ořechovce, ani prezident, ani pan Schwarzenberg, ani Vávra.
A prosím, já netapetuji. A nevykřikuji. Ten příklad je tak nějak mimo, protože tam by jednak byl dotyčný ve vězení doma a jednak by byla všechna fakta známa. No ne?
Co jsem zač? To sice nevím, ale rozhodně se snažím, na rozdíl od většiny, být objektivnější. Oh, a chcíplá koza není porušení zákona. Pokud by byla a dotyčný by byl chycen tak ano, "ukájím se". *3* -
Jasne. Prave diky tomu ze lidi jako jsi Ty je tady moc nam budou politici zvysoka kadit na hlavy a jeste se tomu smat. Vy totiz nikdy nebudete mit dost presvedcivych dukazu, nikdy se nedockate objektivni pravdy ani mesiase ktery by Vas byl hoden. Vo to totiz ani nejde. Vam jde jenom o jedno. Hlasite zduvodnovat svoji priposranost jako rozvahu a touhu po objektivite. A dehonestovat kazdyho kto na rozdil od Vas tou priposranosti neni postizen. *1*
-
Pro mě za mě, klidně běž zaútočit na Atény, ale to jak z nich média automaticky dělají buď chudáky neviňátka (což nejsou stoprocentně) nebo tajné agenty turecké rozvědky (což nejspíš taky nejsou) ve mě způsobuje touhu rozbíjet hlavy podbíjecím kladivem. A ubohost Čechů je v tom, jak jim to ještě většina žere. Nikoho nezajímají protizprávy, prostě máte svojí pravdu a té se slepě držíte. *1*
-
O co Ti vlastne jde? Je tady skupina lidi kteri dospeli k zaveru ze jednani s kluky BI je nespravedlive. Mozna spachali prestupek a zaslouzi si adekvatni trest. Ale nespachali spionaz.
Fiktivni priklad:
Nekdo neprezuje zimni gumy, vyjede na silnici a anonym ho napraska na zaklade ceho bude uvalen do vazby pro obecne ohrozeni. Budes tapetovat diskuze vykriky proti vsem kteri se proti tomu postavi a budou to povazovat za nespravedlive?
Co jsi vlastne zac? Klasickej cechacek ktery se ukaji nad chciplou kozou souseda? -
Je to prohlášení někde v jazyce, kterému rozumí i někdo jiný, než Češi? A pokud možno i někde jinde, než na Fejsbůku?
K samotnému prohlášení - "vojenské objekty náhodou zachycené" - samozřejmě že náhodou, jinak to přeci není možné. To by potom fotili úmyslně, a to je přeci hloupost, to by byla víceméně špionáž. A to je nemyslitelné. Prostě.
"(...)v daleké budoucnosti roku 2035." - jistěže daleké, sice všude jinde píší o blízké budoucnosti, ale to by se nám nehodilo do citově zabarveného prohlášení.
"(...)úmyslného fotografování vojenských objektů, kterého se nedopustili" - opět je to samozřejmě nemyslitelné. Museli to udělat omylem!
"Není naším úkolem posuzovat míru viny a neviny v této věci" - Tak to by mě zajímalo, co byly předešlé čtyři odstavce.
A vůbec to je celé samozřejmě strašně jednostranné, ale nic jiného se nedalo čekat. Kolik je tam vůbec lidí? A jaké množství výtržností už spáchali? :) -
Podivej nikdo tu nechce aby povstal cely narod a bezel bojovat za nejake herni vyvojare. Stejne jsem nebojoval za nejake lovce brouku. Jenomze oproti tobe je tu podstatny rozdil. Nesvinil jsem diskuze prispevkama jako jsi to zaslouzi jak si za to muzou sami atd...
V tom spociva ubohost vetsiny ceske populace. Backory nejsou sami schopny nic udelat, maji z toho mindrak a tak alespon zadupavaji do zeme snahu tech co neco udelat chteji. *11* -
Až uvidí řekové tu demonstraci potrhají se smíchy... víte jak vypadají demonstrace v řecku a jak u nás? *1*
-
myslíš zajet si s důchodcema pod vedením odborářů na buřta do prahy? *11*
-
V gyrosu a pizze na národce je prej mr*ka kuchaře. Tam bych osobně nežral.
-
Zpochybňovat chabě podané zprávy, protichůdné výpovědi a zvláštní praktiky? No to se přeci nedělá, oni vyvíjí Českou Hru! Bez otázek maž podporovat, házet vejce a shnilou zeleninu na Řeckou ambasádu, jinak nejsi správný český pařan a chlap!!!11