Přejít na výpis diskuzí
Iniciativa iamgamer chce ve hrách vidět více hrdinek
27.6.2013 | Ladislav Loukota
87 příspěvků
-
a něco s Bradáčouva tam nemáš? *2*
-
Já souhlasím s tím, že hráčky už nepředstavují jen zanedbatelnou menšinu potencionálních zákazníků. Z mého předchozího komentáře, ale asi nevyplynulo dost jasně, že jde především o žánrové rozložení herních titulů. Jak už jsem zmínil, v některých hrách je mužská hlavní postava logickou volbou. To že ženy tyto tituly nehrají, prostě podle mě nemá nic společného s tím, že nehrají za ženu. Tak nevidím důvod to měnit jen aby byla uspokojena hlasitá menšina hráčů a hráček, kterým to vadí.
-
Už jsem to tu při jiný příležitosti psal jednou a napíšu to znovu: feminizmus funguje do chvíle, než necháš zaplatit ženu její část útraty za společnou večeři v restauraci...
-
Teda včera to tady tak vyzivne nevypadalo ale koukam ze se tady rozjela typicka diskuze.
Koukam ze se tady zas jede agenda proti falocentrickymu bigotnímu trhu kerej vlastne nemá pravdu a neumi prodávat.Navic koukam ze existuje podzemni zensky hnuti kery aby si v klidu zahralo tak skryva identitu ale na druhou stranu to musí prezentovat na strankach.
btw : kdybych ja udelal seznam toho co mi dvanactilety hosani kdy napsaly nebo rekly v online hre tak by to vydalo na knihu Urazky v 21 stoleti. Nehrajme si na to ze zeny sou pronasledovany , naopak toho dokážou dost často pekne využívat ,zvlast v mmo . -
V příštím díle Maxe Payna, Hitmana, nebo splinter cella budeš hrát za ženskou. Povině *13*
-
Tak to já nevím, nejsem tak hardcore fanoušek pana justina abych věděl jak velký má přirození. *1*
-
rovnou z toho udělej taneční hru a coby pohybový ovladač k tomu odlitek Bieberova přirození. Jasně, budeš to hledat po mikroskopem, ale realita chce svoje :D
-
Chcete aby hrálo víc holek. Vytvořte akční adventůru
Justin Bieber adventure: Biggest World Tour, propojte to s facebookem a budete mít hráček hromady. -
No je to nejspíš tak ,že i to malé procento hráček je se stavem herní scény spokojeno(tak proč by se měly projevovat).Na různých fórech se moc nevyskytují komentáře(od hráček a,že jich tam teda moc není),které by si stěžovaly na to,že hlavní postava je chlap nebo žena.Tohle prostě normální hráč NEŘEŠÍ.Ono schválně kolik z vás zná osobně nějakou aktivní feministku?Většina by podle mě odpověděla žádnou.Protože ty nemají podle mě se skutečnými ženami nic společného.http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Feministka
-
Přesně tak. To jenom nasvědčuje tomu, že ona emancipace, rovnoprávnost, feminizmus a vím já co ještě, je jenom takovou hrou, která platí jenom za určitých podmínek...
-
delas jako kdyby se hracum nenadavalo do umastenejch zamindrakovanejch nerdu, to neplati jen pro zensky
-
Mluvim tu o lidech, který jsem za tu dobu poznal "osobně", tzn. minimálně jsem je měl jako členy teamu na druhý straně headsetu případně jsem se s nima sešel na nějaký LAN-party (mimochodem - na žádný LANce jsem nikdy nepotkal žádnou hráčku, byla to pokaždý výhradně "pánská" záležitost). Takže ano, můžu si bejt jistej. Nemůžu samozřejmě hodnotit virtuální alter ega hráčů, protože tam může být kdokoliv kýkmkoliv...
-
A u těch ostatních hráčů si můžeš bejt jistej, že to jsou chlapi, protože jsi s nima mluvil a znáš je?
Anyway, tenhle odkaz už sem házím podruhý, anžto je to jedna z nápověd, proč některý děvčata radši nedávají najevo svý pohlaví: http://fatuglyorslutty.com/page/2/ -
Potvrzuju. Že řešej diskriminaci žen jakožto hráček, vyvojářek apod. je ok, ale tohle mi přijde zbytečný řešit. Myslim, že horší problém, co se týče hrdinů je ten vzhledovej archetyp strašný spousty hrdinů - nemastnej nesplanej, hnědovlasej týpek. Chtělo by to zajímavější a originální hrdiny!
-
Nejlepší je pak, když se omylem opravdu k nějakýmu mmo dostanu, tak když se mě pak nějaký usmrkaný španěl ptá, jestli jsem opravdu žena. :-D
-
Hrál jsem na klanový bázi (a vlastně ještě hraju) jak CoD, tak BF. Bezesporu jedny z nejhranějších akčích her vůbec. A za ty roky (od dob CoD 1) jsem narazil v multiplayeru na 2 hráčky, u kterých si můžu být jistej, že to jsou ženy, protože jsem s nima mluvil a tedy je znám. Což neni velký množství když uvážíme, že už to je hezká řádka let, co tyhle hry hraju...
-
tak pocet zenskych postav v MMO je 90% *1*
-
Píšu to už postopadesátý, takže v tom mám praxi: trh není automaticky osvícená entita, zvlášť ten herní, zakrnělej v časech, kdy hráček skutečně byla výrazná menšina.
Velký herní společnosti dělají to, co si ODVOZUJÍ, že si trh žádá. -
třeba hráček onlinovek je hodně, ale často mají bohužel pinďoura.
-
tohle by mi sedělo maximálně k pirátum jinám by prostě neseděla