Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Goblin
    V téhle hře má každá postava jiný HUD! Což je super nápad per se, ale pokud ve vás dříme byť jen kousek grafické děvky, hrajte bojovníka nebo kněze. Kdokoliv je totiž zodpovědný za rozhraní zloděje, zaslouží aby jeho šoule poznaly středověk. Taky mě to málem poprvé odradilo.

Pokud hledáte simulátor mučení, vyhněte se hře na sto honů. Pokud máte problém s mučením žen, jděte dál. Tento naprosto odosobněný skřipec na ně nebudete muset použít půlku hry a ani poté vás mučící mechaniky neurazí. I když -je to vůbec dobře?

Rpg systém, včetně magických škol, založených na nábožensko-kulturních proudech ranně-vrcholného středověku, je sám o sobě úžasným exkurzem do středověké reality.

Dialogy vás paradoxně odvádějí od příběhu. Jejich silná redukce by hře celkově prospěla.
  • Ta hra má blíže k adventuře než k RPG :)
  • Upřímně pro ty, kdo hodnotí hry podle grafiky: Jdětě všichni do prdelle!!!
    Tahle hra je skvělá a má úžasnou atmosféru. Omlouvám se za vulgarismus ;-)
  • Ahoj
    Ludia, recenzenti su na to zvyknuti, ale zbytocne ich (niekedy az prehnane) hanit mi nepride o nic lepsie, ako napisat kraviny do recenzie.
    Tiez s recenziou miestami nesuhlasim, ale inak mi pride, ze autor povazuje hru za dobru.

Ja sa pridavam ku skupine, ktora cakala na takuto hru uz roky, ale level scallingove graficke orgie od Bethesdy a inych firiem vodiace hracov za rucicku odradzali inych, aby vyvinuli nieco, co nejde s hlavnou vlnou dnesnych RPG hier.
    Tlieskam cinemaxu !!!

Dakujem

P.S. Ja viem, ze reagujem na stare odpovede, ale Inquisitor je moc dobra hra na to, aby na nu vrhali tien ci zla recenzia alebo nevhodne komenty. Hough.
  • Je autor recenze v pořádku? Pokud nesnáší podobné typy her, tak ať je nehraje a už vůbec nerecenzuje *10* *16* Hra je naprosto úžasná, neskutečný příběh, dobrá obtížnost a především hratelnost! Grafika je sice neobvyklá, ale mně se líbi i ta a nedokážu si moc představit, že by to vypadalo jinak. Té hře totiž toto zpracování dle mého názoru prostě sedne. Takže, hodnocení recenze 2/10 a hra si zaslouží určitě 9/10. Takhle povedené hry často nevychází, autoři si dali opravdu záležet, taky jim to trvalo asi 10 let, prostě paráda. Všem fandům pořádného RPG, mohu doporučit *3*
  • autor je deblni koktka do hubby
  • Tato hloupá recenze hluboce podhodnotila skvělou hru. Nic víc
  • Autor článku je buďto totální hlupák co neumí ocenit kvalitu titulu jinak než podle zátěže na HW nebo zamindrákované děcko oslněné bloom efekty natolik že přes vlastní brýle nevidí na dno kotlíku kde tvůrci Inquisitora uvařili obsahově dokonalý počin. *5*
  • -5 bodů kvůli grafice? :D Prznit grafiku do ucha.
  • rovno mali napisat ze minecraft neni pre masove obyvatelstvo lebo je tam otrasna kockata garfika ,holt napad vytazi nad grafikou ako tak pozeram *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit