Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je to za prisernou recenzi? Hry jsou predevsim o hratelnosti, ne grafice. Dobra hra je dobra s jakoukoli grafikou i zastaralou. Nebo se snad ze starych pecek stavaji spatne hry? Nestavaji. Fajn, grafika neni aktualni (stejne za par let nebude tak jako tak), hra si tedy nezaslouzi plnych 10 bodu a hodnoceni o jeden bod snizime. Ma hra jeste jine nedostatky? Recenze zadne dalsi neuvadi, takze jinak je to skvost, skvele, 9/10.
    • Naprosty souhlas, jako ze nemam ve zvyku kritizovat neci recenze a vysledna hodnoceni, tak tohle byl opravdu desny literarni utvar. Nemluve o tom, a ted me treba uminuskujte, ze za sebe hodnotim grafiku jako spickovou rucni praci s vynikajicim smyslem pro detail. Nizkorozpocet? Mozna, nic to ale nemeni na lasce a peci kterou z teto hry citim kazdym coulem, zkratka takove hry se dnes jiz pratele nedelaji...
  • Presne tak. Tato hra je majstrovske dielo. Sice ta grafika na tuto dobu nic moc ale mne to vyhovuje, pretoze mi to pripomina Diablo.
  • Já si nemůžu pomoct - grafika dejme tomu nic moc, klidně. Ale příběhem, atmosférou zábavností, originálností atd. je pro mne osobně hra posledních pěti let. Bavilo mě to víc než Oblivion. Podobně jako Baldur's Gate, či KOTOR. Už jsem si říkal, že se takové pěkné hry nedělají, a ony dělají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit