-
Nejlepší bojová atmosfera, kterou jsem kdy zažil...každá ulička, každá vystřelená kulka nahání do mě adrenalin jako nikdy jindy (i víc než v RO)...zbraně kopou jak mají, takže tady zapomeňte na nějakej Rambo skill, mapy hezky rozvržený a jedině teamová práce vede k úspěchu...za těch pár babek (cca 350,-) stojí mnohem víc, než COD a battlefield dohromady...za mě o stupínek výš 9/10
-
-
nejak se mi o tom chce pochybovat. Jak muze mit hra v uzavreny arene lepsi atmosferu nez polootevrena Red O. /Rising Storm.. Já to snad koupim a zkusim hehe, RO a Rising miluju :)
-
-
Takže je to plus mínus moderní Red Orchestra?
Jinak vypadá to naprosto skvěle, source engine mám fakt rád.
Vyšla skvělá taktická hra, byť s málo mapami a módy(snad se budou dodělávat), ale i tak budu rozhodně přemýšlet o koupi. :) -
Hral jsem nejakou dobu mod, no a vidim ze vsechno dobre vzaly a dali to vsechno dohromady a hle Standalone je na svete to je presny opak CS , drsna takticka akce... nejednomu fanouskovy SWAT a R6 srdce radostne zaplesa. *14*
Kazdemu kdo uz je unaveny z RUSH akci ala COD ... ( zaroven nechce AA aby umiral na kazdem kroku). *5* -
K článku: Ve hře není M4, jen M16 a Mk18 (afaik), grafika je typická pro source engine až na anamorphic lens flares (absolutní zbytečnost) a falešné HDR a oslnění sluncem na mapě Heights_coop, jinak klasika co neodvádí pozornost od skutečného hraní. Co se SP týče sem rád že tam není, vidět špatně naskriptovaný SP s tragickou (nebo žádnou) AI je horší než jeho absence :), zvuky sice na BF3 nemají ale i tak jsou kilometry před libovolným CoD ;), "Můžete namítnout, že to musí být po čase nuda." to může jen ten koho nebaví CS/DoD a jiné, málo map je asi největší slabinou téhle jinak dobré hry, navíc jsou mapy Siege a Contact totožné (až na detaily), klasické TDM ? nevím mě to vůbec nechybí, netoužím po tom a spousta hráčů co znám taky ne :D
-
-
Ne že bych chtěl zrovna na tomhle lpět, ale schválně jsem to pozjišťoval a Mk18 je upravená MAa1 pro speciální CQC účely a tudíž se to může použít.
-
-
máš recht Mk18 je opravdu M4 s kratší hlavní :) omlouvám se za nesprávné info :/
-
-
-
Recenze začala naprosto parádně, ale pak jsem se v polovině dozvěděl, že hra nemá SP a přestal jsem číst.
-
-
Presne tak! uz sem se tesil jak si pekne zahraju
*7* -
I kdyby tam byl, věř že by pravděpodobně nebyl o nic lepší než v takovém například BF.
-
-
No ale poměrně dost řádků jsem přečetl v naději, že by to mohla být střílečka pro mě *9*
-
-
MP hra, ten sp by byl tak maximalne s boty ti nikoho nezajimaj.
Stejnak, mi to nezabrani se zeptat snazis se o svuj osobni rekord nebo proste jen sis vylil srdecko? *2* -
-
to už vim taky chytráku
-
-
-
-
-
V čem to horší oproti MP BF / COD (nové díly).
Hodnocení to má podobné. -
-
Spoluprace hracu.
-
-
To je o komunitě.
Ale něco ve hře? Vypadá to skvěle "syrově" :) Tak by to možná mohlo být lepší. žádné složité perky a další komedie. -
-
ta komunita se ale vytváří okolo hry a tady bude silná (nemusí byt ale početná), narozdíl od BF/CoD kde komunita už dávno není...
-
-
a kde jsi prisel, ze v BF neni komunita? Rika ti neco LWTB? 32vs32 komunikujicich lidi hrajici pod jednim velitelem s presne rozdelenymi ukoly ve valce se vsim vsudy. Chapu, ze se najdou hraci, kteri prefereuji styl jako CS, neboli mene hracu a jine ukoly a pouze pechota, ale potom at to nesrovnavaji s BFkem, ktery co se komplexnosti tyce dava temto hram tezce na frak.
-
-
tak s BF3 sem se splet, no ale s CoD nikoliv *7*
-
-
Ok
-
-
-
-