-
Nejlepší bojová atmosfera, kterou jsem kdy zažil...každá ulička, každá vystřelená kulka nahání do mě adrenalin jako nikdy jindy (i víc než v RO)...zbraně kopou jak mají, takže tady zapomeňte na nějakej Rambo skill, mapy hezky rozvržený a jedině teamová práce vede k úspěchu...za těch pár babek (cca 350,-) stojí mnohem víc, než COD a battlefield dohromady...za mě o stupínek výš 9/10
-
-
nejak se mi o tom chce pochybovat. Jak muze mit hra v uzavreny arene lepsi atmosferu nez polootevrena Red O. /Rising Storm.. Já to snad koupim a zkusim hehe, RO a Rising miluju :)
-
-
Celkem slušná recenze, od vydání Red Orchestry 2 mně z FPS nic tak nechytlo jako Insurgency. Přesně to, co jsem hledal a za pár korun. Vznikly už nějaké české servery, kde je ping kolem 10-15, na těch německých jen o trošku více, nové mapy vznikají a snad se můžeme těšit na nový obsah přímo od autorů. Jak jsem psal ve svojí recenzi na Steamu, Insurgency není pro každého, ale když tomu přijdete na chut', tak před sebou máte nejlepší FPS titul za poslední roky.
-
-
Tak tak, přitom insurgency je starší záležitost, ale v té záplavě CoD, CS source atd. se mu nedostalo asi tolik prostoru..Tuhle se to našel na steamu a nachytal jsem se jak v tom tvrdnu dýl než v CS source. Nicméně své kvality nezapře, člověka to donutí opravdu mířit a plazit a no prostě vyhnout se kulce .)) Žádný bezhlavý střílení kolem sebe a to si právě myslím vo vo tom je *15*
-
Naprosto souhlasím. Dokonce začínám mít Insurgency raději než RO2 a to právě kvůli tomu, že v RO2 jsou ty nesmyslné, odemykatelné doplňky pro zbraně, které jsou ve většině případů z historického hlediska nesmysl :(.
-
-
To, co autor pise ako ocividnu narazku na neslavne slavny Battlefield (btw, i zvysok recenzie potesil a s verdiktom suhlasim, aby som nebol uplne offtopic), je zial kruta pravda. Najprv si clovek kupi tzv. "povodnu hru", do ktorej potom behom jedneho roka postupne pribudaju nove DLC... vsetko samozrejme vyhradne za prachy.
A najnovsia novinka na Battlelogu, kedy si maju hraci (je mi jasne, ze je to cielene najma na skupinu hracov z radov teenagerov) za REALNE chechtaky kupovat vybavenie (vcera LASKAVO jedno pridelili tzv. zadara, ale pritom aka bola jeho realna cena? 3.99 EUR!!!)??? DO PRD3LE, TO KAM SME TO S TYM ELECTRONIC ARTS NAPOKON DOPRACOVALI??? *16*
Du blejt, velebnosti... *11* -
-
Ak si bol ochotny dat za povodnu hru urcitu sumu, a vedel si velmi dobre co ta hra bude obsahovat (kolko zbrani, ake zbrane, kolko map, ake herne mody), tak kur*a nepochopim, preco sa zaoberas nejakymi dlcckami, ktore ta nikto nenuti kupovat. Pride mi to ako obycajna detska zavist typu: "jemu rodicia kupili aj toto, ale mne len toto!"
(p.s. nemyslim si, ze keby nebolo planovanych dlc, tak by hra bola hned po vydani hratelna bez najmensich problemov, chyba bude niekde inde.) -
-
Cece, ty si spadol zrejme bud z visne alebo rovno z Mesiaca... Jedna vec je dat prachy za POVODNU HRU s tym, ze DAJME TOMU si nasledne neskor SAM VYBERIEM, KTORY DLC CHCEM A KTORY NIE............... a nieco celkom ine je to, co napr. prave teraz zaviedlo EA.......... tebe pride akoze fakt komplet "normalne", ak nejaka distribucna spolocnost z cista jasna zacne zrazu doslova PREDAVAT tzv. Shortcut Kity, co v preklade nie je nic ine, len to, ze si vlastne hraci ZASE RAZ ZA PRACHY maju kupovat vybavenie, ktore by uplne bez problemov mohli ziskavat priamo v hre, pocas postupu z hodnosti na hodnost............ Napokon, PRESNE TAK FUNGOVAL AJ BF3...... o BF2 ani nehovorim!!!
Dokazes tento fakt akceptovat alebo ti to stale nedochadza??? Tebe vazne pride normalne, ze EA zacina s predajom dodatocnej vybavy, konkretne teraz na zaciatok hracom dali velkoryso doslova ZADARA tzv. Handgun Shortcut Kit, ktory obsahuje viacere druhy prirucnych strelnych zbrani typu: M9, G18, MP443, M1911, 93R, .44 Magnum a zopar dalsich... Ako som uz podotkol, tento prvy pack je ZADARA, avsak nechyba uvedena jeho REALNA cena.............. a ta je skutocne pomerne KRUTYCH 3.99 EUR.......... Neviem, tebe to mozno ako nejaka prehnana cena nepripada (mozno i tebe rodicia kupuju jednotlive p1coviny, ale to je mi v zasade totalne sumafuk), no co som mal doteraz moznost konzultovat tuto skutocnost s viacerymi ludmi, ktori naleteli na BF4 rovnako ako ja, komplet vsetci si tukaju na celo z jednoduceho hladiska... NIKTO z mojho okolia nie je ochotny vrazat prachy este aj do takychto uplnych zbytocnosti, ktore skutocne mozu zaujat akurat tak roznych pubescentnych hracov, ktori proste samozrejme MUSIA MAT VSETKO, CO JE V BF4... VED NAPOKON AJ TO JE JEDNA Z PRICIN EXISTENCE PREMIUM UCTU (vsetci ostatni hraci sa dane vybavenie v hre snazia ziskat samotnym hranim a nie zjednodusovanim tym, ZE SI TO PROSTE KUPIM A VSETCI MOZETE VIETE CO....).
Takze aj zasr4ne Shortcut Kity........ na ktorych sa praveze EA zase raz planuje krasne zazobat... ak to v ich pripade este vobec ide......... nakolko zazobani su uz teraz na par zivotov dopredu.... Co to podla teba akoze je? Zda sa ti to byt uplne normalne?
A ked uz tu teda mudrujes... vies kolko si pytaju za KOMPLET cely Shortcut Kit??? T.j. nie len nejaky osekany, ale KOMPLET..................... Praveze zatial este nic, pretoze evidentne to cele este len rozbiehaju prave na rovnakej urovni, ako to urobili pri BF3 a tam stal prave takyto skurv3ny Kit pokojne tradicnych 14.99 EUR... A to bol BF3, netusim co urobia pri ich kvazi "novej" hre...
Ale jasne, len sa z vesela zaoberajme tym, kto si BF4 kupil a kto nie... kto tym padom urobil blbost a kto nie... Moznosti je tu naozaj vela. Avsak povedzte mi jedno: AKY TO MA CELE VYZNAM??? TAK CI ONAK GLOBALNA VINA SPADA VYHRADNE NA ELECTRONIC ARTS A NIKOHO INEHO!!! OMFG... *7*
Kde su tie reci EA ako pozastavia vsetky sucasne projetky (a co je potom Titanfall?), vratane vsetkych DLC do BF4........ do momentu, kym KOMPLETNE a DEFINITIVNE neopravia vsetky chyby v BF4....... Tie reci sa sice na internete objavili, ale ich hodnota sa rovna hodnote EA. Tym padom sme komplet vsetci, co sme nejakym sposobom namoceni v BF4 (ale aj v BF3) totalne v prd3li.
Momentalne je tu snad len JEDNA JEDINA NADEJ, nakolko na Battlelogu min. pol dna visel oznam o tom, ze DICE robi poriadky zo zamrzanim hry, taktiez s problemom so zvukom a prad dalsich veci... Teraz tam uz dany oznam nie je, ale nezacal sa stahovat ziadny dalsi update ani nic ine, takze netusim AKO to chcu opravit. Kazdopadne, ja osobne uz pri BF4 fakt vyslovene stracam nervy... V zasade ide asi o uplne prvu hru za celu moju hracsku minulost (tu pocitam cca od roku 1992), pri ktorej proste MUSIM skonstatovat, ze...... "NIECO TAK DOJ3BANE SOM ESTE NEMAL MOZNOST VIDIET!!!" *11* -
-
Ale teraz zasa melies o shortcut kitoch. To ta vazne trapi, ze si to nejake decko odomkne pomocou penazi? Aky to ma vplyv na tvoj zazitok z hrania? Suhlasim, ze su to vyhodene peniaze, ale tymto sposobom si neodomknu ziadne overpover zbrane, alebo perky, ktore by mali vplyv na hratelnost ostatnych hracov, ktori si kupili len obycajnu verziu bf4. Mne je to totalne u prdele, ze si EA nahanaju peniaze na takychto blbostiach. Jedina vec, ktora ma na hre nasrala, boli technicke problemy po vydani hry, ale ako som uz pisal, je naivne si mysliet, ze vyvojari su 10-clenny tym, ktori bud pracuju na okradacskych DLCckach, alebo opravuju pokazenu hru, no nikdy nie na oboch veciach naraz. V skratke- vyvoj DLC nestopol opravu povodnej hry.
opakujem: velmi dobre si vedel, co za svoje peniaze dostanes, ale vyhrady mozes mat jedine ku technickym problemom, ktore hru sprevadzali (sprevadzaju), ale nie ku dodatocnemu platenemu obsahu, ktory si si nekupil. -
-
Co este na toto cele povedat? Mam dojem, ze si ma napriek vsetkej snahe vlastne vobec nepochopil, ale nevadi...
Ved ked jedneho dna zacnu komplet vsetky distribucne spolocnosti konat tak, ako uz peknych par rokov kona Electronic Arts........ mozno VTEDY KONECNE TUNAJSIM MUDRLANTOM ZAPNE O COM SME TO TU PISALI, JEZKOVY ZRAKY!!! *8* -
-
ne, protoze vim do ceho jdu, nejsem klaman. Problem by to byl, pokud vyrobce naslibuje co bude hra obsahovat a potom vyda hru s polovicnim obsahem a zbytek si musis dokoupit v DLC. Nikde nerikam, ze se mi ten model EA zamlouva, ale alespon nic nezakryva a vim vzdy co si kupuju a je pouze na me, zda za ten obsah ty penize dam nebo ne. Navic i hra bez DLc nabizi plnou hratelnost a komu to staci, tak si dlc nekoupi. Zadny problem. A ruku na srdce, prumerny hrac BF, ktery si koupi vsechny DLC, stravi u hry i stovky hodin. potom se ta celkova cena ztrati. BF4 vyslo 2 roky po BF3. Ty cca 2 tisice za dva roky hrani z velkym rozsirenim a tou moznosti nastaveni hracich modu, poctu hracu, map atd. je ta hra pomer cena/vykon podle me vyborna a za sebe vubec nemuzu hovorit o vyhozenych penezich.
-
@Duncan66: a nemyslíš že oznamování DLC před vydání hry je právě ten problém ? nedejbože day 1 DLC...
-
napsal jsi to presne kejo. Lidi tady breci, ze nekdo dela DLC jako by to byla podpasovka, pritom nekolik DLC ylo znamych jeste pred vydanim hry. Stejne tak proc chudaci breci, ze si nekdo muze odemknout zbran za penize? Nejde o zbrane, ktere si bez penez poridit nelze, tak v cem je problem?
-
Zjavne nechapes ani ty sam o com pises, reagoval som na tvoje rozhorcenie nad predavanim shortcutov a dlcciek, ale ty si z toho vycital zasa len svoje. Tato debata zjavne nema dalej zmysel :)...
-
-
Tady vsichni zase mluvi o BF4..... asi ho du zase pustit. *7*
-
-
Aha, tak teda sorry... ten oznam na Battlelogu stale visi a hlasa tuto uzasnu mudrost: WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE.
Mno... uz teraz sa zacnime bat toho, kolko NOVYCH chyb tam DICE prida, ked sa bude snazit opravit tie EXISTUJUCE... OMFG...
-
-
-
Z Battlefieldu bych taky blil, ale to s tím vybavením bych uvedl na pravou míru. Nejde o kupování vybavení do hry za reálný peníze, jde o nákup packetů určitý skupiny zbraní (brokovnice, pistole atp.), kterej spočívá ne v tom, že si hráč koupí nějaký zbraně, který jiný hráči nemají možnost používat, ale odemkne si možnost používat všechny zbraně z daný skupiny okamžitě, nemusí je odemykat postupně používáním předchozích. Je to taková blbost pro lamy zkrátka. A je to samozřejmě pi*ovina a zlodějina. Jenom jsem to chtěl trochu blíž popsat...
-
-
Souhlasím s tím, že bojující strany jsou neuvěřitelně ohrané, nicméně je to jediná relativně reálná střílečka z moderní doby. Já jsem se do Insurgency zamiloval :).
-
-
Nic proti hře samotné ...., vadí mi jen ten ohraný obal :)
-
-
No tak nějak doufám v moderskou komunitu. Pokud hra získá dobrou oblibu (jakože se zatím daří) věřím, že časem se na to udělají nějaké módy u kterých je pak šance změny bojujících frakcí. Osobně jsem ještě neviděl Specnaz proti Čečenským teroristům což mě docela mrzí. Nebo IDF vs Hamás, ale to jsou jen moje návrhy.
Jinak hra je na tolik dobrá, že ten obal jde dobře překousnout ;). -
-
Battlefield 2 - project reality
-
-
-
-
Mám odehráno cca 80 hodin a musím říct že je to jedna z nejlepších MP FPS co jsem hrál. 9/10
-
Kúpené na vianoce v akcií za 5€, ani som netušil, aký klenot kupujem *4*
-
K článku: Ve hře není M4, jen M16 a Mk18 (afaik), grafika je typická pro source engine až na anamorphic lens flares (absolutní zbytečnost) a falešné HDR a oslnění sluncem na mapě Heights_coop, jinak klasika co neodvádí pozornost od skutečného hraní. Co se SP týče sem rád že tam není, vidět špatně naskriptovaný SP s tragickou (nebo žádnou) AI je horší než jeho absence :), zvuky sice na BF3 nemají ale i tak jsou kilometry před libovolným CoD ;), "Můžete namítnout, že to musí být po čase nuda." to může jen ten koho nebaví CS/DoD a jiné, málo map je asi největší slabinou téhle jinak dobré hry, navíc jsou mapy Siege a Contact totožné (až na detaily), klasické TDM ? nevím mě to vůbec nechybí, netoužím po tom a spousta hráčů co znám taky ne :D
-
-
Ne že bych chtěl zrovna na tomhle lpět, ale schválně jsem to pozjišťoval a Mk18 je upravená MAa1 pro speciální CQC účely a tudíž se to může použít.
-
-
máš recht Mk18 je opravdu M4 s kratší hlavní :) omlouvám se za nesprávné info :/
-
-
-
To sem chvíli hrál jak mod. Doporučuju pro příznivce pěchotního boje co mají rádi realismus. *9*
-
-
Tenhle smajlík :) ne tamten.
-
-
Ti hodně ujela ruka. *15*
-
-
-
V čem to horší oproti MP BF / COD (nové díly).
Hodnocení to má podobné. -
-
Spoluprace hracu.
-
-
To je o komunitě.
Ale něco ve hře? Vypadá to skvěle "syrově" :) Tak by to možná mohlo být lepší. žádné složité perky a další komedie. -
-
ta komunita se ale vytváří okolo hry a tady bude silná (nemusí byt ale početná), narozdíl od BF/CoD kde komunita už dávno není...
-
-
a kde jsi prisel, ze v BF neni komunita? Rika ti neco LWTB? 32vs32 komunikujicich lidi hrajici pod jednim velitelem s presne rozdelenymi ukoly ve valce se vsim vsudy. Chapu, ze se najdou hraci, kteri prefereuji styl jako CS, neboli mene hracu a jine ukoly a pouze pechota, ale potom at to nesrovnavaji s BFkem, ktery co se komplexnosti tyce dava temto hram tezce na frak.
-
-
tak s BF3 sem se splet, no ale s CoD nikoliv *7*
-
-
Ok
-
-
-
-
-
vyborna hra za ktoru sa nemusia tvorcovia hambit ako v pripade BF4... okrem oficialnych map sa daju hrat aj povodne mapy len mladez nepozna .. tie budu casom prerobene v DLC do novej podoby a rad za to kludne zaplatim... kazdopadne COD Lovers si na svoje nepridu... nakukajte si videa z povodneho tak 5 rokov dozadu stareho Insu* a noveho. Ziadne body ziadne LV.. proste skusenost a IQ to je to co vyhrava v tejto hre... este by som doporucil vyskusat AA ktore je free a je tiez super... mam BF4 premium a ked to hram tak si pripadam jak v pomocnej skole .. tento pocit pri INS alebo AA nezazijete!