Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Mel jsem tuhle hru rad jako mod a jsme rad, ze se povedla. Porad ale, se slzou v oku vzpominam na True Combat: Elite...
    • True Combat? Myslíš ten mod k Wolf:enemy territory? U něj jsem strávil nezdravě moc času, super hra *4*
      • wenceslaus
        Přesně ten. Škoda, že se rozpadl ten tým, co to dělal. Myslím, že mohli Insurgency směle konkurovat.
  • A je usmevne, jak hram jako BF a CoD se vycita, kdyz novy dil nema grafiku lepsi nez Crysis3 apod. a tady je 10 roku stara grafika nakonec plus, protoze to udajne dela surovou atmosferu. Krasne politicke PR, autor recenze by se mohl zivit jako politicky PR poradce *7*
    • to je z toho důvodu že CoD jakožto kopírka sebe sama, která nemá co nabídnout by se hlavně měla zaměřit na grafiku a mimoto libovolné CoD vypadá hůř než například L4D2/Portal 2 (Source engine) a srovnatelně s tímhle.
      • aha a Insurgency neni kopirka desitek jinych her, ktere tady jsou uz 15 let? V cem je Insurgency originalni a vybocuje ze zazitych principu? Jsem koukal na gameplay a prakticky vse je v te hre obslehnute z jine hry. A najednou fanaticky brojicim lidem proti BF a CoD nevadi 10 roku stara grafika a jeste to zminuji jako plus dane hry.
        Stejne tak tvrdit, ze Portal2 a L4D2 vypadaji graficky lepe nez nove dily CoD je ciste ignorantstvi. Mozna je problem, ze hrajete nove dily CoD na ultralow a potom vypadaji jako vami zminovane hry *3*
        Tim vubec neresim hratelnost a zabavu zminovanych her. Ale ten hate proti serii CoD a BF mi prijde dost mimo misu. Co byste jako od tech novych dilu chteli cekat, kdyz je to porad FPS??? Hrali jste MP CoD a BF s kvalitnimi hraci na TSku? Hrali jste BF 32vs32 hracu, kde kazdemu tymu sefuje jeden velitel a vsichni poslouchaji na TS a maji jasne dane role? Vsem lamackym haterum doporucuju najit si videa LWTB.
        • Ty jses trosku popletenej.
          FPS je zanr v kterym hry typu BF4 a novy COD neprinasi nic novyho.Jsou tam mensi zmeny ale oproti predchudcum nenabidnou zazitek hodny tech 60 euro.
          Ja bych rekl ze se tady trhat nad grafikou Insurgency (ktera je podle mne povedena) nikto nebude ale jestli to jdes porovnavat tvym stylem tak bys mel vzit nekolik veci do uvahy.Tym za insurgency muzes spocitat do 20 lidi.Cena hry samotne je 1/4 ceny zminenych her.Ano hral jsem s kvalitnimi hraci,ale to je jiz specifikum a nenarazis na ne v normalnych random gamech.Tady precci jde o to ze v Insurgency jses nucen spolupracovat.A ne s jenom kvalitnymi hraci ale totalne randomermi.V Ins. Nepotrebujes TS,nepotrebujes kvalitny tym,potrebujes jen hrace kteri budou spolupracovat.Nekolikrat se mi totiz stalo v Insurgency ze at jsem mel docela sheet team,dokazali sme se s lepsim tymem popasovat a nakonec vyhrat.Taky se mi jeste v Ins. Nestalo ze bych byl frustrovanej,nebo ze bych jel do rage—u.To se o BF ci COD rict neda. Tuhle hru si proste clovek uzije a dostane se ti pod kuzi.Ano nema destrukce ci bojovou techniku zato ma veci ktere fungujou a delaji hru zabavnou.A prestan prosim te propagovat LWTB a podobne nesmyselna porovnani.Nikto tady neblabolil o profesionalnych tymech kteri denne trenujou. Tady precce vetsina hracu bude hrat jenom s random lidmi.Nema kazdy 24h denne na naky pytome BFko a pak se chvalit jak dobre ze to ma zmakly.
          • porad pindas blaboly, ze nemuzes hrat 24 hodin jako by vsichni hraci BF takto zili nebo co. To se jako prilezitostny hrac nemuze pobavit hranim BF? To umi jen to tvoje "genialni" Insurgency? A hod se do klidu, ta tvoje hysterie ti krapet pochroumala cestinu. *3*
            Ze si na zaklade nekolika odstavcu hrajes na znalce meho IQ jenom dokazuje tu chabou vysi toho tveho *3*
            • MP BFka nabizi tak jedine sirokou skalu bugu, erroru co ti shazuji hru a predevsim priserneho netcodu, ktery celou hratelnost degraduje a nemel by se objevit v zadne hre multiplayeroveho razu a uz vubec ne u AAA hry, ktere se jeste snazi prodlouzit jeji spatnou hratelnost 5 DLCckama. *7*
            • Ano zastal jsem se tech her, protoze jejich MP nabizi sirokou skalu moznosti nastaveni dane mapy a da se u toho vyborne zabavit aniz bys musel hrat 24 hodin denne jak rad neustale uvadis. Dival jsem se minimalne hodinu na gameplay videa abych vedel, co to ta Insurgency vlastne je, jake tam jsou mody apod., protoze z recenze na games.cz jsem se to tradicne vlastne ani nedozvedel, kdyz 80% recenze je hate na dlc a odemykani zbrani v jinych hrach. *7* Nemusi to byt spatne, to taky nikde netvrdim. Ja se jen zastal BF a CoD, protoze drtiva vetsina hateru tady hlavne CoD hani proto, ze maji piratskou verzi a vubec nehrali MP a netusi, jake moznosti nabizi. To same plati u mnohych i u BF. A hlavne mi vadi ten dvoji metr zdejsich recenzentu, ktery obcas jde do takovych extremu, ze nedostatky AAA her jsou u "indie" her plusy. To je pro me naprosta demence.
              S jazyky na tom nejsem o nic hure, jen si misto sve madarstiny dosad polstinu *3*
              Zaverem bych jenom dodal, ze kdzy ty hledas pro zabavu neco jineho neznamena, ze miliony jinych hracu, kteri se dobre bavi u BF a CoD, jsou idi*ti, desetileti pubertaci apod.
            • Nejsem rodenej cech, ja se totizto ucim sam.Nato ze jen ctu po cesky je ma cestina slusna.Jo na klavesnici se preklepu ,ale to je tim ze chci vsechno napsat narychle. Ano a vedle madarciny,slovencstiny,cestiny mam taky anglictinu a trosku nemciny.By mne zajimalo kolik tech jazyku ty ovladas kdyz se ripes do moji cestiny.
              A ano to ze tady urazis lidi co vubec neznas je primo umerne s tvym arogantnim,agresivnim projevem ktere je bud danou tvou inteligenci nebo jses jenom "agresivni bastard" ktery nema nic lepsiho co delat. Ja nikde nerikam ze Insurgency je "nejlepsi".Oprav mne jestli jsem neco takovyho rekl.Snazil jsem se poukazat na jaji kvality. Hral jsem vsechny BF teda okrem BF4 , tam jsem byl jenom v bete. Insurgency neni top ale jestli nekdo hleda neco jinyho nez BF a COD tak ma navybranou. To ty ses zastal BF a COD serii a to ty jsi rikal ze Ins. je proste "kopirak" a to s tim ze jsi tu hru vubec nehral. Ja hodnotim vsechno podle toho co jsem hral,tak vo tom mluvim. Kdyz neco nehraju nebudu hodnotit ani podle recenze ani podle nakyho pytomyho komentu v diskuzi.Ale dobra , ja ti precce nic neberu tak se uklidni a na tvem miste bych se zamyslel proc urazis bez toho abys danyho cloveka znal.
              To se nedokazes jinak vyjadrit , jenom nadavkami ?
              Tohle poukazuje na tvoji uroven , bud jses nakej pubertak kterej se vyziva v tomhle nebo to bude neco docineni s tvym IQ.
          • vubec nevis o cem placas ty svoje blaboly. LWTB nehrajou sami profici apod. muze se tam prihlasit naprosto kazdy a kdyz je misto, tak hraje a nehraje se kazdy den apod. Dostanes ukoly a je jedno jaky mas skill. Prave ze to jsou super borci a tymy se rozdeli +- podle skillu zucastnenych hracu, aby jeden tym nemel vyhodu. Navic BF nabizi takovou sirokou skalu nastaveni mapy, ze si musi kazdy najit to svoje. Jenom hlupaci jako ty daji "spustit random server" a potom breci a maji amok. Misto abys zapojil mozek a ve filtru si nasel presne co ti sedi a obcas obetoval nejakou tu minutu na hledani hracu z komunity a potom mel pokazde, kdy se ti zachce tymovou hru. Je to stejne jako v zivote. Kazdy sveho stesti strujce. Lama jako ty potrebuje berlicku a kdo ma mozek tak si umi ve vsem najit to pozitivum a uzivat si a nevi co je to rage a frustrace *3*
            • Tak ted zase uz I urazis?
              To jen dokazuje vyksu tve IQ.
              S takymito lidmi nema cenu argumetovat.
              Asi me poznas dobre ze me tu popisujes do takovyho detailu.
              Ze lama....
              Ne kazdy ma rad boje ala BF.
              To nezmeni fakt ze mechanizmy za BF nejsou tak vymakli.Treba takova strelba...Nebo zavyslost eqquipmentu vs rychlost hrace a pod. Tady se proste jenom beha a strili.Vobcas kryje a kempi. To ze nekdo hraje random server ,neznamena ze je lamka, Jak sem uz rikal ne kazdy ma 24h denne na hrani.Nekdo prijede vecer z prace a da si hodku FPS blazneni. A techto lidi je hodne. Vim co je filter a vim presen co a kde jsem hral. BTW nemavam amok ale hodne mych pratel bylo frustrovanych pocas hrani , ja problem nemam.Vobcas se stane I profikum ze jsou frustrovani.To jen ty jses takovy superhero ze s tymito problemy netrpis, ty uz ani nejses clovek, ty musis byt nadclovek nebo cyborg. Uz jen fakt ze urazis jiny a nic o nich nevys vypovida o hodnote tvych prispevku. Jestli bys I mel nakou tou pravdu tak bych s tim nemel problem,jenomze kdyz privezes urazky a vubec me nepoznas , tak to uz je to o necem jinym. Neprepadnu na tvuj level. Preju hezkej den *11*
        • "aha a Insurgency neni kopirka desitek jinych her" na tohle ti jen řeknu: Přečti si pořádně co sem napsal: "CoD jakožto kopírka sebe sama", vysvětlím: dneska už je máloco originální, ale vykrádat vlastní sérii už je prostě ubohost ;) stačí u čtení myslet a třeba by ti to došlo :)

Teď zareaguju na ten trošku off topic: "kdyz je to porad FPS", já nevím třeba zjednodušenou armu ? já nevím třeba AA s vozidly ? to že je to FPS neznamená, že se ten žánr nemá kam posunout ;)

"Stejne tak tvrdit, ze Portal 2 a L4D2 vypadaji graficky lepe nez nove dily CoD je ciste ignorantstvi." "Vypadá"není jen grafika btw (je to celý vizuální dojem), a tvrdit to můžu a budu bo je to pravda ;) (už jen Havok vs nic, ragdoll vs generické animace).
          A jinak kdo hází hate na BF ? já ne, vlastním BF3 a rád si ho zahraju (pro mě se ty hry doplňují) :)

"Mozna je problem, ze hrajete nove dily CoD na ultralow a potom vypadaji jako vami zminovane hry" když pominu vyložený trolling, Core i5-3570K/GTX660 a určitě to hraju na low ;)

Ještě něco ?
          • Proc by se posunovali smerem k Arme ci AA, kdyz te se proda 100x mene nez CoD? Porad mam dojem, ze nekteri z vas povazujete zcela nesmyslne vyrobce her za neziskovky, ci dokonce za charitu. *7*
            Kdyz delam dalsi FPS, tak logicky budu vzdy alespon z casti kopirovat sebe. Takze je prece burt, jestli kopiruju sebe, nebo nekoho jineho. Je ale demence to jednomu vycitat a druheho chvalit za to same. *8*
            Precti si kazdou diskusi pod clanky o BF apod. a uvidis ten hate tuny lidi.
            V grafice se neshodneme, ale je to evidnentne vec vkusu. Portal2 super hra, ale ta grafika je jednoduse jednotvarna naprosto celou hru, navic z 80% uzavrene prostory, kde jsou steny z identickeho materialu. Rozhodne jsem se nepristihl v portalu, ze jsem si rikal, to je super scena a pekne to vypada. v CoD ci BF apod. se takove audiovizualni momenty uzasu nachazeji ci nachazely.
            • no konecne ses nasel *3*
            • *triple facepalm*
            • jestli se nepletu, prvni prispevek ve vlakne je muj a prvni kdo dal reagovat jsi ty. No nic no.
            • je zajímavé jak mě tady vykládáš že já pindám něco jiného než ty, když si to byl ty kdo zmáčknul REAGOVAT a napsal si OT obecnou anti-hate kampaň, jako to není můj problém, pokud chceš něco říct všem tak nereaguj na jednoho ;)
              Jen tak mimochodem to ty se pokoušíš srovnávat hry jako portal 2 a CoD, já srovnávám jejich vizuál a enginové mechaniky, nikoliv hry samotné :D a ak kdo to pindá nesmysly...
            • Insurgency je taky kopie kopie kopie. Vsechny jeji mechanismy tady byly nekolikrat pred ni. Ten kdo nechapu jsi ty, kdyz moji narazku na hate vztahujes pouze na svoji osobu.
              Nejde o koridor jde o prostredi. To je tezke s tebou neco resis, kdyz ja o voze a ty svoja narazky o koze. CoD je aspon v nekolika lokalitach, ktere jsou ruzne, zatimco Portal je z velke casti ve stejnem prostredi. Nastesti ve dvojce byly i jinak vypadajici lokality. Ale stejne je demence resit portal a cod, kdyz jedno je FPS a druhe logicka skakacka.
              Neboli celou dobu ja o voze a ty svoje pindy o koze, nema to cenu. mej se.
            • s takovým názorem se endivím že nechápeš ;) mimochodem "Precti si kazdou diskusi pod clanky o BF" zaprvé mě nezajímá a za druhé není reakce na můj příspěvek, pokud chceš psát nový příspěvek tak ho napiš a nereaguj OT na něčí příspěvek :)
              "V grafice se neshodneme, ale je to evidnentne vec vkusu." sem rád že už (bezdůvodně) neurážíš :)
              "Porad mam dojem, ze nekteri z vas povazujete zcela nesmyslne vyrobce her za neziskovky, ci dokonce za charitu." Výrobci her =/= (ve většině případů) vydavatel, to vydavatel (respektive akcionáři) chtějí šílené zisky na základě nějaké přemrštěné analýzy a dál Insurgency existuje a vydělává, v čem je teda problém ?:)

"lespon z casti kopirovat sebe" očividně stále netušíš vo co go, jak sem už řekl málo co je dnes originální, ale máloco je tak vybrakované a několikrát skopírované jako CoD série (je to jako bys vytiskl dokument a dělal kopii z kopie z kopie z kopie... degradace)
              "v CoD ci BF apod. se takove audiovizualni momenty uzasu nachazeji ci nachazely." jo v CoD:G jsou WoW momenty, smíchy sem se za břicho popadal (nekecám, tak strašná komedie to byla, pokud mluvíme o starších dílech tak ano máš pravdu, ale že bych se u toho audiovizuálne bavil se říct nedá, vlastně audio vůbec) :), a dál já probíral CoD nikoliv BF a podobné, což naznačuje že pořád nechápeš a zpíváš si tu svou anti-hate ;)

a ještě jeden detail "navic z 80% uzavrene prostory" zajímavé jak ti to v portálu vadí ale v CoD ne, je jedno kde je koridor, jestli v podzemí nebo v ulicích, koridor je furt koridor, záleží čím je naplněn (když porovnám Portal 2 a starší CoD je to nastejno, CoD:G má už zajímavější lokace).
  • ta grafika je fakt hnus to nema zadnou atmosferu
    • Mě připadá dost dobrá a ještě lepší když vezmu v úvahu že běží už na trochu starším source enginu.
    • Tak jdi hrat COD nebo BF arkadovku. Tohle je HC hra pro dospele hrace. Jedna rana staci a to arkada neumi. A nehrajem hry pro grafiku ale pro hratelnost a atmosfera tam je lepsi nez v tech tzv. AAA hrach.

Jiz to hraji nekolik tydnu a jsem nadsen jak hra funguje a jaka je synchronizace serveru a klienta. Opravdu to doporucuji vsem co hledaji realitu v hrach a neheldaji arkady kterych je jiz mnoho.
      • aha a jedna rana do tela = instantni smrt, to neni arkada? To je realita?
        kdyz nekdo napise, ze je to "hra na vlaku" a je tam jenom lehka pechota, tak se to da jako srovnavat s BF?
        Atmosfera je tam lepsi v cem? Muzete byt konkretni? Kdyz chci valku s tanky, letadly a dalsi technikou, nabidne mi to Insurgency?
        • Kdyz chces valku tak ARMA III a ne naky BFko. Kdyz uz.
          Tohle je hra na valku , ano.
          Sice tam neni technika ale za to boje Vojak vs. Terorista je taky hra na valku.
          Vis ono ty lidi taky valcej a to taky patri k valce.

Insurgency ma paradni mechanizmy , uz jenom fakt ze mas k dispozici lean,rate of fire selection, reload neni bleskovej , neni tam zadnej skill tree, kdyz vybavis vojaka s tezzsi zbrani pohybujes se pomelejc a tak pod.

Bfko je dobre na par hodin odreagovni, tak jako COD ale urcite to neni HC hra a I blb dokaze tu hru hrat kdyz si koupi unlocky a ma vsechny perky k dispozici, a to nerikam vo tom ze jsou tam nektere zbrane hodne OP/preferovane hraci.

Tahle hra nema hufu zbrani ale ty zbrane co tam jsou jsou zmaknute do detailu, kopou tak jak maji (teda tam je recoil,ne jak v BF /COD) a musis se s recoilem prat,abys aktualne trafil a to nerikam a recoilu typu CS (tam je to hodne prehnany u nekterych zbrani AK47).Ano Insurgency je pro dospelejsi hrace , tu fakt vitezi skill protoze to je jedinej perk kterej mas.Postup si nemuzes koupit a tady TEAM musi hrat fakt jako TEAM a ne chaoticky pobihat ala BF/COD a nicit vsechno naokolo. Tady si hrac musi dat pozor kdy bude strilet.Je to proste pecka , a tych 14 euro je absurne nizka cena pro takhle vypiplanou hru.
          • s dospelosti to nema nic spolecneho. Musite se smirit s tim, ze ne kazdeho bavi hrat hru, kde se deset minut plazim a potom jednou vystrelim. A nema to s "dospelosti" nic spolecneho. Pokud chci valku a instant akci, tak nemuzu hrat ARMU v MP, tam to tak nechodi a na vetsich mapach hledat nepritele muze znovu trvat dlouhe minuty. A to je uzkoprofilova zabava. Ale znovu, nijak to nesouvisi s dospelosti, je to o preferencich.

Pokud nehrajete nahodne hazeni kostkou, tak kazda hra je o skillu vcetne BF a CoD. Ze si muzete neco koupit za realne penize vas pred kvalitnim hracem nezachrani, zadny autoaim s puskou koupit nelze.
            • Rulz: ano BF4 jsem zatim moc neodehral, nemam ted cas, ale resim BF a CoD obecne. Predchozi dily jsem hral a kdo poznal LWTB a jine skupiny uzivajici si hru misto hysterickeho narku, tak vi o cem mluvim. Vsechny mp hry jsou o tom, s kym hrajes a co ti vyhovuje. Pred 15 lety jsem se nahral tisice hodin CSska, ale serie BF mi vyhovuje daleko vice, protoze je tam vsechno, nejen pechota a zalezi na kooperaci vsech slozek armady, ale neni to tak nudne realisticke jako ARMA, kde nekam pul hodiny jdes, jedes, letis, 30s prestrelka a hotovo.
            • S dospelosti to ma praveze dost spolecneho.Myslim tim s dospelosti hry samotne.Samozrejme mezi hraci jsou ruzni vrstvy ruznich vekovych kategorii.Ale samotna hra se jevi dosti dospela protoze :
              -nema zadne pomucky co by hrace zvyhodnovalo
              -nema skilly/dovedenosti
              -customizace ma dosah na rychlost hrace
              -hra ma opravdovej recoil system ne jenom spread (BF/CS/COD)
              -hra se snazi simulovat hlavne teda CQB a dari se ji to
              -hra nuti hrace pracovat v tymu (zadnej rambo styl tady neplati)
              A mohl bych pokracovat ale hlavni je.Ze hra ma mechanizmy ktere fungujou,nenuti hrace plizit se 10 minut jak to popisujes.Dospelost neni vo tom ze se plizis 10 minut a pak zemres kvuli jedny kulce.Ano muze se to stat ale design map je hodne povedenej a nuti hrace dynamicky rozmyslet.Musis bejt stale v pohybu ,tady zadne plizeni nehra prim.Neni to arma kde se vobcas stane ze postup je hodne pomalej.Tady jde o to myt dynamiku.Kempi se mene (ne jak v spominanych hrach) protoze lidi operujou v tlupach (aspon 2 hrace spolu) v kterych se hraci coveruji navzajem.Coz se nevidi u mnoha her.Dalsi vec ktera dela hru dospelejsi je pristup komunity hracu.Jedna se prevazne o lidi co nahrali hodne hodin v puvodni hre(mod Insurgency).Tyhle lidi/hraci maji tendenci hrat takticky a postupovat se vzajemnym coverem.A maji jediny cil,splnit ukol/cil mapy.Coz se o COD/BF neda rict.Tam se najdou lidi co ukoly vubec neplni,zaji ma jich jenom sprosta statistika a hloupe kill streaky,co nejvice zabiti a co nejvice bodu (protoze chci NEXT LEVEL unlocky...).
              Porovnavat tuhle hru s jinou je hodne tezky,ma sva specifika ktera v jinych hrach nenajdeme.Ma mechanizmy ktera fungujou a dela hru zabavnou,namisto frustrace.Tady bych mohl rici ze 99% smrti hrace nastava vlastni chybou. A ne proto ze ma nekdo lepsi perk nebo lepsi zbran.
            • toš já se do bety sice dostal ale nehrál protože mě to ani po hodině nikam nepřipojilo, ale co sem koukal na let's play od různých lidí tak sem si všiml že jsou hráči zabíjeni často pomocí Smart pistole :)
            • Až na to, že ta "autoaim" pistole je velmi slabá, má malý dostřel a hráče s ní skoro nezabiješ a teda je dobře vyvážena ke standartním zbraním. Ale chápu, že jsi to nehrál a jen o tom mluvíš, proto ty omyly...
            • "zadny autoaim s puskou koupit nelze." v BF a regulérních CoD to nejde, jde to ale například v "CoD" dílu s názvem Titanfall...
          • recoil u kterého CS je přehnaný ? GO sem ještě nehrál, ale podle mě to nemůže byt víc přehnané jak v Day of Defeat: Source :D
            • no šak právě se ptám, recoil v CSku není, jen spread ne ? v DoD:S je i recoil a to přehnanej, spread =/= recoil :)
            • Tak v CS:GO ,CS Source je trosinku prehnanej , hlavne ze ho nemuzes counterovat. Nemuzes s nim bojovat.
              Je tam proste urcitej spread a algoritmus pro nej kterej proste neoblafnes.

Tady se kazda kulka pocita zvlast.Separatne.Takze tady neni urcenej spread ale zalezi na zbrani,situaci kdyz zacnes strilet (unavenj vojak,leh,klek,beh....)
              Tady proste nemuzes pobyhat a pak strilet (ala CS AK47).
              Protoze v CSku se ti jenom zvetsi croshair kdyz behas ale zbran mas pri prvnim vystrelu estremne presnou.Tady to neplati ,rpi behu nemas skoro zadnou presnost.

Tezko se to vysvetluje, zkus to a pak uvidis sam.
              Proste ty mechanizmy zivi tuhle hru,jsou vymakli.
      • Whoossain
        Naprostý souhlas, Insurgency je po dlouhý době vynikající multiplayerová střílečka, která v současný době nemá konkurenci. Alespoň já o ní nevím. Fail a zklamání roku Battlefield téhle hře nasahá ani po kotníky pokud se jedná o hratelnost a herní mechaniky. Tady jde konečně zase o skill a ne o prachsprostou arkádu dělanou na efekt pro casual hráče...
        • aha, takze v BF nerozhoduje skill? To jsou mi zase veci. Jezisi, kam na ty blaboly lidi chodite???
          • Whoossain
            Ne, to fakt nerozhoduje. To je run'n'gun chujovina, kde je taktika považovaná za sprostý slovo. O to horší je, jak se celý drblý DICE chvástalo, že BF4 bude mnohem víc zaměřený na kompetitivní hru, e-sport a jak se krátce po vydání stane ne jen jednou z největších soutěžně hraných her, ale vůbec největší takovou hrou. Kde jsou teda ty turnaje a soutěže? V pr*eli, protože hra na něco takovýcho neni vůbec navržená a navíc trpí takovym množstvim technickejch problémů, že by na to mohli bejt hrdý i City Interactive, který se vývojem bugů a chyb už dlouhý roky zabývaj...
            • to je vec nazoru. Pro me zase placa blaboly ten, kdo tvrdi, ze v BF neni dulezity skill hracu a neovlivnuje vysledek.
            • Whoossain
              Duncan66: Ty očividně nevíš která bije...
            • aha, takze lama co k tomu prijde poprve tak porazi matadora, ktery ma dlouhodobe K/D ratio 10:1???? Kazda hra, kde nerozhoduje ciste nahoda je o skillu. A muzete si pindat co chcete, ale je to holy fakt. Sehrany tym kvalitnich hracu vzdy porazi lamy. A je jedno, jestli budou hrat BF, nebo nejvetsi HC hru. Jestli si myslite opak, tak chci konkretni priklady.
  • OMG...tohle tady už dávno je, viz. REALITY MOD...pro BF2 a v současné době pro ARMA III a nově připravovaný RM2...
  • Ešte v bete som hrával na serveri, kde sa hralo niekoľko konvertovaných máp z predchádzajúceho dielu (asi práca komunity). Bolo to dosť dobré, nemáte niekto IP? Alebo názov serveru...
  • Nezlobte se na me, ze jsem tak nechutne povrchni, ale tohle vypada proste tak hnusne, ze se pres to tezko prenesu...ale jestli se to nekomu libi, proc ne
    • Co vypadá hnusně ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit