Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže je to plus mínus moderní Red Orchestra?
    Jinak vypadá to naprosto skvěle, source engine mám fakt rád.
    Vyšla skvělá taktická hra, byť s málo mapami a módy(snad se budou dodělávat), ale i tak budu rozhodně přemýšlet o koupi. :)
  • Trochu mi to pripomína Americas Army II, tí ktorý ste to hrali viete o čom hovorím. Len s malým rozdielom oproti Insurgency-AAII bola zadara. Ale vypadá to pekne za tú cenu, asi do toho pôjdem. *3* *1* *3*
  • Mně hra vůbec nepadala a doporučil bych hledat servery, s menším počtem hráčů. Ideální bude 8 vs 8 a bylo by skutečně fajn najít lidi, co používají headset a komunikují.

Hratelnost jak z R6. Snad jen ty mapy přibudou.
    • woczlf
      Náhodou jsem náražel na lidi co byli ochotní komunikvoat doceal često. Většinou Angláni nebo Amíci.
  • Ahoj lidi, po přečtení některých (velice chytrých) příspěvků ve fóru, jako je např. názor na grafiku, nebo na zpracování tété hry, soudím, že to píší děcka a nebo hráči, kteří se asi delší dobu věnovali BF seriím :). V této hře díky Bohu nejde o grafiku, nejde o preciznost zprcování, ale o to jaká ta hra má potenciál. Hra je podle mě udělaná suprově i když ze začátku byly problémy i teď jsou, ale kde nejsou že? Vyzkoušejte si porovnat FB 4 vs INS už jen cenově v poměru s hratelností. Takové hry rozbíjejí komunity a klany. Protože hráči jsou odrazeni už něco takového hrát natož dávat za to 60 éček. Za mě radši budu hrát INS než BF 4 (taky vlastním), kde se mi nezjevůjí přeživší hráčí a z otočky zabíjí z otočky. *16*
    Ale k věci, rád bych Vám řekl, že momentálně klan skullcrashers.eu rozjíždí novou sekci s INS a chtěli bychom něco víc. Kdo má chuť a je zapálený do této hry, ať neváhá a přidá se k nám. Kontaktuje na email: nemec.tomas@mk-pc.cz
    https://www.facebook.com/pages/CZSK-Insurgency-gamers/234814516702272
  • Jedine co sem se z recenze dozvedel je ze autor nema rad system postupneho odemykani zbrani a vybaveni a ze vizual je na hony vzdalen od BF4. Info o chovani zbrani, fyzice, destrukcnim modelu, net codu nebo hitboxech se jaksi nekona. Je hezke ze ma hra cupr atmosferu ale tu mohl mit BF taky, kdyby veskerou hracovu pozornost nesmeroval na fakt jak moc je rozbity. Dalsi oda na teamove hrani. Kdo ma dnes cas na nejake teamspeaky, sehravani se atd. Clovek se po praci na hodku pripoji na public, pokropi par protivniku, upusti paru a zivot jde dal. *5*
    • tak pre teba to asi neni krop dalej v CODE alebo BF4... kazdopadne co sa tyka hitboxov - neumieras za rohom ani nejsu vzajomne killz.. grafika je ok.. je to velmi maly team vyvojarov ale obsah a kvalita.. DICE s EA osralo...
  • Další hra kde bojují světoví ochránci pořádku vs islamisti , jak originální ....
    • Tak vzhledem, že to vachází z dost starého HL2 modu, tak to v době vzniku ještě fatk originální bylo.
    • toš která nová hra je podle tebe originální ? podle mě žádná a ve většině případů mi to nevadí pokud je zpracovaná dobře :)
      • No nikdy to asi neuděláš úplně nově, teda pokud se to neodehrává třeba v budoucnosti, proč to ale alespoň jednou není nějaká nespecifikovaná zásahová jednotka s výzbrojí a výstrojí namixovanou z toho nejlepšího co nabízí světový trh proti normálním únoscům nebo organizovanému zločinu s podobně pestrou výbavou, ne jenom kalach a šátek ....
        • Takže "originalita" ve stylu starý Counter Strike? :)
        • takže SWAT sérii ? (no mohli by byt noví SWATi to je fakt), ale organizovaný zločin nebo teroristi ? nevidím v tom rozdíl a jen tak mimochodem Insurgenti mají stejně pestrou výbavu jako Security :D
          • Ano třeba SWAT vs drogový kartel, protože terorista je dost neurčitý pojem, a už vůbec to neznamená že musí být muslim. Myslím, že není dobré když hry- žánr bez potencionálu zajít v téhle problematice nějak hlouběji využívá pouze ikonizované dobro / zlo.
            Budoucnost vše prověří, viz Rambo III ... :)
  • tonnymontana
    Bohuzel jedine co me presvedci ke koupi je free week nebo nejaka testovaci akce preci jen porad je to drazsi nez za kolik jsem koupil cs:go 3x a v podstate mi to prijde jako starsi dil Americas army mix s orchestrou. Kdyby se to poradne vyladilo, cena spadla na lidovou hubicku aspon na cas asi bych to zkusil:) jinak nemam duvod americas byl v podstate real ale taky hodne narocnej i oproti csku. COD je v porovnani stim jen PONG. Americas jsem prestal hrat kdyz prestala komunita kolem me jak pise autor clanku tady se hraje teamove a kdyby tato hra mela spise k csku byl bych rad za takoveho wekend hybrida:)
    • Uz to bylo ve sleve na steamu (5 euro) .
      Ale fakt se ted bavime o 350 kacek ?
      cca 13~14 Euro neni mnoho a tenhle tym je fakt malej.
      Cena je podle mne absolutne v poradku.
      S CS:GO neporovnavat prosim. Je to uplne jiny.
      Tohle neni arkada (Ano I CS:GO je jenom arkada) .
      Kto ma cit a presnost muze v tehle hre zajit hodne daleko, recoil je extremne dobre spracovan.
      Tady muzes s recoilem bojovat (v CS ne) .Takze tohle je uplne jiny pristup.Hra stavi hlavne na teamplayi, jestli mas dobrej tym vyhrajes snadno,jestli mas slabej team musis makat 2x tolik.
  • Zdravim, uz par hodinek hraji, a bavi...ale nepocitaji se zadne body,porad mam 0. pritom na pvp i coop sem prosel nekolik servru par desitek lidi sem zabil a parkrat jsme vyhrali. Ale stale skore 0. Nevite jak to ? Chodil sem na servery pres find i pres vlastni vyhledavani.Preci jenom trosku te motivace by to chtelo bodove...
    A ani podrobne statistiky tady nejsou ze ? jako v Rising Storm...
  • Nekdo me smaznul.Jen jsem si rypnul,do konzolistu se rype furt,aspon vidite,ze next gen neni jen o grafice,ale treba jenom o novych mechanizmech atd atd,Jestli je to tak dobre ,tak sem stim!Na ps3 ci ps3 .A pokud to ma male naroky tak at si to uziji vsichni!
  • Pěkný, ale to samý, respektive ještě líp to provádí Project Reality (mod BF2) a navíc dostanete v porovnání t Ins obří mapy a podporu techniky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit