-
http://drmeth.com/index.php?r=8125166313929238402 pomozte prosím...
-
Včera jsem to chtěl koupit, ale potřebuje to na spuštění 4gb RAM a ja mam jenom 3. Nezkousel to tady někdo jen se třema nebo jinak slabší sestavou?
-
-
Zkus napsat autorům, měli by tak do dvou dnů odpovědět.
-
Ins nemá 64 bit exe takže tam žádná restrikce není, je to Source engine takže to ani ramku nežere, akorát mám problém s procesorem (i5-3570K@4GHz) který už padá na kolena když mám coop server i Ins spuštěno naráz což je u Source enginu prostě katastrofa.
-
-
Čauec, aj ja mam tento procesor, no ale to je v sučasnosti špička, neviem čo stvaraš ale pravde potdobne by to nestihal žiadny procesor... *1*
-
-
tvoji reakci sem nějak nepobral :/ chtěl sme říct že má katastrofální optimalizaci a to co je to za hru
-
-
-
-
Dost mi to pripomina True combat elite. Ze sa hra neobtazuje ani len potrvrdit kill je jednoducho super. Jedine snad vyklananie do stran je nejake... tuhe - chcelo by to spravit nejak hratelnejsie.
-
-
jak to myslíš tuhé ? já vyklánění používám neustále a nevidím v tom problém :/
-
-
Jaj už jsem psal na FB .. tohle opravdu není špatná hra, ale Project Reality je zábavnější.
-
-
PR je trošičku někde jinde ;) Já hrával Insurgency jako mod a nahrál jsem okolo 200 hodin, byla to špica. Jen by mě zajímalo jestli jde ve full hře těžkym kulomete za pomocí odrazů kulek masit nepřátelé i za rohem hehe
-
-
Jde.A nejenom to.Muzes strilet pres steny taky.
-
-
penetrační mechanizmus teda není vyladěný (nebo nejsou dodělané materiály), na určitých mapách zbraně stěží prostřelí kartónovou bednu nebo skleněnou tabuli co nejde rozbít (boti to dokážou ale kdo ví jestli nemají AP střelivo)
-
-
S apeckem jde skoro vsechno prostrelit.
-
-
-
-
-
A v com to ma byt akoze inovativne? Lebo to sa vzdy vycita codku.
-
-
Onovativne ?
Well , je to o pristupu a mechanizmech hry.
Tak strelba ,pohyb,dynamika hry a celkove hraci,teda komunita.
Tak inovativni je treba system ozbrojeni. Na zacatku mas urcity pocet supply pointu s kteryma muzes operovat.Treba si nevezmes pistoli,nebo granaty,nebo vestu a radsi si doladis hlavnou zbran.Nekdo bere ze vseho neco.To samozrejme ovplyvnuje tvoji rychlost.Pozdejic kdyz se ti dari a tvuj tym vyhrava dostavas dalsi supply body ale ne tak mnoho abys mohl mit komplet vybaveni vytuneny.To znamena ze se ti nikdy nestane ze mas ze vseho to nejlepsi.To dava takticky pristup a hrac musi rozmyslet do jaky situace co vzit. Dalsi veci je system respawnu. Ne v kazdym mode mas totiz respawny omezene casem. Nektere mody maji takzv. wave-i a v nekterych pripadech je respawn mozny jestli tvoji kolegove v teamu zajmou objective. Neni to presne tak jak to nekteri opisujou,ze je to kopirak. Tady se krasne ukazalo jak se jeste s FPS zanrem da vyblbnout a uz jenom to ze na tom pracoval I chlapek z orginalniho Red Orchestra modu svedci o tom ze tady hraje prim realismus vs zabava.Protoze narozdil od jinych realismus FPS her je tohle I zabavny kde se ukaze raw skill hrace (rychlost,presnost,agilita a schopnost takticky rozmyslet). -
-
Inovativne? *
-
-
-
planujem v buducnosti kupit, lebo CS:GO mi ide uz tak na nervy ze banujem ze som to vobec kupoval pred rokom , za tych 600 hodin nahranych som stratil tolko nervov pri tom, a uz aj ta komunita je kazdym rokom horsia , normalny hrac si to nezahra , len debilko a skiller alebo hacker
insurgency by bola prijemna zmena ,prvky red orchestry a cska ...preco nie este to ma aj dobre recenzie a dokonca aj tu to dostalo 8 ..co sa cudujem ja ze tomu date 5 jak obvykle
btw - ,, Skoro by se dalo říci, že vývojáři přenesli Dark Souls do kulis Středního východu či kotliny Hindúkuše a brnění nebo děsně cool meč vyměnili za balistickou vestu. "
co to trepes za sprostosti ?! a celu recenziu furt len BF a COD do prd**le, hlavne ze sa to viac podoba na red orchestru a counter strike , v ktorom praveze umierate vkuse ,a je to hard, lebo cs ma to healty a ziadne tupe autohealy
spomenut sem dark souls omg *7* , to spomen do nejakeho rpg typu gothic
to ze v insurgency sa vkuse umiera je len zly aim hracov ktory tam behaju jak kurence
vzdy ma viac potesi ked niekto hra nieco ine nez len cod ci bf , je to uz cele otrepane ...... som rad za kazdu novu fpsku podobneho typu a hlavne teamworku ...len je skoda ze taku red orchestru hrava malo ludi a nemam to s kym hravat...preco asi ked je kazdy zavisli na blbom codku dokolecka dokola kazdy rok to iste -
-
V COD ale byli/jsou a vzdY budou taky aimboty a hlavne wallhack - je to neduh dnesni doby a samozrejme ti pohlavari co to maj na starosti nic s tim neudelaj... Kdyby tady byli hackery coz nevidijm duvod proc by byli tak by to bylo uz o nicem, hej zkus ten mod a pak kup treba az bude ve sleve.
Tohle je jeste verohodnejsi nez CS vetsinou 1rana= 1smrt , postrelite kulhas ztracis vedomi, eozostrene videni atp... myslim ze to je hra pro tebe. -
Mám 300 hodin v cs:go a hackera jsem potkal jenom jednoho. Tobě asi fakt bude 12. Nebo jsem možná debilko páč si csko zahrám.
-
-
proc hned 12? a co sem vytahujes vek , csko uz davno neni to co predtym, je to skor o debilkoch alebo takych aimerov ze obycajny hrac nema sancu si hru uzit, matchmaking taktiez epicky , a hackery alebo totalny skillery denne aspon jeden
A kazdy byt hacker samozhrejme nemusi ,moze mat len luck a dobre poznat mapu ked je niekto otoceny vzdy tam kde som ja, (wh) alebo da 4 hlavy po sebe, s desertom ,cez pol mapky ..tomu hovorim sakra dobry aim alebo hack
ja zas tak dobry nejsom ,nemam hracsku myš , ale taktiez nestrielam jak noob
a ked mam hrat sám , s nahodnymi hracmi, to je ako za trest, trpet tie lamky v teame a deti
ale hlavne ze protivnik ma v teame skillerov
a este ked ma nechcu kicknut, tak som afk alebo len tak beham po mapke kym to bude 16:0
- csko je grcka -
tesim sa ked si zahram insurgency s kamosom ,troska zmena od toho stereotypneho cska kde sa vkuse len plantuje alebo kradnu rukojemnici -
-
"obycajny hrac" odkdy je CSko pro tuhle skupinu hráčů ?:) nepočítám li mody samozřejmě
-
-
aj obycajny hrac si chce zahrat csko ne len typek co ma aim v malicku a ma najvacsi rank v celej hre
-
-
chce si zahrát a určena pro je rozdíl :)
-
-
-
-
-
Koľko máš rokov, typujem tak 12?
-
-
ty mas 12 ked hras cod
-
-
-
Recenze začala naprosto parádně, ale pak jsem se v polovině dozvěděl, že hra nemá SP a přestal jsem číst.
-
-
Presne tak! uz sem se tesil jak si pekne zahraju
*7* -
I kdyby tam byl, věř že by pravděpodobně nebyl o nic lepší než v takovém například BF.
-
-
No ale poměrně dost řádků jsem přečetl v naději, že by to mohla být střílečka pro mě *9*
-
-
MP hra, ten sp by byl tak maximalne s boty ti nikoho nezajimaj.
Stejnak, mi to nezabrani se zeptat snazis se o svuj osobni rekord nebo proste jen sis vylil srdecko? *2* -
-
to už vim taky chytráku
-
-
-
-
-
Hral jsem nejakou dobu mod, no a vidim ze vsechno dobre vzaly a dali to vsechno dohromady a hle Standalone je na svete to je presny opak CS , drsna takticka akce... nejednomu fanouskovy SWAT a R6 srdce radostne zaplesa. *14*
Kazdemu kdo uz je unaveny z RUSH akci ala COD ... ( zaroven nechce AA aby umiral na kazdem kroku). *5* -
dalsi "realna" hra co nema zvladnutej pohyb