-
Souhlasím s tím, že bojující strany jsou neuvěřitelně ohrané, nicméně je to jediná relativně reálná střílečka z moderní doby. Já jsem se do Insurgency zamiloval :).
-
-
Nic proti hře samotné ...., vadí mi jen ten ohraný obal :)
-
-
No tak nějak doufám v moderskou komunitu. Pokud hra získá dobrou oblibu (jakože se zatím daří) věřím, že časem se na to udělají nějaké módy u kterých je pak šance změny bojujících frakcí. Osobně jsem ještě neviděl Specnaz proti Čečenským teroristům což mě docela mrzí. Nebo IDF vs Hamás, ale to jsou jen moje návrhy.
Jinak hra je na tolik dobrá, že ten obal jde dobře překousnout ;). -
-
Battlefield 2 - project reality
-
-
-
-
Další hra kde bojují světoví ochránci pořádku vs islamisti , jak originální ....
-
-
Tak vzhledem, že to vachází z dost starého HL2 modu, tak to v době vzniku ještě fatk originální bylo.
-
toš která nová hra je podle tebe originální ? podle mě žádná a ve většině případů mi to nevadí pokud je zpracovaná dobře :)
-
-
No nikdy to asi neuděláš úplně nově, teda pokud se to neodehrává třeba v budoucnosti, proč to ale alespoň jednou není nějaká nespecifikovaná zásahová jednotka s výzbrojí a výstrojí namixovanou z toho nejlepšího co nabízí světový trh proti normálním únoscům nebo organizovanému zločinu s podobně pestrou výbavou, ne jenom kalach a šátek ....
-
-
Takže "originalita" ve stylu starý Counter Strike? :)
-
takže SWAT sérii ? (no mohli by byt noví SWATi to je fakt), ale organizovaný zločin nebo teroristi ? nevidím v tom rozdíl a jen tak mimochodem Insurgenti mají stejně pestrou výbavu jako Security :D
-
-
Ano třeba SWAT vs drogový kartel, protože terorista je dost neurčitý pojem, a už vůbec to neznamená že musí být muslim. Myslím, že není dobré když hry- žánr bez potencionálu zajít v téhle problematice nějak hlouběji využívá pouze ikonizované dobro / zlo.
Budoucnost vše prověří, viz Rambo III ... :)
-
-
-
-
-
To, co autor pise ako ocividnu narazku na neslavne slavny Battlefield (btw, i zvysok recenzie potesil a s verdiktom suhlasim, aby som nebol uplne offtopic), je zial kruta pravda. Najprv si clovek kupi tzv. "povodnu hru", do ktorej potom behom jedneho roka postupne pribudaju nove DLC... vsetko samozrejme vyhradne za prachy.
A najnovsia novinka na Battlelogu, kedy si maju hraci (je mi jasne, ze je to cielene najma na skupinu hracov z radov teenagerov) za REALNE chechtaky kupovat vybavenie (vcera LASKAVO jedno pridelili tzv. zadara, ale pritom aka bola jeho realna cena? 3.99 EUR!!!)??? DO PRD3LE, TO KAM SME TO S TYM ELECTRONIC ARTS NAPOKON DOPRACOVALI??? *16*
Du blejt, velebnosti... *11* -
-
Ak si bol ochotny dat za povodnu hru urcitu sumu, a vedel si velmi dobre co ta hra bude obsahovat (kolko zbrani, ake zbrane, kolko map, ake herne mody), tak kur*a nepochopim, preco sa zaoberas nejakymi dlcckami, ktore ta nikto nenuti kupovat. Pride mi to ako obycajna detska zavist typu: "jemu rodicia kupili aj toto, ale mne len toto!"
(p.s. nemyslim si, ze keby nebolo planovanych dlc, tak by hra bola hned po vydani hratelna bez najmensich problemov, chyba bude niekde inde.) -
-
Cece, ty si spadol zrejme bud z visne alebo rovno z Mesiaca... Jedna vec je dat prachy za POVODNU HRU s tym, ze DAJME TOMU si nasledne neskor SAM VYBERIEM, KTORY DLC CHCEM A KTORY NIE............... a nieco celkom ine je to, co napr. prave teraz zaviedlo EA.......... tebe pride akoze fakt komplet "normalne", ak nejaka distribucna spolocnost z cista jasna zacne zrazu doslova PREDAVAT tzv. Shortcut Kity, co v preklade nie je nic ine, len to, ze si vlastne hraci ZASE RAZ ZA PRACHY maju kupovat vybavenie, ktore by uplne bez problemov mohli ziskavat priamo v hre, pocas postupu z hodnosti na hodnost............ Napokon, PRESNE TAK FUNGOVAL AJ BF3...... o BF2 ani nehovorim!!!
Dokazes tento fakt akceptovat alebo ti to stale nedochadza??? Tebe vazne pride normalne, ze EA zacina s predajom dodatocnej vybavy, konkretne teraz na zaciatok hracom dali velkoryso doslova ZADARA tzv. Handgun Shortcut Kit, ktory obsahuje viacere druhy prirucnych strelnych zbrani typu: M9, G18, MP443, M1911, 93R, .44 Magnum a zopar dalsich... Ako som uz podotkol, tento prvy pack je ZADARA, avsak nechyba uvedena jeho REALNA cena.............. a ta je skutocne pomerne KRUTYCH 3.99 EUR.......... Neviem, tebe to mozno ako nejaka prehnana cena nepripada (mozno i tebe rodicia kupuju jednotlive p1coviny, ale to je mi v zasade totalne sumafuk), no co som mal doteraz moznost konzultovat tuto skutocnost s viacerymi ludmi, ktori naleteli na BF4 rovnako ako ja, komplet vsetci si tukaju na celo z jednoduceho hladiska... NIKTO z mojho okolia nie je ochotny vrazat prachy este aj do takychto uplnych zbytocnosti, ktore skutocne mozu zaujat akurat tak roznych pubescentnych hracov, ktori proste samozrejme MUSIA MAT VSETKO, CO JE V BF4... VED NAPOKON AJ TO JE JEDNA Z PRICIN EXISTENCE PREMIUM UCTU (vsetci ostatni hraci sa dane vybavenie v hre snazia ziskat samotnym hranim a nie zjednodusovanim tym, ZE SI TO PROSTE KUPIM A VSETCI MOZETE VIETE CO....).
Takze aj zasr4ne Shortcut Kity........ na ktorych sa praveze EA zase raz planuje krasne zazobat... ak to v ich pripade este vobec ide......... nakolko zazobani su uz teraz na par zivotov dopredu.... Co to podla teba akoze je? Zda sa ti to byt uplne normalne?
A ked uz tu teda mudrujes... vies kolko si pytaju za KOMPLET cely Shortcut Kit??? T.j. nie len nejaky osekany, ale KOMPLET..................... Praveze zatial este nic, pretoze evidentne to cele este len rozbiehaju prave na rovnakej urovni, ako to urobili pri BF3 a tam stal prave takyto skurv3ny Kit pokojne tradicnych 14.99 EUR... A to bol BF3, netusim co urobia pri ich kvazi "novej" hre...
Ale jasne, len sa z vesela zaoberajme tym, kto si BF4 kupil a kto nie... kto tym padom urobil blbost a kto nie... Moznosti je tu naozaj vela. Avsak povedzte mi jedno: AKY TO MA CELE VYZNAM??? TAK CI ONAK GLOBALNA VINA SPADA VYHRADNE NA ELECTRONIC ARTS A NIKOHO INEHO!!! OMFG... *7*
Kde su tie reci EA ako pozastavia vsetky sucasne projetky (a co je potom Titanfall?), vratane vsetkych DLC do BF4........ do momentu, kym KOMPLETNE a DEFINITIVNE neopravia vsetky chyby v BF4....... Tie reci sa sice na internete objavili, ale ich hodnota sa rovna hodnote EA. Tym padom sme komplet vsetci, co sme nejakym sposobom namoceni v BF4 (ale aj v BF3) totalne v prd3li.
Momentalne je tu snad len JEDNA JEDINA NADEJ, nakolko na Battlelogu min. pol dna visel oznam o tom, ze DICE robi poriadky zo zamrzanim hry, taktiez s problemom so zvukom a prad dalsich veci... Teraz tam uz dany oznam nie je, ale nezacal sa stahovat ziadny dalsi update ani nic ine, takze netusim AKO to chcu opravit. Kazdopadne, ja osobne uz pri BF4 fakt vyslovene stracam nervy... V zasade ide asi o uplne prvu hru za celu moju hracsku minulost (tu pocitam cca od roku 1992), pri ktorej proste MUSIM skonstatovat, ze...... "NIECO TAK DOJ3BANE SOM ESTE NEMAL MOZNOST VIDIET!!!" *11* -
-
Ale teraz zasa melies o shortcut kitoch. To ta vazne trapi, ze si to nejake decko odomkne pomocou penazi? Aky to ma vplyv na tvoj zazitok z hrania? Suhlasim, ze su to vyhodene peniaze, ale tymto sposobom si neodomknu ziadne overpover zbrane, alebo perky, ktore by mali vplyv na hratelnost ostatnych hracov, ktori si kupili len obycajnu verziu bf4. Mne je to totalne u prdele, ze si EA nahanaju peniaze na takychto blbostiach. Jedina vec, ktora ma na hre nasrala, boli technicke problemy po vydani hry, ale ako som uz pisal, je naivne si mysliet, ze vyvojari su 10-clenny tym, ktori bud pracuju na okradacskych DLCckach, alebo opravuju pokazenu hru, no nikdy nie na oboch veciach naraz. V skratke- vyvoj DLC nestopol opravu povodnej hry.
opakujem: velmi dobre si vedel, co za svoje peniaze dostanes, ale vyhrady mozes mat jedine ku technickym problemom, ktore hru sprevadzali (sprevadzaju), ale nie ku dodatocnemu platenemu obsahu, ktory si si nekupil. -
-
Co este na toto cele povedat? Mam dojem, ze si ma napriek vsetkej snahe vlastne vobec nepochopil, ale nevadi...
Ved ked jedneho dna zacnu komplet vsetky distribucne spolocnosti konat tak, ako uz peknych par rokov kona Electronic Arts........ mozno VTEDY KONECNE TUNAJSIM MUDRLANTOM ZAPNE O COM SME TO TU PISALI, JEZKOVY ZRAKY!!! *8* -
-
ne, protoze vim do ceho jdu, nejsem klaman. Problem by to byl, pokud vyrobce naslibuje co bude hra obsahovat a potom vyda hru s polovicnim obsahem a zbytek si musis dokoupit v DLC. Nikde nerikam, ze se mi ten model EA zamlouva, ale alespon nic nezakryva a vim vzdy co si kupuju a je pouze na me, zda za ten obsah ty penize dam nebo ne. Navic i hra bez DLc nabizi plnou hratelnost a komu to staci, tak si dlc nekoupi. Zadny problem. A ruku na srdce, prumerny hrac BF, ktery si koupi vsechny DLC, stravi u hry i stovky hodin. potom se ta celkova cena ztrati. BF4 vyslo 2 roky po BF3. Ty cca 2 tisice za dva roky hrani z velkym rozsirenim a tou moznosti nastaveni hracich modu, poctu hracu, map atd. je ta hra pomer cena/vykon podle me vyborna a za sebe vubec nemuzu hovorit o vyhozenych penezich.
-
@Duncan66: a nemyslíš že oznamování DLC před vydání hry je právě ten problém ? nedejbože day 1 DLC...
-
napsal jsi to presne kejo. Lidi tady breci, ze nekdo dela DLC jako by to byla podpasovka, pritom nekolik DLC ylo znamych jeste pred vydanim hry. Stejne tak proc chudaci breci, ze si nekdo muze odemknout zbran za penize? Nejde o zbrane, ktere si bez penez poridit nelze, tak v cem je problem?
-
Zjavne nechapes ani ty sam o com pises, reagoval som na tvoje rozhorcenie nad predavanim shortcutov a dlcciek, ale ty si z toho vycital zasa len svoje. Tato debata zjavne nema dalej zmysel :)...
-
-
Tady vsichni zase mluvi o BF4..... asi ho du zase pustit. *7*
-
-
Aha, tak teda sorry... ten oznam na Battlelogu stale visi a hlasa tuto uzasnu mudrost: WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE.
Mno... uz teraz sa zacnime bat toho, kolko NOVYCH chyb tam DICE prida, ked sa bude snazit opravit tie EXISTUJUCE... OMFG...
-
-
-
Z Battlefieldu bych taky blil, ale to s tím vybavením bych uvedl na pravou míru. Nejde o kupování vybavení do hry za reálný peníze, jde o nákup packetů určitý skupiny zbraní (brokovnice, pistole atp.), kterej spočívá ne v tom, že si hráč koupí nějaký zbraně, který jiný hráči nemají možnost používat, ale odemkne si možnost používat všechny zbraně z daný skupiny okamžitě, nemusí je odemykat postupně používáním předchozích. Je to taková blbost pro lamy zkrátka. A je to samozřejmě pi*ovina a zlodějina. Jenom jsem to chtěl trochu blíž popsat...
-
-
Nekdo me smaznul.Jen jsem si rypnul,do konzolistu se rype furt,aspon vidite,ze next gen neni jen o grafice,ale treba jenom o novych mechanizmech atd atd,Jestli je to tak dobre ,tak sem stim!Na ps3 ci ps3 .A pokud to ma male naroky tak at si to uziji vsichni!
-
Bohuzel jedine co me presvedci ke koupi je free week nebo nejaka testovaci akce preci jen porad je to drazsi nez za kolik jsem koupil cs:go 3x a v podstate mi to prijde jako starsi dil Americas army mix s orchestrou. Kdyby se to poradne vyladilo, cena spadla na lidovou hubicku aspon na cas asi bych to zkusil:) jinak nemam duvod americas byl v podstate real ale taky hodne narocnej i oproti csku. COD je v porovnani stim jen PONG. Americas jsem prestal hrat kdyz prestala komunita kolem me jak pise autor clanku tady se hraje teamove a kdyby tato hra mela spise k csku byl bych rad za takoveho wekend hybrida:)
-
-
Uz to bylo ve sleve na steamu (5 euro) .
Ale fakt se ted bavime o 350 kacek ?
cca 13~14 Euro neni mnoho a tenhle tym je fakt malej.
Cena je podle mne absolutne v poradku.
S CS:GO neporovnavat prosim. Je to uplne jiny.
Tohle neni arkada (Ano I CS:GO je jenom arkada) .
Kto ma cit a presnost muze v tehle hre zajit hodne daleko, recoil je extremne dobre spracovan.
Tady muzes s recoilem bojovat (v CS ne) .Takze tohle je uplne jiny pristup.Hra stavi hlavne na teamplayi, jestli mas dobrej tym vyhrajes snadno,jestli mas slabej team musis makat 2x tolik.
-
-
ta grafika je fakt hnus to nema zadnou atmosferu
-
-
Mě připadá dost dobrá a ještě lepší když vezmu v úvahu že běží už na trochu starším source enginu.
-
Tak jdi hrat COD nebo BF arkadovku. Tohle je HC hra pro dospele hrace. Jedna rana staci a to arkada neumi. A nehrajem hry pro grafiku ale pro hratelnost a atmosfera tam je lepsi nez v tech tzv. AAA hrach.
Jiz to hraji nekolik tydnu a jsem nadsen jak hra funguje a jaka je synchronizace serveru a klienta. Opravdu to doporucuji vsem co hledaji realitu v hrach a neheldaji arkady kterych je jiz mnoho. -
-
aha a jedna rana do tela = instantni smrt, to neni arkada? To je realita?
kdyz nekdo napise, ze je to "hra na vlaku" a je tam jenom lehka pechota, tak se to da jako srovnavat s BF?
Atmosfera je tam lepsi v cem? Muzete byt konkretni? Kdyz chci valku s tanky, letadly a dalsi technikou, nabidne mi to Insurgency? -
-
Kdyz chces valku tak ARMA III a ne naky BFko. Kdyz uz.
Tohle je hra na valku , ano.
Sice tam neni technika ale za to boje Vojak vs. Terorista je taky hra na valku.
Vis ono ty lidi taky valcej a to taky patri k valce.
Insurgency ma paradni mechanizmy , uz jenom fakt ze mas k dispozici lean,rate of fire selection, reload neni bleskovej , neni tam zadnej skill tree, kdyz vybavis vojaka s tezzsi zbrani pohybujes se pomelejc a tak pod.
Bfko je dobre na par hodin odreagovni, tak jako COD ale urcite to neni HC hra a I blb dokaze tu hru hrat kdyz si koupi unlocky a ma vsechny perky k dispozici, a to nerikam vo tom ze jsou tam nektere zbrane hodne OP/preferovane hraci.
Tahle hra nema hufu zbrani ale ty zbrane co tam jsou jsou zmaknute do detailu, kopou tak jak maji (teda tam je recoil,ne jak v BF /COD) a musis se s recoilem prat,abys aktualne trafil a to nerikam a recoilu typu CS (tam je to hodne prehnany u nekterych zbrani AK47).Ano Insurgency je pro dospelejsi hrace , tu fakt vitezi skill protoze to je jedinej perk kterej mas.Postup si nemuzes koupit a tady TEAM musi hrat fakt jako TEAM a ne chaoticky pobihat ala BF/COD a nicit vsechno naokolo. Tady si hrac musi dat pozor kdy bude strilet.Je to proste pecka , a tych 14 euro je absurne nizka cena pro takhle vypiplanou hru. -
-
s dospelosti to nema nic spolecneho. Musite se smirit s tim, ze ne kazdeho bavi hrat hru, kde se deset minut plazim a potom jednou vystrelim. A nema to s "dospelosti" nic spolecneho. Pokud chci valku a instant akci, tak nemuzu hrat ARMU v MP, tam to tak nechodi a na vetsich mapach hledat nepritele muze znovu trvat dlouhe minuty. A to je uzkoprofilova zabava. Ale znovu, nijak to nesouvisi s dospelosti, je to o preferencich.
Pokud nehrajete nahodne hazeni kostkou, tak kazda hra je o skillu vcetne BF a CoD. Ze si muzete neco koupit za realne penize vas pred kvalitnim hracem nezachrani, zadny autoaim s puskou koupit nelze. -
-
Rulz: ano BF4 jsem zatim moc neodehral, nemam ted cas, ale resim BF a CoD obecne. Predchozi dily jsem hral a kdo poznal LWTB a jine skupiny uzivajici si hru misto hysterickeho narku, tak vi o cem mluvim. Vsechny mp hry jsou o tom, s kym hrajes a co ti vyhovuje. Pred 15 lety jsem se nahral tisice hodin CSska, ale serie BF mi vyhovuje daleko vice, protoze je tam vsechno, nejen pechota a zalezi na kooperaci vsech slozek armady, ale neni to tak nudne realisticke jako ARMA, kde nekam pul hodiny jdes, jedes, letis, 30s prestrelka a hotovo.
-
S dospelosti to ma praveze dost spolecneho.Myslim tim s dospelosti hry samotne.Samozrejme mezi hraci jsou ruzni vrstvy ruznich vekovych kategorii.Ale samotna hra se jevi dosti dospela protoze :
-nema zadne pomucky co by hrace zvyhodnovalo
-nema skilly/dovedenosti
-customizace ma dosah na rychlost hrace
-hra ma opravdovej recoil system ne jenom spread (BF/CS/COD)
-hra se snazi simulovat hlavne teda CQB a dari se ji to
-hra nuti hrace pracovat v tymu (zadnej rambo styl tady neplati)
A mohl bych pokracovat ale hlavni je.Ze hra ma mechanizmy ktere fungujou,nenuti hrace plizit se 10 minut jak to popisujes.Dospelost neni vo tom ze se plizis 10 minut a pak zemres kvuli jedny kulce.Ano muze se to stat ale design map je hodne povedenej a nuti hrace dynamicky rozmyslet.Musis bejt stale v pohybu ,tady zadne plizeni nehra prim.Neni to arma kde se vobcas stane ze postup je hodne pomalej.Tady jde o to myt dynamiku.Kempi se mene (ne jak v spominanych hrach) protoze lidi operujou v tlupach (aspon 2 hrace spolu) v kterych se hraci coveruji navzajem.Coz se nevidi u mnoha her.Dalsi vec ktera dela hru dospelejsi je pristup komunity hracu.Jedna se prevazne o lidi co nahrali hodne hodin v puvodni hre(mod Insurgency).Tyhle lidi/hraci maji tendenci hrat takticky a postupovat se vzajemnym coverem.A maji jediny cil,splnit ukol/cil mapy.Coz se o COD/BF neda rict.Tam se najdou lidi co ukoly vubec neplni,zaji ma jich jenom sprosta statistika a hloupe kill streaky,co nejvice zabiti a co nejvice bodu (protoze chci NEXT LEVEL unlocky...).
Porovnavat tuhle hru s jinou je hodne tezky,ma sva specifika ktera v jinych hrach nenajdeme.Ma mechanizmy ktera fungujou a dela hru zabavnou,namisto frustrace.Tady bych mohl rici ze 99% smrti hrace nastava vlastni chybou. A ne proto ze ma nekdo lepsi perk nebo lepsi zbran. -
toš já se do bety sice dostal ale nehrál protože mě to ani po hodině nikam nepřipojilo, ale co sem koukal na let's play od různých lidí tak sem si všiml že jsou hráči zabíjeni často pomocí Smart pistole :)
-
Až na to, že ta "autoaim" pistole je velmi slabá, má malý dostřel a hráče s ní skoro nezabiješ a teda je dobře vyvážena ke standartním zbraním. Ale chápu, že jsi to nehrál a jen o tom mluvíš, proto ty omyly...
-
"zadny autoaim s puskou koupit nelze." v BF a regulérních CoD to nejde, jde to ale například v "CoD" dílu s názvem Titanfall...
-
-
recoil u kterého CS je přehnaný ? GO sem ještě nehrál, ale podle mě to nemůže byt víc přehnané jak v Day of Defeat: Source :D
-
-
no šak právě se ptám, recoil v CSku není, jen spread ne ? v DoD:S je i recoil a to přehnanej, spread =/= recoil :)
-
Tak v CS:GO ,CS Source je trosinku prehnanej , hlavne ze ho nemuzes counterovat. Nemuzes s nim bojovat.
Je tam proste urcitej spread a algoritmus pro nej kterej proste neoblafnes.
Tady se kazda kulka pocita zvlast.Separatne.Takze tady neni urcenej spread ale zalezi na zbrani,situaci kdyz zacnes strilet (unavenj vojak,leh,klek,beh....)
Tady proste nemuzes pobyhat a pak strilet (ala CS AK47).
Protoze v CSku se ti jenom zvetsi croshair kdyz behas ale zbran mas pri prvnim vystrelu estremne presnou.Tady to neplati ,rpi behu nemas skoro zadnou presnost.
Tezko se to vysvetluje, zkus to a pak uvidis sam.
Proste ty mechanizmy zivi tuhle hru,jsou vymakli.
-
-
-
-
Naprostý souhlas, Insurgency je po dlouhý době vynikající multiplayerová střílečka, která v současný době nemá konkurenci. Alespoň já o ní nevím. Fail a zklamání roku Battlefield téhle hře nasahá ani po kotníky pokud se jedná o hratelnost a herní mechaniky. Tady jde konečně zase o skill a ne o prachsprostou arkádu dělanou na efekt pro casual hráče...
-
-
aha, takze v BF nerozhoduje skill? To jsou mi zase veci. Jezisi, kam na ty blaboly lidi chodite???
-
-
Ne, to fakt nerozhoduje. To je run'n'gun chujovina, kde je taktika považovaná za sprostý slovo. O to horší je, jak se celý drblý DICE chvástalo, že BF4 bude mnohem víc zaměřený na kompetitivní hru, e-sport a jak se krátce po vydání stane ne jen jednou z největších soutěžně hraných her, ale vůbec největší takovou hrou. Kde jsou teda ty turnaje a soutěže? V pr*eli, protože hra na něco takovýcho neni vůbec navržená a navíc trpí takovym množstvim technickejch problémů, že by na to mohli bejt hrdý i City Interactive, který se vývojem bugů a chyb už dlouhý roky zabývaj...
-
-
to je vec nazoru. Pro me zase placa blaboly ten, kdo tvrdi, ze v BF neni dulezity skill hracu a neovlivnuje vysledek.
-
Duncan66: Ty očividně nevíš která bije...
-
aha, takze lama co k tomu prijde poprve tak porazi matadora, ktery ma dlouhodobe K/D ratio 10:1???? Kazda hra, kde nerozhoduje ciste nahoda je o skillu. A muzete si pindat co chcete, ale je to holy fakt. Sehrany tym kvalitnich hracu vzdy porazi lamy. A je jedno, jestli budou hrat BF, nebo nejvetsi HC hru. Jestli si myslite opak, tak chci konkretni priklady.
-
-
-
-
-
-
Trochu mi to pripomína Americas Army II, tí ktorý ste to hrali viete o čom hovorím. Len s malým rozdielom oproti Insurgency-AAII bola zadara. Ale vypadá to pekne za tú cenu, asi do toho pôjdem. *3* *1* *3*
-
planujem v buducnosti kupit, lebo CS:GO mi ide uz tak na nervy ze banujem ze som to vobec kupoval pred rokom , za tych 600 hodin nahranych som stratil tolko nervov pri tom, a uz aj ta komunita je kazdym rokom horsia , normalny hrac si to nezahra , len debilko a skiller alebo hacker
insurgency by bola prijemna zmena ,prvky red orchestry a cska ...preco nie este to ma aj dobre recenzie a dokonca aj tu to dostalo 8 ..co sa cudujem ja ze tomu date 5 jak obvykle
btw - ,, Skoro by se dalo říci, že vývojáři přenesli Dark Souls do kulis Středního východu či kotliny Hindúkuše a brnění nebo děsně cool meč vyměnili za balistickou vestu. "
co to trepes za sprostosti ?! a celu recenziu furt len BF a COD do prd**le, hlavne ze sa to viac podoba na red orchestru a counter strike , v ktorom praveze umierate vkuse ,a je to hard, lebo cs ma to healty a ziadne tupe autohealy
spomenut sem dark souls omg *7* , to spomen do nejakeho rpg typu gothic
to ze v insurgency sa vkuse umiera je len zly aim hracov ktory tam behaju jak kurence
vzdy ma viac potesi ked niekto hra nieco ine nez len cod ci bf , je to uz cele otrepane ...... som rad za kazdu novu fpsku podobneho typu a hlavne teamworku ...len je skoda ze taku red orchestru hrava malo ludi a nemam to s kym hravat...preco asi ked je kazdy zavisli na blbom codku dokolecka dokola kazdy rok to iste -
-
V COD ale byli/jsou a vzdY budou taky aimboty a hlavne wallhack - je to neduh dnesni doby a samozrejme ti pohlavari co to maj na starosti nic s tim neudelaj... Kdyby tady byli hackery coz nevidijm duvod proc by byli tak by to bylo uz o nicem, hej zkus ten mod a pak kup treba az bude ve sleve.
Tohle je jeste verohodnejsi nez CS vetsinou 1rana= 1smrt , postrelite kulhas ztracis vedomi, eozostrene videni atp... myslim ze to je hra pro tebe. -
Mám 300 hodin v cs:go a hackera jsem potkal jenom jednoho. Tobě asi fakt bude 12. Nebo jsem možná debilko páč si csko zahrám.
-
-
proc hned 12? a co sem vytahujes vek , csko uz davno neni to co predtym, je to skor o debilkoch alebo takych aimerov ze obycajny hrac nema sancu si hru uzit, matchmaking taktiez epicky , a hackery alebo totalny skillery denne aspon jeden
A kazdy byt hacker samozhrejme nemusi ,moze mat len luck a dobre poznat mapu ked je niekto otoceny vzdy tam kde som ja, (wh) alebo da 4 hlavy po sebe, s desertom ,cez pol mapky ..tomu hovorim sakra dobry aim alebo hack
ja zas tak dobry nejsom ,nemam hracsku myš , ale taktiez nestrielam jak noob
a ked mam hrat sám , s nahodnymi hracmi, to je ako za trest, trpet tie lamky v teame a deti
ale hlavne ze protivnik ma v teame skillerov
a este ked ma nechcu kicknut, tak som afk alebo len tak beham po mapke kym to bude 16:0
- csko je grcka -
tesim sa ked si zahram insurgency s kamosom ,troska zmena od toho stereotypneho cska kde sa vkuse len plantuje alebo kradnu rukojemnici -
-
"obycajny hrac" odkdy je CSko pro tuhle skupinu hráčů ?:) nepočítám li mody samozřejmě
-
-
aj obycajny hrac si chce zahrat csko ne len typek co ma aim v malicku a ma najvacsi rank v celej hre
-
-
chce si zahrát a určena pro je rozdíl :)
-
-
-
-
-
Koľko máš rokov, typujem tak 12?
-
-
ty mas 12 ked hras cod
-
-
-
Mám odehráno cca 80 hodin a musím říct že je to jedna z nejlepších MP FPS co jsem hrál. 9/10
-
Jaj už jsem psal na FB .. tohle opravdu není špatná hra, ale Project Reality je zábavnější.
-
-
PR je trošičku někde jinde ;) Já hrával Insurgency jako mod a nahrál jsem okolo 200 hodin, byla to špica. Jen by mě zajímalo jestli jde ve full hře těžkym kulomete za pomocí odrazů kulek masit nepřátelé i za rohem hehe
-
-
Jde.A nejenom to.Muzes strilet pres steny taky.
-
-
penetrační mechanizmus teda není vyladěný (nebo nejsou dodělané materiály), na určitých mapách zbraně stěží prostřelí kartónovou bednu nebo skleněnou tabuli co nejde rozbít (boti to dokážou ale kdo ví jestli nemají AP střelivo)
-
-
S apeckem jde skoro vsechno prostrelit.
-
-
-
-