Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokonalý film, po jehož zhlédnutí si každý určitě řekne "tohle se nikdy nesmí stát".
  • Když už sem dáváte podobné filmy/seriály, co například seriál "Jericho". Mrkněte na to na csfd.cz. Má to sice pouze snad dvě řady ale opravdu povedený seriál o tom, jak by to možná bylo :)
  • Kterou ustredni myslenku myslis?
  • sleepless
    Threads je geniální.
  • Tyjo, u těchto starých filmů (ještě bych přohodil Day After (1983) ve mě deprese nejvíc vyvolávaly ty špatné triky. Nevím čím to je, ale tydle věci mě na filmech vždycky děsily víc než nejmodernější počítačové triky *1*
  • any mne nye. XDXDXDXDXD lol xDXD!!! to bi bolo velmy napycu.
  • To bi se my opravdu nelýbylo!!!!
  • Já teda doufám, že žádný film o Falloutu nevznikne, protože by to určitě vycházelo ze trojky, která se podle mě vůbec nepovedla a postrádá všecho, co jsem měl rád na prvních dvou dílech. Nechce se mi věřit, že by někdo dělal scénář podle 14 let staré hry. Navíc takový film by potřeboval velký rozpočet, aby dobře vypadal a to by pak producenti chtěli do filmu protlačit nějaké cool věci, pár nafintěných krasavic (aby měli teenageři u čeho onanovat) a nějaké extracool akční scény a o tom Fallout nikdy nebyl.
    Mně by se třeba líbila forma minisérie, která by využívala již vymyšleného postapo prostředí západního pobřeží a přesto se nemusela nějak pevně opírat o hlavní dějovou linii, scénáristé by pak měli volnější ruce... Problém ale je, že takové dílo by bylo spíš určené jen těm, kteří už "falloutem prošli" a těžko říct, jestli by se to zaplatilo... Škoda, že v ČR nemáme poušť podobnou té Falloutovské, už bych natáčel *1*
  • Silna ispiracia FALLOUTom je citit v nedavnom filme BOOK OF ELI :D paradne aplikoval atmsoferu pustiny...
  • Nevím, že by Lynch někdy točil něco z tohohle prostředí... Já se na jeho filmy dívám rád, ale spíš je to pro ty, co "rádi hledají ve filmech nějaký skrytý smysl" (takovou výjimkou je Duna). Z Falloutu by byl nějaký umělecký film asi těžko, takže bych si jako režiséra představoval spíš Luca Bessona.

Ten už má mimochodem s postapokalyptickými filmy zkušenosti, viz. Poslední bitva s Jeanem Renem: http://www.csfd.cz/film/770-posledni-bitva/
  • Presne ! jeden z nejlepsich filmu o atomove valce. Kdo nevidel a nechce videt, dela strasnou chybu !!
    Ale rozhodne to neni film pro slabsi povahy.. pokud jste treba breceli u "hleda se nemo" (ano, znam par takovych:D), tohle si nepoustejte :D
  • jen ne BOLL :D .. ten snad nenatocil jediny film, ktery bych dokoukal do konce :D
  • Jo.. fallout :))

Z tohodle prostredi je strasne malo filmu, a jeste min jich je kvalitnich. A jen jmeno film nenatoci.. je to hlavne o scenari a o reziserovi,,

takovej fallout od D.Lynche bych si nechal libit ^^:)
  • hups, na databaze-her.cz samozřejmě : )
  • a na databaze.cz ho můžeš potkat taky : )
  • Osobně jsem hodně koukal na Mad Max(1,2,3), když sem pařil druhého Fallouta.Ikdyž je to jiný svět, tak atmosférou se mi Mad Max dobře doplňoval právě s Falloutem.
  • smejki
    na NMA ho najdeš taky *1*
  • smejki
    koncept universa, ústřední myšlenka (v tomto ohledu bych nerad jako předobraz viděl Fallout3, páč ten snad ústřední myšlenku ani nemá) a stylizace. vše ostatní je podružné
  • smejki
    těm tak maximálně něco žbluňkne do vody, až se otočí na Maltu
  • Nechápu proč by film musel za každou cenu obsahovat naprosto vše co hra? Stačí se držet především hlavní dějové linie. U zfilmovaných knižních předloch to tak funguje odjakživa, tak nechápu, proč by to nefungovalo u her. Mě by úplně stačil film z Fallout universia, nemuselo by to být zákonitě podle příběhu hry.

Mimochodem o zfilmování Falloutu už se jednou mluvilo. Pár let zpátky se Uwe Boll (ano TEN Uwe Boll) v jednom rozhovoru zmínil, že by ho rád zfilmoval :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit