Přejít na výpis diskuzí
Internet vydal svědectví o Fallout filmu, který nikdy nebyl
20.3.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Pár jich asi bude : ) nejvíc jsem ale na quartertothree.
-
Zachvíli bude náš svět opravdový fallout podle libie!
-
Fallout jako film je nesmysl. Kdo hrál první dva díly, tak dobře ví, že všechno to narvat do dvouhodinového filmu prostě nejde... Jó seriál, to by bylo něco jiného. Tam by se vešlo krásně všechno a nemuselo by to být špatné, pokud by to mělo jistou úroveň, např. jako Walking Dead. *3*
-
Až začnou točit dobré nebo spíš skvělé filmy podle her, a bude to mít aspoń 8/10 a ne 2/10, tak se na fallout film podívám moc rád, do té doby nemám zájem si kazit iluze
-
Teď ještě ukecat Tarantina, ať se do toho pustí *1*
-
Ne, nemá. Podle mě ne.
-
Tak ať udělají Nuka Break seriál *1*
-
*JEN na konec... Treba tam to ma i lepsi momenty...
-
No nakouknul jsem na konec, a podle toho zakonceni bych soudil ze muzeme byt radi, ze to vubec nevzniklo : )
-
Wah! Včera jsem tě viděl na PC gameru, často tě vídám na GoGu, o Eurogameru nemluvím, existuje fórum, na kterém nejsi? :D
-
To je asi nejlepší horor co jsem kdy viděl a uvidím.
-
vcera som pozeral film Threads (1984) , na to ze je to stary film ma dost hutnu atmosferu, prezijete atomovu vojnu spolu s obyvatelmi anglickeho mesta, toto je "must see" film pre vsetkych co sa zaujmaju o atomove zbrane a ich dosledky
-
Falloutu by podle mne slušel formát černo-humorných, propojených příběhů ve stylu Pulp Fiction...