Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych ale chtěl vidět značku Fallout v jiných rukou, než je Bethseda. Na druhou stranu, to už nikdo nedokáže přijít s novým nápadem, to je třeba ždímat staré dobré značky? Ubohá ekonomická společnost.
    • Já myslím že je to ve výsledku jedno jestli se hra jmenuje Fallout nebo jakkoliv jinak. Na postapokalyptický svět nikdo trademark nemá, a know how použité v původních dvou Falloutech taky ne, protože je ani nikdo nepoužívá na vytváření pokračování. Takže je to jen o tom aby se našlo nějaké slušné studio, které udělá hru která se bude hrát jako původní Fallouty a jmenovat jakkoliv jinak :-)
      • Pethulla
        No on ten Fallout je sakra silná značka. A i když je pravda, že na postapo svět práva nikdo nemá, tak asi nebude tak jednoduché přijít na to, co by se narozdíl od Falloutu dalo udělat výrazně jinak, aby to nebylo označeno jen jako kopírka. A kdyby se to podařilo, co myslíte, že by se kupovalo líp? Výborná hra od nějakého slušného studia nebo průměrný Fallout? Dneska se zkrátka letí na pokračování známých značek. Je to smutné, ale je to tak.
        Vemte si, kolik těch dobrých her kvůli nedostatečné reklamní masáži propadlo, jen tak mě napadjí: Psychonauti, Vampire: Bloodlines, Beyond good and evil...

PS: Ono hra z postapo světa vyšla, jmenavala se The Fall: Last day of Gaia,byla podařená, hrála se příjemně, ale kdo z vás si na ni ještě vůbec vzpomene?
        • The Fall je tragicky pribeh sam o sebe, kedze hra bola vlastne vydana nedorobená (nedotiahnuta do konca co je ostatne vydiet .. jeden priklad za vsetky je lokacia s konvojom ..) na americky trh ju tusim tiez uvolnili v tejto verzii ale nemala prilis velky uspech (pre viacero dovodov) a tak sa rozhodli spravit gold verziu ktora uz mala obsahovat vsetko (skor vacsinu) co si povodne naplanovali... ale v tejto podobe hra nevysla (na nestastie)
          .. tak ci tak uz ta orezana nemecka verzia (s naozaj prisernym nahovorenim) bola svojim sposobom vyborna
        • GlaDOS
          The Fall mám. Kdysi dávno jsem si koupil originálku ale nebavila mě. Nemastné, neslané, špatný německý dabing.
        • Já na ni vzpomínám, jako na hru ke které sem se nikdy nedostal a chtěl si ji zahrát :-)
        • hral som to 5min a hned som to mazal *9*
      • zase GURPS niekto urcite vlastni, a special vlastnilo black isle, takze nieje to az tak pravda..
  • ten stary dobry Interplay utopil Fallout, Black Isle(ich hru Torn) a mozno aj dalsie Planescape :((, urcite pokracovanie Icewind dale...
    takze: hni v pokoji, Interplay :)
    • presne tak! Interplay si nezaslúži žiadny súcit, sú to podobní babráci ako svojho času jowood.
  • Umaroth
    Já teda pevně doufám, že do konce roku 2013 budu hrát Fallout 5. MMo mě nikdy netáhly. Jinak si osobne myslim, že je dobře, že už to je všechno pod taktovkou bethesdy.
    • Jestli chceš RPG s infantilním dějem na archaickým a ne zrovna chytrým enginu, tak doufej dál. F3 v podání Bethesdy se nemůže s New Vegas od Obsidianu vůbec rovnat. Možná že vlastní Id a tím pádem i jejich Id tech5, ale vsadil bych boty, že se dál budou tvrdohlavě držet svýho přejmenovanýho Gamebrya. To je to, co dělali v posledních snad už víc jak 10 letech a Bethesda nerada cokoliv mění. Nejsem zrovna jejich fanda, kéž by to dělal znovu Obsidian...
      • ID 5 ale nepoužívajú preto, že sa na open world hry nehodí (aspoň podľa slov samotného ID) a keďže gamebryo (či ako sa tá jeho najnošia iterácia vlastne volá) si robí Bethesda sama, boli by v nej blázni, ak by ho nepoužívali.
      • Cahir
        Jó, Sukirato, ty jsi má krevní skupina. Mluvíš mi z duše.
        • smejki
          same here
    • pod taktovkou Bethesdy (zenimax) je aj ID soft. a co to s nimi urobilo
      ak nechces cim dalej tym dementnejsie konzolove porty hier, nebudes taky nadseny ;)
    • Hlavne at dalsi dil nedela Bethesda. At to udelaj jako s New Vegas... To se da aspon hrat
      • Naopak neda. Hodne mi padala. Vcelku nostalgicka vzpominka na Fallout 1, kterej vydrzel sotva par hodin. *1* Jinak jsem pro Fallouty od Bethesdy. Izometrickou hru v dnesni dobe je blbost delat.
        • tak mi vysvětli, co je špatné na isometrickém pohledu

dál bych chtěl vědět, co ti vadilo na soubojovém systému původního Falloutu a který nový Fallouti opustili.
          • Špatně je na něm hlavně to, že by to nikdo nekupoval. S pohledu dnešního "běžného" hráče je to prehistorický přežitek, taková je prostě pravda. A to, že by to potěšilo několik pamětníků, může být Bethesdě jedno, když by z toho neměla potřebné chechtáky.
            • Jasně, ale PC scéna netáhne dnešní trh, jak sám píšeš nejde o AAA tituly a do těhle vod se Bethesda pouštět s největší pravděpodobností nebude. Pokud někdo vydá izometrickou hru, nemůže jít s cenou nad nějakých cca 500 Kč, což rozhodně nebude případ dalších Falloutů.
            • jak to vis? kdyz vynecham konzolovou scenu, kde je vetsina produktu 1st/3rd person, tak PC scena je mnohem vice otevrena novym vecem (viz. vysocene ocenovane a prodavane tituly, ktere nejsou AAA hry a ani nemaji super grafiku)
      • Cahir
        Další díl dělá Bethesda, už je to oficiální *13*
    • Ja tohle nadseni nesdilim, z RPG udelali strilecku s kecanim takze za me *11*
  • Škoda, že se ho nedočkáme *9*
  • Tahle serie zemrela uz davno bez ohledu na to, kdo vlastnil prava *9*
    • Cahir
      Zemřela trojkou, povstala s New Vegas a pravděpodobně opět zemře se čtyřkou...
      • a povstane znovu "New Yorkem" dejme tomu? :D já doufám, že Bethesda zkombinuje to nejlepší z NV a F3 (F3 byla určitě horší než NV, ale atmosféru to mělo hutnou to se musí nechat).. holt, kdyžtak zase počkat tak pul roku než komunita udělá to co chybí, či počkat na další díl od Obsidian :) nejlepší by bylo, kdyby na čtyřce dělali společně jak Obsidian tak Bethesda..
        • Já spíš doufám, že od někuď pozbírají co nejvíce pracovníků z black isle a dodělají Van buren :)
          • smejki
            nedodělají. spousta věcí z Van Burenu se použila v New Vegas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit