Přejít na výpis diskuzí
Interplay pouští Fallout MMO Bethesdě – za 2 miliony
10.1.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Bethesda! Bethesda! Bethesda! :)) To mluvi za vse myslim :) Bethesda jsou skveli vyvojari, a doufam ze tohle dotahnou stejne jako dotahli
Skyrim - podle me hru desetileti! -
-
Bethesda umí, ale děkuji, lineární Fallout se spoustou nedůležitých vedlejších questů už nechci.
-
-
Co umí kromě nakupení obrovského množství obsahu nevalné kvality? Kterou hru od Morrowindu nezprasila?
BTW, Jestli se chystáš ke koupi Skyrimu, ještě si to rozmysli. Ve výsledku je to stejně hloupé, lineární a hlavně bez tahu na branku jako F3 a Oblivion. Dnes, i přes počáteční nadšení, mě mrzí, že jsem v tom utopil litr a přes 30 hodin. -
-
umí dělat TES. velké, multilineární, generické. umí produkci a marketing
-
-
-
Bethesda ma naprosto skvele napady,ale nikdy!!!!! je nedokazi dotahnout do konce. Vypiplat k dokonalosti. U jejich her mam vzdy pocit,ze hraji z puli nedodelane tituly.
-
-
přesně tak
-
-
-
Tahle serie zemrela uz davno bez ohledu na to, kdo vlastnil prava *9*
-
-
Zemřela trojkou, povstala s New Vegas a pravděpodobně opět zemře se čtyřkou...
-
-
a povstane znovu "New Yorkem" dejme tomu? :D já doufám, že Bethesda zkombinuje to nejlepší z NV a F3 (F3 byla určitě horší než NV, ale atmosféru to mělo hutnou to se musí nechat).. holt, kdyžtak zase počkat tak pul roku než komunita udělá to co chybí, či počkat na další díl od Obsidian :) nejlepší by bylo, kdyby na čtyřce dělali společně jak Obsidian tak Bethesda..
-
-
Já spíš doufám, že od někuď pozbírají co nejvíce pracovníků z black isle a dodělají Van buren :)
-
-
nedodělají. spousta věcí z Van Burenu se použila v New Vegas.
-
-
-
-
-
Bethseda musela mít pořádný vítr z toho, že by jim Interplay "pěkně vylepšil" jejich novou značku :D
-
Já teda pevně doufám, že do konce roku 2013 budu hrát Fallout 5. MMo mě nikdy netáhly. Jinak si osobne myslim, že je dobře, že už to je všechno pod taktovkou bethesdy.
-
-
Jestli chceš RPG s infantilním dějem na archaickým a ne zrovna chytrým enginu, tak doufej dál. F3 v podání Bethesdy se nemůže s New Vegas od Obsidianu vůbec rovnat. Možná že vlastní Id a tím pádem i jejich Id tech5, ale vsadil bych boty, že se dál budou tvrdohlavě držet svýho přejmenovanýho Gamebrya. To je to, co dělali v posledních snad už víc jak 10 letech a Bethesda nerada cokoliv mění. Nejsem zrovna jejich fanda, kéž by to dělal znovu Obsidian...
-
-
ID 5 ale nepoužívajú preto, že sa na open world hry nehodí (aspoň podľa slov samotného ID) a keďže gamebryo (či ako sa tá jeho najnošia iterácia vlastne volá) si robí Bethesda sama, boli by v nej blázni, ak by ho nepoužívali.
-
Jó, Sukirato, ty jsi má krevní skupina. Mluvíš mi z duše.
-
-
same here
-
-
-
pod taktovkou Bethesdy (zenimax) je aj ID soft. a co to s nimi urobilo
ak nechces cim dalej tym dementnejsie konzolove porty hier, nebudes taky nadseny ;) -
Hlavne at dalsi dil nedela Bethesda. At to udelaj jako s New Vegas... To se da aspon hrat
-
-
Naopak neda. Hodne mi padala. Vcelku nostalgicka vzpominka na Fallout 1, kterej vydrzel sotva par hodin. *1* Jinak jsem pro Fallouty od Bethesdy. Izometrickou hru v dnesni dobe je blbost delat.
-
-
tak mi vysvětli, co je špatné na isometrickém pohledu
dál bych chtěl vědět, co ti vadilo na soubojovém systému původního Falloutu a který nový Fallouti opustili. -
-
Špatně je na něm hlavně to, že by to nikdo nekupoval. S pohledu dnešního "běžného" hráče je to prehistorický přežitek, taková je prostě pravda. A to, že by to potěšilo několik pamětníků, může být Bethesdě jedno, když by z toho neměla potřebné chechtáky.
-
-
Jasně, ale PC scéna netáhne dnešní trh, jak sám píšeš nejde o AAA tituly a do těhle vod se Bethesda pouštět s největší pravděpodobností nebude. Pokud někdo vydá izometrickou hru, nemůže jít s cenou nad nějakých cca 500 Kč, což rozhodně nebude případ dalších Falloutů.
-
jak to vis? kdyz vynecham konzolovou scenu, kde je vetsina produktu 1st/3rd person, tak PC scena je mnohem vice otevrena novym vecem (viz. vysocene ocenovane a prodavane tituly, ktere nejsou AAA hry a ani nemaji super grafiku)
-
-
-
-
Další díl dělá Bethesda, už je to oficiální *13*
-
-
Ja tohle nadseni nesdilim, z RPG udelali strilecku s kecanim takze za me *11*
-
-
No to je konec. :(