Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravej_PipMan
    No, oni jim zresuscitovali pacienta v komatu, a teď by ho z tý nablejskaný nemocnice plný cingrlátek a udělátek chtěli přestěhovat do nějaký zatuchlý chýše? Ať je nechaj udělat MMO a bethesda dělá další F. A každej bude spokojenej.
    • Z mého pohledu ho resuscitovali ale následky sou katastrofální bohužel pacient momentálně trpí těžkou demencí a jednoduchostí :)
      • Pravej_PipMan
        Leč přežil! *3* a o to jde, na druhou stranu... nejde nepřipomenout obdobnou situaci (myslím tím ono vzpomínání "zlatejch časů"), která byla těsně před vydáním prvního BG. Taky tehdá křičely davy (myslím tím čechy), že to je konec starejch dobrejch rpg...a dneska se to vzývá. Progres nezastavíte, jednou ho přijmout musíte. Ale celkem souhlasim s tim, aby nebyli až příliš pokrokoví a nezazdili tim svou dosavadní dobrou práci. Nový fallouty jsem těžko zkousával, ale pořád lepší, než hrát ruský mody v azbuce ve F2. Get over it, boyz :)
        • F1-2 sem hrál nedváno takže u mě to vzpomínání na starý dobrý časy není :)
          Pro mě je F3 špatná hra a ne jen proto, že není stejná jako předchozí díly ale i kvůli špatnejm herním mechanismům .
      • MrSanta
        New Vegas je dementní a jednoduché?
        • Ona je tu řeč o NV ?Já myslel že o F3 od Bethsedy tak to se omlouvám.
  • Bethesda je banda vycurancu ktera totalne zmrsila pokracovani Falloutu.
    • smejki
      což nemá co do činění s tímto sporem
  • By byla docela nuda hrát to po druhý.... Ten samej příběh
  • Nevim se rozhodnout jestli citim vetsi odpor k Bethesde alebo k Interplay.
    http://tinyurl.com/6y4dlcn

Kazdopadne :´-(
    http://tinyurl.com/5sljngx
    • idealni by bylo kdyby licenci dostal obsidian entertainment (new vegas) :)
      iply uz neverim a bethsede po trojce taky ne
  • dr. Emmet Brown by se měl s Martym vydat strojem času o nějakých 7 let zpět, zničit Bethesdu a všechny jejich prachy předat Interplay a Black Isle.
    • Ale to by nikdy nevyšel Morrowind a Oblivion :)
      Spis meli znicit interplay a nechat prachy BIS, jakozto nezavislemu studiu
      • lol to same jsem chtel napsat :D
    • To by nedopadlo dobře. Interplay byla těžce neschopná firma. Jako důkaz postačí, že si sami zavřeli své nejlepší studio Black Isle.
  • Ježíš je jedno kdo to udělá ale ať aspoň 1-2 kulky zabijí člověka do hlavy...protože jinak se to nedá hrát... a neříkejte že by to nebylo RPG.. hrál jsme Dragon Age a to bylo v pohodě tedy krom ně nesmyslných životů bossů ale jinak to bylo skvělé. *3* Stejně už aby vydali to online ale ať to není podobné World of Warcraft.... *3*
    • Mněly by prostě někdy udělat nějaké realistické RPG... nwm jestli znáte hru Sniper Ghost Warior ja átedy osobně jsem ji hrál a do poměrně mně bavila až na to že ty vojáci si tě skoro pořád všimli úplný nesmymsl...
    • Morderon
      tím chceš říct že v DAO si zabil člověka jedním, dvěma seknutím mečem? No to asi težko, takže si rejpnu protože se nudím :) a řeknu cituji: ,,fallout je blbost protože bla bla bla :) a DA je super" ze stejného důvodu? Chjo kdy už tito lidé přestanou hledat na hrách ty hloupe věci, radši to hraj kvůli tomu co tě na tom baví a nehledej na tom furt ty hardcore nesmysli one shot one kill. :)
      • :) Jo on je hardcore nesmysl , že stačí v reálu jedna kulka do mozkovny a máš po problémech s útočníkem ... No realita by se měla zjednodušit , ale nedělat z toho horskou dráhu pro všechjny :/
        • Kdyby to fungovalo v RPG, tak by levelovani nebyla zadna vyzva...
          • Však skokové levelování je nesmysl .... Stejně jako v Dungeon masterovi by se postavy měli zlepšovat četností používání konkrétního způsobu boje a to co by se zlepšovalo by byla efektivita , případně přesnost . Ale samozžejmě by pak od začátku nemohl být dostupný instant kill a podobné efektní hlouposti .
            • V oblivionu to funguje skvele
              Mas tam zkloubene oba systemy a pri LVLUPu se ti jen pridaji tebou zvolene staty

Naopak k Falloutu skokove lvlovani patri, akorat bych vyndal ten nesmysl, ze se ti po lvl upu doplni zivoty, nebo ze dostanes lvl up uprostred souboje...

Z RPG bych uplne vyndal jezdec obtiznosti, a misto toho by sam popojizdel podle toho jaky mas lvl. Sice to nedava moc smysl, ale predejde se tomu, aby te ze startu pwnily, nebo ze ty budes ke konci vsecko 1shotovat jako tomu bylo ve F3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit