Přejít na výpis diskuzí
inXile chystá pokračování Planescape Torment
10.1.2013 | Aleš Smutný
182 příspěvků
-
Někdo má holt radši hezky ručně doupravenou krajinu než rozmazané textury (které jsou v každé 3D hře). Někdo má holt radši utrácení peněz za gameplay a hloubku příběhu než za filmové rozhovory typu Mass Effect a "epické" cutscény. Někdo si radši počte kvanta textu než aby poslouchal trapně nadabovaných pár řádku.
A mimochodem, pokud vím, Witcher 2 se cenově přehoupl přes $9M, jednička přes $6M a to je prosím v Polsku, kde se lidé platí trochu jinak než v USA. -
Tak můžeš začít, když to udělá každý trouba.
-
Bez licence D&D to nebude ono.
-
to víš, že budou
-
A aby se predeslo zbytecnemu ..
PT ve svoji dobe byla fajn hra , a doba moc neumoznovala to udelat jinak , dneska to jde.
Je to uplne to samy jako kdyby se Spector rozhod udelat Thiefa a udelal by ho ve stejnem zpracovani jako pred lety .
A ano , myslim si ze Obsidiani jsou diletanti co neumej delat hry. Hru v podobnem zpracovani jako chystaji oni , udela dneska kazdej trouba v rpg makeru a nepotrebuje na to 4 000 000 dolaru! A jestli nekdo nevidi rozdil projectu Eternity ve zpracovani treba Zaklinace (s licencovanym enginem by to za ty prachy nebyl problem) a tim co patlaji , tak sorry..nemam se o cem bavit. -
a) dobu jsem zazil
b) ano vim
dalsi dotaz? -
!!!Project Eternity, Watchdogs, Zaklínač 3, Cyber Punk 2077... všechno jde stranou, protože se pracuje na pokračování PLANESCAPE:TORMENT!!! Mám dodávat více... Planescape a první System Shock jsou dvě hry, které pro mě znamenají vše a kdyby existovaly jen tyto, je mi dobře *4* Velice se těším!
-
Ty asi moc nevíš o čem mluvíš, by mě zajímalo za a) jestli si tu dobu vůbec zažil (případně kolik ti je) a za b) zda vůbec o hrách něco víš než hloupě kecat ?
-
Dalsi archaicka hra na dohled . izometricka patlanina s tunama textu nejakeho grafomana. Pribeh ma hra zobrazovat a ne ho podavat jako knizku (japonci tohle zvladli uz davno , tady se zase vracime do praveku).
A project Etrernity? To je vysmech , naco proboha potrebujou na takovou hru z 15 let starou grafikou takovy miliony , kdyz Roberts dokaze udelat Star Citizena na Cry Enginu 3 za daleko min penez. Za ty prachy co Obsidian vydyndal na lidech by to melo bejt ve virtulani realite..nebo tak neco...lidi by se meli probrat a necpat penize diletantum co nabizeji 15 let prosle zbozi! -
ja som myslel že Project Eternity má byť taký nepriamy nástupca Baldurs gate, ale už neviem dúfam že to bude stáť za to ked pracháči žobrajú na to aby mohli robiť hry
-
@smejki: No z rozhovoru pro mě vyplývá, že vezmou přesně to, co vzalo z PST Eternity a udělají něco, co nazvou Torment. A záleží jenom na kvalitě scénáře.
-
Stoneboyi, přečti si rozhovor na RPS, tam máš přímou Fargovu odpověď.
-
Dobře.. a co teda bude ohlášený Torment? Čím se podle vás bude lišit od pojetí zvoleného Eternity ("inspirace")? Nemůžou využít postavy, prostředí, příběh... Takže máme dvě hry, které budou dělat vlastně to samé, jenom jednu bude psát scénárista Planescape Torment a druhou... někdo jiný.
-
ne pokaždé je pohled třetí osoby nejlepší volbou... v takovém Morrowindu se daly pohledy přepínat a přestože jsem zpočátku odmítal hrát z první osoby, jelikož jsem byl zvyklý na rpg jako Gothic, Fallout apod, nakonec jsem třetí osobu zapínal jen proto, abych si prohlédl svou novou mágovskou róbu, stejně tak jsem dříve hrával závodní hry pouze z pohledu "zezadu za autem" a dnes když nějakou závodní hru výjmečně hraju, vždy se mi líp ovládá, vyhýbá překážkám a najíždí do zatáček z pohledu z auta
-
moc hezky napsaný
-
však já (a nejen já) ti tady říkám, že Planescape Torment je jednou z inspirací. Není však jedinou a není tou hlavní. už je to jasné?
-
Vampire i Fallout byli přepínatelné do třetí osoby a já bych byl nejraději, kdyby to takto bylo i u Cyberpunku. Prostě každému to, co preferuje...
-
Sorry, ale z toho, že zveřejní seznam her u kterých se inspirují mi taky nějak nevychází, že by to měl být nástupce jedné z nich.
-
Sorry, ale "with the emotional writing and mature thematic exploration of Planescape: Torment." nemá nic společnýho s infinity enginem.
-
Tím se tvrdí, že půjde o hru spadající do kategorie IE her, nikoliv že jde o duchovního nástupce PT.