Přejít na výpis diskuzí
iNXile předvádějí zpracování inventáře z Wasteland 2
31.5.2013 | Adam Homola
64 příspěvků
-
Tvůrci na fóru říkali, že u tohoto typu her se modely zbraní musejí zvětšovat aby vypadaly při pohledu z dálky normálně. Není to tedy žádnou stylizací.
-
trapny pokus o trolling. mas sa este co ucit
-
Hele ho trola ... *4*
-
Tak ty Titany daruj vyvojarum, aby nebyly limitovani tema 64mb grafikama. Frajere... ;-)
-
prosim tě, radši nehraj :)
-
hmm mohlo by to vypadat více jako původní Fallouti
-
Na Pepu TITANA má na Games málokdo... Většinou mele dokola 3-4 komenty, které uplatňuje pod hrami, na které má tuze krátký rozum.
Ale zpět k tématu: Nejprve Brazil pak tohle, dnešek je fajn. -
to jakože co pro koho takovehle hry? pro socky co maj PC s bazaru za 100 korun? že intel celeron a 64mb grafiku ? *1* *1* *1* to ja takovehle hry na mych čtyrech GTX TITAN a šesti 30" monitorech hrat nebudu *11*
-
Patrně mi to nepřísluší, ale dovolil bych si ti dát jednu radu. Zkus se přes tento jeden problém přenést a hru zkusit. Bude to těžké, ale máš poměrně reálnou šanci že nakonec nebudeš litovat. Mluvím z vlastní zkušenosti.
-
Nu já nevím, ale Fallout 1 a 2 na mě moc komiksově teda nepůsobil, a že jsem se ho nahrál.
-
Omlouvám se za svůj názor. Okamžitě přehodnotím všechny své názory tak, aby se ti co nejvíce líbily. Taktéž zkvalitním své ovládání rodného jazyka, aby dosáhl kvalit toho tvého.
-
Pokud sem to pochopil správně tak si budeš moct vybrat postavy do party, nelíbí mexikán, neber ho (já ho teda brát nebudu) *15*
A je to takový duchovní nástupce falloutu (nebo předchůdce, nebo jak to vlastně je) tak k tomu komixový vzhled patří. -
No trochu nepřehledné to občas bylo, ale nechtěl sem rýpat do falloutu s tím sem taky problém neměl, jen mi připadá, že je to tady řešeno lépe. Nic víc. *4*
-
Treba me to zajima daleko vic, nez oba zminene komercni tituly pro masy dohromady.
-
Daleko prisernejsi je tvoje neovladani rodneho jazyka a hloupe pouzivani pojmu stylizace a taky se kvuli tomu svet nezbori. Ta hra je uplne v poradku, vypada fantasticky a prekonava moje ocekavani. Je to titul s nizkymi naklady a odkazem do minulosti. Libit se ti to nemusi, ale to jeste neznamena, ze je to spatne a priserne. Chybu hledej u sebe.
-
Nemyslím si, že za to může 3D. Je to jen zkrátka hnusný.
-
Kokotek se vyblil *12*
-
Dajte tomu uz teraz 10/10 a uz o tejto skaredej indie s*cke viac nepiste...koho to zaujima v dnesnej dobe hier ako Last Light a Bioshock??
-
Kdyby byla stylizace 2D, bylo by to o 60% lepší. Tady se ukazuje lacinost 3D v plné kráse.
-
Díky té "výrazné stylizaci" si ji patrně nezahraju. Nesnáším to. Škoda.