Přejít na výpis diskuzí
iNXile předvádějí zpracování inventáře z Wasteland 2
31.5.2013 | Adam Homola
64 příspěvků
-
No, tak teda, musím říct, že jakmile jsem viděl toho prvního panáka oblečeného jako mexikánského muzikanta a M16 velkou jako kyj, nemluvě o odstřelovačce, která je větší než postava, tak mě na tuhle hru pomalu přechází chuť...A tak moc jsem chtěl, ať to nemá komiksovou stylizaci...škoda. Zatím, co první video se mi vcelku líbilo, tohle mě dost brutálním způsobem odrazuje. Kéž by ty zbraně alespoň trochu zmenšili... *13*
Samotný inventář řešený seznamem taky moc nemusím, ale budiž. Ovšem ta stylizace mi přijde příšerná. A taky nejsem moc velký fanda inventářů přes celou obrazovku. -
z predosleho videa kore uz bolo ukazane pred dost dlhou dobou, sa to nezmenilo ani o fň, a vyzera to strasne. nenormlane natexturovane nastylizovane vsetko. Ako ok chcu to spravit v duchu povodneho falloutu, ale sorry uz je 2013.
Ono sa to da spravit aj pekne, minimalisticky, viz nezpocetne UI do FOnline, napr moj oblubeny Pure Evil Interface.
Dufam ze bude moznost si bud vybrat alebo vyrobit vlastny, pretoze to co tam predviedli je proste fail. *13* -
ved take nieco tam mas, ukazovatelom prejdes na armor alebo zbran ktore mas oblecene, uvidis statistiky, a potom rolujes v tych ktore mas v batohu, myslim ze sa to bude dat zvladnut :)
-
Staré Fallouty měli inv grafické, nové, textové podle vzoru Oblivionu, ale použitelné a přehledné mi připadali vždy. Nemohu se nezeptat. V čem byli tak malo použitelné a nepřehledné?
-
jaky ukazovatel sily zbrane ? ja chci videt ze mam v ruce pusku XY co ma 21dmg 23presnost 33 vahu a 15neco a posbiram po boji 3 pusky a kazda bude mit ty vlastnosti trochu jine, navic budu mit 7 postav a kazda bude mi t v ruce jinou zbran a kdo vi jestli ty zbrane jeste nepujdou ruzne upgr. .... a to same se tyka armoru. A potrebuju ty zbrane a armor prehledne porovnat bez preklikavani a rolovani v inventari.
OK treba v te hre bude jen par typu zbrani a bude jasne ktera z nich je lepsi a hned ji nasadim, ale taky tam muze byt tuna typu zbrani ruzne vylepsenych + ruzne poskozenych a v tu chvili to zacina byt celkem opruz -
tie, ktore opisujes
preco by ti hra mala dat nieco len tak zadarmo? aby si si tie statistiky zbrani nenastudoval?
jasne, budes mat 7 zbrani, ktore napr ziskas po nejakom tvrdom boji, alebo odomknes nejaku truhlicu, etc. otvoris inventar a jednym klikom zistis, ano 6 pusiek, 5 mozes zahodit, jedna je uber. alebo si kazdu pozries, kazda bude mat svoje silne a slabe stranky, a ziadna nebude na vyhodenie. a bude zalezat na tebe, aky styl boja preferujes, a ktoru si podla silnych a slabych stranok vyberies
co ti jeden blby ukazovatel sily zbrane urcite nepomoze, kapist? -
Ty předměty mi přijdou malé a raději bych je měl už přímo jako detailní modely než v podstatě jen jako odkazy na fotky. V praxi, např. při větším množství zbraní, bude trochu vopruz se tím prohrabovat... Co mě ale nesedí nejvic je ta černo- žlutá kombinace...
-
Nebo tak.
-
Zatím to vypadá přehledně a použitelně, po starých a nových falloutech to bude příjemná změna k lepšímu *4*
-
Tahle hra si nehraje na reálné proporce. Má to výraznou stylizaci.
-
Je, ale asi by to vypadalo moc malé navíc po radioaktivním ozáření se všechno zvětší, když můžou brouci proč ne zbraně *1*
-
jake zlahcujuce ?
-
evidentne to ludom, ktori tuto hru backovali, tieto zlahcujuce veci nechybaju
-
Proboha lidi začněte oddělovat přístupnost od obtížnosti. Nemožnost porovnávání předmětů hru nijak neztíží jen dělá hru hůře ovladatelnou. Určitě si dokážeš představit situaci kdy máš v inventáři 6 zbraní a musíš pořád přejíždět z jedné na druhou, abys je mohl porovnat.
-
No tohle je kickstarterovy projekt, takze pokud se lidi ozvou ze jim to tam chybi tak se to do hry zabuduje. A pokud to vetsina nepotrebuje, tak to tam nebude. Izi ;-)
-
nie je ta M16 nejako prilis velka v pomere ku cloveku?
-
dalsi co ma problem si zapamatat 3 ciselka,... vivat mainstream, sparchantenych hier mate kvantum, nechcite aby bola sparchantela aj ta, ktoru som podporil
-
hmm.. tím, že tam nebude porovnání itemů a ukazatel síly daného itemu se ta hra určitě stane hardcore no *1*
-
Njn UX obvykle delaji nejvetsi retardi trpici Dunning-Kruger efektem.
-
snad si par cisiel zapamatas, nechcel by si nahodou aj aby sila bola udavana ciarou? tato hra by mala byt aspon trosku hardcore, nezabudni