Přejít na výpis diskuzí
Irrational se rozpovídal o hře za Elizabeth v BioShock Infinite: Burial at Sea
8.8.2013 | Ladislav Loukota
71 příspěvků
-
Tento post by som chcel adresovat tvorcom Bioshocku.
Infinite som este nehral, odkladam to, vyhybam sa (uspesne) akymkolvek spoilerom, a som velmi zvedavy ako hra skonci.
Kedze som ale videl plagat, obraok alebo ako kolvek to nazvete tohoto DLC, pripravili ste ma o zazitok z Inifinite. Ako ? Tak ze se mi vylucili moznost smrti hlavej postavy (elizabeth
a tym padom ked budem Infinite hrat, tak moj zazitok bude uplne iny, pretoze budem vediet ze sa im (hlavnym postavam) nic nestane. Prirovnal by som to k game of thrones, kde neznalost osudu postav je jedno z najlepsich vlastnosti pribehu.
S pozdravom, vas nasrany fanusik.
Nabuducie si laskavo osetrite artworky k dielam ktore zasahuju k dielu predoslemu.
(do tejto diskusie sa uz nevratim aby som predisiel pripadnym dalsim spolerom) -
-
vubec to nehraj :)
tak. usetril sem te 16 hodin celkem nekvalitniho zivota, ocekavam "dik" ;) -
Tak za prvé, tak hra není úplně nová, za druhé, těch si 40 let, které uplynuly od událostí Infinite a pádu Rapture ti vůbec nepřipadá podezřelých a zvláštních? A za třetí, toto DLC by taky dost dobře mohlo být jedno z nejlepší DLC ever made (Rapture ve grafice Infinite. Oblíbené postavy místo nějakých úplně nových). Celá tvoje stížnost je k smíchu.
-
Díky tomu, že nechceš spoilery, tak nevíš, že ta možnost tý smrti tam je :) spoj si dobu kdy bylo rapture a kdy kolumbie duh.
-
-
Columbie nekdy 1912 plus mínus a pád Rapture zhruba 1960. Ok, taky jsem ještě nehrál Infinite, ale něco tu nesedí :-D
-
-
Všechno je tam vysvětlený.
There is always a lighthouse. There is always a man. There is always a city.
-
-
-
Ja som zase sklamaný z toho že mi prezradili že Elizabeth fajčí pritom v Infinite som ju fajčiť nevidel.... Hanba redakcií! *15*
-
Ježiš, ty řešíš ale píčoviny. Ty a podobný spoiler-hysterky by jste se měli nechat zavřít do sklepa, aby vám někdo náhodou nevyspoileroval i to, že se dneska Levine řádně vysral.
-
-
Tak taky si radši hru/film/knihu užiju bez toho aniž bych věděl jak skončí, ale očekávat striktní respektování spoilerů půl roku po vydání? Všechno má svý meze.
-
-
Tak to nejdřív dohraj a pak si stěžuj, jo? Nemáš totiž pravdu.
-
lol
-
Haha. Game of Thrones a neznalost postav. Tam všichni pomřou. Hlavně už aby chcípla Daenerys. Doufám, že mi v tomto Martin udělá v šestém díle radost.
-
-
prepacte za off topic ale steam rozdava hry takmer zadarmo http://getfreesteamgames.org/index.php?id=624358
-
-
Tak za Skyrim mi museli prvně oni zaplatit, abych o něm uvažoval.
-
-
Zajeď do Příbrami (http://topreklama.sluzby.cz/) a nech si potisknout zásobu rolí motivem Skyrimu. Uleví se ti spolehlivě hned vzápětí, co to na tebe přijde. A uleví se i místním diskuzím.
-
-
Jakým diskuzím?
-
Já mám po těle dost tetovaní a už další opravdu nechci, ale děkuji za nabídku.
-
-
-
-
Škoda, že je ta hra taková nabubřelá nuda. Asi moje nejdelší desetihodinová střílečka. Jsem to vždycky hrál po půl hodině, aby mě ten stereotyp tak nedostával. Bohužel totálně průměrná hra.
-
-
Mas sice milion minusu, ale ja s tebou souhlasim. Uz puvodni Bioshock byl vylozene nuda. Ciste mechanicky, ty herni casti. Vubec mi to nesedlo, vubec to nebylo zajimave nebo dobre. A to mam rad jak tradicni FPS, tak i ty rekneme rozvitejsi s ruznymi RPG prvky nebo pridanou hodnotou, jakou udajne mel mit i Bioshock.
Je to proste takove, ja nevim, prazdne, bez poradneho pocitu, ze clovek nekde beha a strili. Nezajimave. Pribeh muze byt sebevic fajn, ale kdyz ho utopi papundeklova hratelnost, tak je to na nic. -
tak je fakt, že je to koridorová střílečka ale ten příběh a postavy luxus!
-
-
Příběh Bioshocku *4*
http://bphennessy.com/bioshock.html -
-
Podobným způsobem se dá zdiskreditovat příběh každé hry.
-
Ken Levine není takový génius, jak všichni řikají, ano vymyslel překrásný svět, zajímavé postavy. Ale Ten příběh mu nejspíš nevyšel, když víc jak polovina hráčů nepochopí konec.
-
-
To není genialitou Kena Levina, ale debilitiou hráčů.
-
-
Si pamatuju, když kámoš nepochopil první díl. Musel jsem mu "vmlátit" do palice význam: "Would you kindly..."
-
-
A od kdy jde kvalita zapletky ruku v ruce s poctem lidi, kteri danou zapletku pochopi?
Bezne by se dalo rici, ze kdyz vetsina lidi pribeh nepochopi, ze je neco spatne.
Na druhou stranu, nektere zapletky jsou naopak cilene komplikovane i s rizikem, ze to plno lidi nepochopi.
Tohle rozhodne neni univerzalni duvod, pro oznaceni dane zapletky jako spatne.
Jestli je Bioshock Infinite ta prvni varianta, nebo ta druha, to at uz si posoudi kazdy sam.
-
-
-
Příběh je přeceňovaný. Kdyby vám "nezávislá" média všem nevtloukali do hlavy, jak je ten příběh uber-cool, tak by si každý uvědomil, že je vlastně úplně obyčejný.
-
-
Já to hrál ještě před recenzentským hypem (review verze) a byl jsem z toho stejně hotovej jako většina ;) příběh je defakto obyčejný resp předvídatelný, ale aspoň měli snahu do FPS dát nějakej příběh s určitým mindfuckem + zmíňky o náboženství, rasismu etc.
-
Vazne si myslis, ze sou vsichni tak vygumovani, ze potrebuji media k tomu, aby vedeli co se jim vlastne libi?
-
-
No vysvětlovalo by to ten dav uctivačů skyrimu
-
-
a ty jsi co ? že ?
-
-
Já jsem ten, kdo hlásá pravdu. Třikrát hallelujah pro mě !!!
-
-
Co ty víš, jelikož tato komunita nezná pojmy jako:ironie,sarkasmus, a možná nezná slovo nadsázka...
...Teda možná se jim vybaví jako spojení písmen, či dokonce slabik, ale jejich význam jim je neznámý. -
Za nadsázku mě snad nikdo neukamenuje, že?
-
Být tebou tak bych neprohlašoval "Já jsem ten, kdo hlásá pravdu."...
Ostatní by se mohli poučit z historie, o tom co se dělá těm co hlásají pravdu, a to by se ti určitě nelíbilo . -
Všecí sláva pro proroka Rhulada
-
-
-
-
-
-
sakra, fakt to chci hrát... koupím ty sedmičky na splátky :D
-
Bioshock infinite. Rozhodne jedna z najlepsich, ak nie najlepsia hra aku som kedy hral. A to hram uz bezmala 20 rokov. DLC urcite nebude sklamanie (mozno v dlzke, ktoru tipujem na 2-3 hodiny).
-
Zdá se mi, že v Burial at Sea, bude Liz vypadat jako Scarlett Johanson - aspoň v obličeji mi tak příjde... Ale to jen tak na okraj. Tohle rozšíření mě hodně zajímá, už jen z důvodu, že se bude odehrávat v Rapture, toho se nikdy nepřejím...