Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vubec to nehraj :)
    tak. usetril sem te 16 hodin celkem nekvalitniho zivota, ocekavam "dik" ;)
  • ta kava s r po k ze ma jit se mnou do rapture?
    ani nahodou, zastrelim ji hned za vstupem.
  • mne celkem bavil ten plasma cutter (proste takova ta zakladni zbran) v dead space 1, kde se musely ustrihat nohy a ruce aby to chciplo
  • Ronox
    Si pamatuju, když kámoš nepochopil první díl. Musel jsem mu "vmlátit" do palice význam: "Would you kindly..."
  • Vypadá stejně, protože to je stejná holka.
  • A uz si zase povida sam se sebou a jeste k tomu se vydava za predstavitelku zenskeho pohlavi.
    Ten kluk je fakt nemocnej *1*
  • Já zase nedám dopustit na soldier of fortune.Bomba zbraně a úžasnej systém poškození,který nevím proč vývojáři děsně zanedbávají.A zbraně v posledním red faction sem si taky užil díky zničitelnému prostředí.No spojit tyhle dvě fičury a dát tam slušnej děj hmm.....
  • Mas sice milion minusu, ale ja s tebou souhlasim. Uz puvodni Bioshock byl vylozene nuda. Ciste mechanicky, ty herni casti. Vubec mi to nesedlo, vubec to nebylo zajimave nebo dobre. A to mam rad jak tradicni FPS, tak i ty rekneme rozvitejsi s ruznymi RPG prvky nebo pridanou hodnotou, jakou udajne mel mit i Bioshock.
    Je to proste takove, ja nevim, prazdne, bez poradneho pocitu, ze clovek nekde beha a strili. Nezajimave. Pribeh muze byt sebevic fajn, ale kdyz ho utopi papundeklova hratelnost, tak je to na nic.
  • http://imageshack.us/f/845/vyi1.jpg/
  • Malleth
    jj, viděl sem, škoda že podle ní neupravili i ingame model
  • rancor1223
    Všechno je tam vysvětlený.

There is always a lighthouse. There is always a man. There is always a city.
  • Tak za prvé, tak hra není úplně nová, za druhé, těch si 40 let, které uplynuly od událostí Infinite a pádu Rapture ti vůbec nepřipadá podezřelých a zvláštních? A za třetí, toto DLC by taky dost dobře mohlo být jedno z nejlepší DLC ever made (Rapture ve grafice Infinite. Oblíbené postavy místo nějakých úplně nových). Celá tvoje stížnost je k smíchu.
  • Columbie nekdy 1912 plus mínus a pád Rapture zhruba 1960. Ok, taky jsem ještě nehrál Infinite, ale něco tu nesedí :-D
  • Vím přesně co myslíš. Ten pocit, kdy tě každý individuální výstřel baví. Bioshock v tom nikdy nebyl dobrý a je zajímavé, že ani v Infinite se to po tolika hrách nezlepšilo, obzvláště proto, že si toho všimlo dost lidí a ozývali se. Infinite je pořád skvělá hra, ale na to, že je to primárně FPS, nejsou mechaniky střílení příliš dobré. Ani teda přímo špatné.
  • https://forum.encyclopediadramatica.se/attachments/sponge-jpg.16861/
  • sipecka
    Jo tak .)
  • Trisska
    Ne ne já jsem Eliška... A proto mi říkaj někdy přezdívkou Elis nebo Elizabet. *4*
  • sipecka
    Fakt Bětko? :D
  • Trisska
    Pěkný, kámošky mi taky někdy říkaj Elizabet. *15*
  • no právě...o to větší překvapení je pustit si i takovýho Dooma ... jaká je radost porcovat Impy a zombíky brokovnicí a koukat, jak srandovně vylítnou do vzduchu a skončej ve zkrvavený změti pixelků na zemi :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit