Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prepacte za off topic ale steam rozdava hry takmer zadarmo http://getfreesteamgames.org/index.php?id=624358
  • Vazne si myslis, ze sou vsichni tak vygumovani, ze potrebuji media k tomu, aby vedeli co se jim vlastne libi?
  • Rhulad
    Já jsem ten, kdo hlásá pravdu. Třikrát hallelujah pro mě !!!
  • a ty jsi co ? že ?
  • Rhulad
    Příběh je přeceňovaný. Kdyby vám "nezávislá" média všem nevtloukali do hlavy, jak je ten příběh uber-cool, tak by si každý uvědomil, že je vlastně úplně obyčejný.
  • tak je fakt, že je to koridorová střílečka ale ten příběh a postavy luxus!
  • Rhulad
    Škoda, že je ta hra taková nabubřelá nuda. Asi moje nejdelší desetihodinová střílečka. Jsem to vždycky hrál po půl hodině, aby mě ten stereotyp tak nedostával. Bohužel totálně průměrná hra.
  • sakra, fakt to chci hrát... koupím ty sedmičky na splátky :D
  • Bioshock infinite. Rozhodne jedna z najlepsich, ak nie najlepsia hra aku som kedy hral. A to hram uz bezmala 20 rokov. DLC urcite nebude sklamanie (mozno v dlzke, ktoru tipujem na 2-3 hodiny).
  • Zdá se mi, že v Burial at Sea, bude Liz vypadat jako Scarlett Johanson - aspoň v obličeji mi tak příjde... Ale to jen tak na okraj. Tohle rozšíření mě hodně zajímá, už jen z důvodu, že se bude odehrávat v Rapture, toho se nikdy nepřejím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit