Přejít na výpis diskuzí
Irrational se rozpovídal o hře za Elizabeth v BioShock Infinite: Burial at Sea
8.8.2013 | Ladislav Loukota
71 příspěvků
-
http://irrationalgames.com/insider/we-love-our-bioshock-cosplayers-so-much-we-hired-one/ *3*
-
Skvely pocit ze stralby pamatuju naposledy v prvnim dillu FEAR, od te doby jsem asi nehral fps, ktera by mela podobne dobrej pocit ze strelby a akcni slozky hry vubec.
-
to neni cígo, ale mary jane
-
jo jsou to samý flusačky *15* mě ohromil kalach a scar v crysis 1. scar parádní na kratší dávky, protože je přesnej a když přišla nějaká pořádná akce, tak sem to kropil kalachem. ten zvuk je dokonalej. nechápu jak někdo na to mohl cpát tlumič a kdovíco ještě. v základu je nejlepší
-
Jeden z mála případů kdy cosplay vypadá mnohem líp než samotná postava ze hry
-
Podobným způsobem se dá zdiskreditovat příběh každé hry.
-
Co ty víš, jelikož tato komunita nezná pojmy jako:ironie,sarkasmus, a možná nezná slovo nadsázka...
...Teda možná se jim vybaví jako spojení písmen, či dokonce slabik, ale jejich význam jim je neznámý. -
Hlavně by to chtělo FPS kde má člověk skutečnej respekt ze zbraně a baví jej z nich střílet. To mi poslední dobou docela dost chybí. Když si vezmu tyto vývojáře, tak - Od system shocku a Deus Ex po bioshocky sice akci zvládli na 1, ale zbraně nikdy moc neoslnily.
-
"bla bla bla bla nuclear warheads bla bla bla our last hope bla bla bla terrorist bla bla bla depend on you, sergant"
-
Hmmmm, hrudnicek ma teda pekne vymodelovanej. Ze bych si to zahral? Asi ne, ale postni jeste naky obrazky, dokud mam na ruce gel...
-
Tak taky si radši hru/film/knihu užiju bez toho aniž bych věděl jak skončí, ale očekávat striktní respektování spoilerů půl roku po vydání? Všechno má svý meze.
-
Chtěl bych se zeptat "géniů", kteří nadávají, že zápletka v bioshocku je špatná, jaká hra má podle nich dobrou zápletku?
-
Za nadsázku mě snad nikdo neukamenuje, že?
-
Být tebou tak bych neprohlašoval "Já jsem ten, kdo hlásá pravdu."...
Ostatní by se mohli poučit z historie, o tom co se dělá těm co hlásají pravdu, a to by se ti určitě nelíbilo . -
To není genialitou Kena Levina, ale debilitiou hráčů.
-
A od kdy jde kvalita zapletky ruku v ruce s poctem lidi, kteri danou zapletku pochopi?
Bezne by se dalo rici, ze kdyz vetsina lidi pribeh nepochopi, ze je neco spatne.
Na druhou stranu, nektere zapletky jsou naopak cilene komplikovane i s rizikem, ze to plno lidi nepochopi.
Tohle rozhodne neni univerzalni duvod, pro oznaceni dane zapletky jako spatne.
Jestli je Bioshock Infinite ta prvni varianta, nebo ta druha, to at uz si posoudi kazdy sam. -
Vůbec by tam ta Liz nemusela byt . Spíš aby tam třeba nějaký pes a aby jsme se dozvěděli jaký měl pád Repture dopad na zvířata .
-
Ken Levine není takový génius, jak všichni řikají, ano vymyslel překrásný svět, zajímavé postavy. Ale Ten příběh mu nejspíš nevyšel, když víc jak polovina hráčů nepochopí konec.
-
Jakým diskuzím?