-
co na srdci to na jazyku
užij si svoje nadupane PS3 rozumný člověk dnes radši pořídí pc případně xko
have a nice day -
Myslím, že je načase ukončit tuhle naši malou FLAME-WAR *7* diskuzi a dohodnout se na tom že každý z nás preferuje jinou konzoli jiné hry a samozřejmě i jinej herní styl a o tom hraní přeci je, ne*1*.
P.S. Každý má právo na svůj názor. -
Aha argumentujes urazlivymi blaboly a na konci komentu je sam pouzivas zajimave. A aby jsi pri odpovedi vypadal jako ze ty jsi ten kdo ma pravdu tak odpovidas jen na ty casti ktere se ti hodi. Doufam ze nejsi vzor moravaka ale jen nejaky odpad jinak bych musel zmenit nazor na vas. Jinak ano velmi hezky jsi dokazal napsat co se ti nelibi jenze jsi zvolil formu ktera to uplne pohrbila.
-
Přesně jak jsem říkal, ty si nikdy nehrál hru Resistance. Resistance má ten nejlepší zbrojní arzenál ze všech FPS, v žádný jiný hře nemáš tolik různých a zároveň účinných zbraní (bullseye :označíš nepřítele a střílíš aniž bys ho viděl, Auger: střílí skrz jakékoli zdi a překážky a nic ho nedokáže zastavit, Magnum s ovladatelnými vybuchujícími náboji, Marksman sniperka schopná mimoto vystřelit energetické výboje které fungují jako automatické obrané střílny a dále pak různé druhy granátů které opravdu fungují a nejsou pouze na ozdobu:Hedgehod granát plný bodců s velkým rozsahem zásahu, Air Full schopný upálit vše živé v dosahu- můj oblíbený a spoustu dalších).
Doba dohrání je navíc minimálně 3x tak delší než u současných FPS (nebo u HALO3 který se dá dohrát bezmála ani né za polovinu času. Navíc jeto jenom obyčejná omalovánka zasazená do scifi prostředí. Když jsem to hrál tak sem se musel permanentně něčemu smát – jako parodie to totiž není vůbec špatný).
Ohledně Darksideru máš pravdu je ve spoustě věcech lepší- nicméně je stupidita z tvojí strany porovnávat hry jakou jsou God of WAR 3(epická bojovka s příběhem maximálně v cut-scénách) a Darksiders (otevřený svět ve kterém bojuješ s nepřáteli plníš úkoly a k tomu můžeš všemožně prozkoumávat okolí).
„Peníze opravdu neseru“ (když občas by se to hodilo) PS1 a PS2 má spousty super her nicméně pro mě je mnohem výhodnější si počkat na HD kolekce, které mě osobně zajímají nejvíc –a narozdíl od tebe(soudě podle tvého výpisu her) si hry které si koupím velice pečlivě vybírám. (zatím jsem se seknul jenom jednou a to s GTA4 hrozně nudná hra).
Ještě abych nezapomněl: české xboxLIVE se svojí nabídkou stojí za hovno. -
Taký Killzone 3 vyzerá celkom pekne, na druhej strane je to ale nuda.
-
chacha ty lidi co davaj minusy jsou užasní co vás sere ?? že řekne o rezistance že je to odpad ??? vždyt jě to pravda *7*
a z LPB taky jděte do háje editory k hrám byli na pc už před 15 rokama se z toho mame posadit na prdel ??? bože muj sonyboyz maj ty hlavy zaraženy asi hodně hluboko v prdeli ani vytáhnout už nejdou -
až na to že já jsem dokázal napsat co se mě nelíbí na ps3 a je to smutná pravda protože jsem víc jak rok ps3 vlastnil zatím co ty ses zmohl na urážlivé blaboly
jak se říká u nás na Moravě táhni do hajzlu blbe -
Však ani ty exluzivity nejsou žádná grafická bomba...
-
A co teda delas ty? Vzdyt ty si i sam odporujes mysli trochu kdyz neco pises. Zatim jsi nenapsal nic zajimaveho a kdyz bych se mel vracet o par komentu tak ani nechapes slovo vsestrannost. Ale hlavne ze se ti nelibi co jsem ti napsal.
-
Většina sérií, které jsi vyjmenoval, jsou i na PS3, jen třeba jeden díl na něj chyběl, protože PS3 ještě neexistovalo, nebo jsou to hry s hodnocením pod 6/10 (tedy velká slabota).
Pokud se ti mnou vyjmenované exkluzivity X360 upřímně líbí víc, než Uncharted, Killzone, LBP a spol., je to tvoje volba. Každý jsme jiný... -
Samozřejmě, že vypadá líp když se hra vytváří na Xbox360 a teprve pak se zněho předělá pro PS3-(snad sis nemyslel, že se hra dělá pro každou konzoli zvlášť *1* ).
-
Promiň, ale Resistance je hloupá FPS, stejně jako tuna dalších... Navíc (alespoň v prvním díle) naprosto bezcharakterní hlavní postava tomu také nepomáhá... God of War také není žádná sláva - oproti DMC nebo Darksiderům vcelku nuda. Uncharted je divná hra, která mě absolutně, neoslovila - stejně jako například Tomb Raider, ke kterému je hra přirovnávána. A pokud Tě nezajímá zpětná kompatibilita, tak buď jsi jeden z lidí, kteří hledí pouze na grafiku - nezajímají Tě hry z PSX/PS2 - a nebo s prominutím "sereš peníze", protože kupovat hry na PS3 přes digitální distribuci (myšleno hry z PSX/PS2) se absolutně nevyplatí (v porovnání třeba s ebay), takže... Osobně na PSX i PS2 nedám dopustit, protože mají opravdu skvělé hry, ale to samé už nemohu říci o PS3.
-
Ten chlápek je uplně mimo. PS3 dochází dech stejně tak. Navíc když se podívám na srovnání jedný a tý samý hry na 360 a na PS3 tak xbox vypada vzdycky lip.
-
Staci sa pozriet na to spracovanie - X360 lacny smejst s vrzgajucimi plastmi a lacnou DVD mechanikou. Na PS3 sa clovek pozrie a hned vidiet ten rozdiel.
-
mít všude poslední slovo je asi nějaká tvoje záliba ne ?? tak si ještě napiš nějakou kravinu ad máš radost *3*
-
Já osobně jsem si Xbox360 koupil výhradně kvůli serii Gears of War a Mass Effect - později k tomu přibilo ještě Splinter cell:Conviction(kterej mě tede dost zklamal).- Kdybych věděl dopředu, že nic zajímavějšího na téhle konzoli nevyjde tak bych si jí asi nekoupil (Obzvláště teď když vím ,že Mass Effect je i na PS3*7*).
Naproti tomu na PS3 vycházejí (pro mě) samé skvělé hry- Uncharted1,2, - Resistence1,2(kdo tvrdí že jeto pitomá střílečka tak to v životě nehrál - protože i dneska svojí hratelností trumfne většinu současných stříleček-hlavně ve split-screenu*5*). Metal Gear Solid 4, God of War 3, Little big Planet1,2, a spoustu dalších… (zpětná kompatibilita mě moc nezajímá protože jsem stejně nevlastnil PS2 ).
A co se týče multiplatformových her tak taky většinou sáhnu po PS3 verzi (nemám rád xbox360 ovladač-hlavně tu pitomou krabičku na baterky*10*) navíc si občas rád zahraju multiplayer aniž bych musel něco platit*3* . -
Co sem řekl špatně?To že každýmu se líbí něco jinýho?
-
Nemusis tu svou omezenost tak okate projevovat.
-
Tak dlouho jsem se od srdce nazasmal. Tyhle reci o PS3 jsou k popukani, je to slaba konzole, hry do ni ani nezvladaji 720p, oproti xboxu ma nizsi framerate ve vsech hrach a programovani je na ni utrpeni.
-
Gears of War, Fable, Splinter Cell Conviction (díky UBI DRM to na PC nekoupím), Halo, Lost Oddysey, Saints Row, Blue Dragon, Alan Wake, Dark Messiah of Might and Magic: Elements, Dead Rising, Divinity 2: Ego Draconis a víc mě takhle po ránu nenapadne. Ale také mám x360 kvůli hrám na původní xbox - hrám, které na jinou platformu nevyšly a zajímají mě, což mi opět PS3 nedopřeje. Letmo D&D Heroes, Ghost Recon 2, Ghost Recon 2 Summit Strike, Rainbow Six Black Arrow, Splinter Cell Double Agent (oldgen verze s bonusem, který jinde nebyl), Unreal Championship 2...