Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne je uplne jedno zda je lepsi PS3 nebo Xbox, StarCraft 2 si ani na jednom nezahraju a kdyz budu chtit hrat strilecku chci co nejlepsi grafiku a fyziku a to mi zadna omezena konzole nikdy nenabidne *1*
  • Tushan
    gears of war ti brainless nepřipadá ? protože halo bych se nebál označit za hratelnostního předchudce crisis 2 máš velkem plac a hrej si což je 100x lepší než gow kde je to jeden velkej tunel
    evidentně nevíš co meleš
  • Psychotic
    Pro zajímavost: jaké exkluzivity tě zajímají na X360?

Mě zajímá Alan Wake a Gears of War. Brainless střílečky jako Halo mi bohužel nesednou a když má člověk Gran Turismo, nepotřebuje Forzu a naopak. A jiné exkluzivity už snad X360 nemá...

EDIT: Dobrá, pár jsem jich pozapomněl: Přidávám LEft 4 Dead a Metro 2033. Ty bych určitě koupil. Crackdown a Fable... možná.
  • On si hlavně neuvědomuje, že DS je mnohem populárnější, než celé slavné PSP - které v mém případě zachránila možnost Homebrew aplikací, takže jsem si po letech rozehrál klasiky z NESu nebo Amigy.
  • Zajímavá teorie. Exkluzivní titul ještě neznamená, že bude zábavný - a většina z těch PS3 exkluzivit například pro mě není vůbec zajímavá.
    Celé slavné 3D je mi ukradené, protože mě z něj bolí hlava - s brýlemi, bez nich jsem to zatím nezkoušel. A samozřejmě, že nejsem sám. DS má skvělé tituly, PSP nemá ani tolik titulů, kolik jich je na DS opravdu kvalitních. A se 3DS vs. NGP to bude to samé. A 3DS nabízí oproti DS jednu podstatnou změnu (kromě 3D) a tou je výkon, díky kterému je možné na něm hrát různé jednoduché hříčky, pořádná RPG, či kvalitní "velké" tituly nebo také hrát hry z DS - jak jsme na tom s kompatibilitou u Sony? "Serem na Vás, kupte si hry znovu." Jsem vlastník PSP, a nemožnost hrát hry na NGP mi vadí - opravdu nemám zájem o digitální distribuci - a to hodně, ostatně díky zpětné nekompatibilitě s PSX a PS2 hrami jsem odmítl koupit PS3, a opět nejsem rozhodně sám.
    Microsoft vede díky ovladači, funkčnímu MP - na PSN má mnoho lidí s MP problémy - levnější konzoli, pro mě mnohem zajímavějším exkluzivitám (na PS3 je pro mě opravdu zajímavý pouze MGS4).
    A kdyby ses ptal, vlastním PSX,PS2,PSP,x360,Wii a budu kupovat 3DS a až padne cena na 4 000 tak možná i PS3 a NGP.
  • Tushan
    já vím že na takove hlupáky jako si ty by se reagovat nemělo ale nedá mi to
    jdi do hajzlu *1*
  • Takto to dopadne ked oblecete somara do saka.
  • No hlavne nam zase nevypravej co se ti vsechno nelibi.
  • To je dobře že je ti to jedno nic jinýho jsem od tebe ani nečekal.
  • Tushan
    multimedialni vsestranost ? sakra asi sem měl nějake ořezane ps3 protože to moje nezvladlo přehravat hudbu z HDD ani když jsem chtěl jít třeba na psn
    asi jsem si měl říct že chci to multimedialně všestrane ps3 a ne ten křáp co mě nakonec dali
    *1*
  • Tushan
    panačku mě je uplně jedno co si o mě myslíš *7*
  • ono je to trochu jinak
    mezitim co ma Xbox "jen" 3 jadra.. tak umi zpracovat 2 thready na jadro, mezitim co PS ma sice 7 jader, ale jedno hlavni a 6 pomocnych (8 je deaktivovane kdyby se jedno nejakym zpusobem poskodilo)
    ---
    k RAM
    PS3 ma 256mb ram jak pro operacni pamet tak dalsich 256mb pro grafickou kartu (ano cim nvidia.. RSX)
    mezitim co u xboxu je 512mb ALE sdilenych.. (jak pro ram tak pro grafiku) Grafika u xka je cip od atiny tusim rady R500
    ----
    ovsem se zbytkem musim souhlasit.. ac ma MS jednodusi cestu tak prave ta resi mnohe problemy kterymi trpi PS. Nejvic mi u pska vadil nestaly framrate, ktery casto kolisal, AA psko taky zvlada znatelne hur, sem tam blikajici hrany atd. :/ adruhou stranu ma multimedialni vsestranost :)
  • Tenhle rok SONY jasně vede, má nejvíc exkluzivních her (asi 7) ze všech, k tomu nové NGP(PSP2)navíc je to výrobce 3D televizí takže 3D má pod palcem.
    NINTENDO naproti tomu má svůj 3DS který kromě „3D efektu bez brýlí „(který velké procento lidí nevidí, a navíc po čase zmizí ten prvotní WOW zážitek. Nemluvě o tom, že spousta her ho neumí pořádně využít) nenabízí prakticky nic nového od svého předešlého modelu.
    MICROSOFT s xbox360 : exkluzivních her (asi 2), nový přístroj žádný.
    Takže jediný důvod proč MICROSOFT dokáže konkurovat SONY je jeho xboxLIVE který se liší od PSN akorát v tom, že hráči jim platí za hraní multiplayeru (který je na PSN zdarma). Jediná menší útěcha pro nás hráče (sám mám Xbox360 i PS3) je, že snad na E3 ukážou nějaké další hry, protože jinak jeto bída.
    Sečteno a podtrženo: Jack Tretton má skoro ve všem pravdu. (Bohužel nebo bohudík?)
  • Ano je to tak, současné "3D" technologie jsou spíše marketingovou hračkou. Nebylo špatné se podívat na Avatara, pro zajímavost, ještě více zkusit v Liberci XD kino (sedačka, otřesy, vítr, 3D), ale má to spousty problémů. Zatím je to spíše pseudo 3D technologie a příliš nemám nutkání (a mnoho lidí), si sledováním takovéhoto hybridu zatěžovat "video soustavu".
  • Předně - o konzole se moc nezajímám, ale ...
    Jediný podstatný rozdíl spatřuji v tom, že PS3 má 7 jader místo 3 u Xbox360, jinak stejný procesor. Paměti rozdílné, tuším rychlejší 256MB vs 512MB, správně? Grafiky od ATi a druhá nVidia, ale cca stejná generace, ano? Tak v čem je ten propastný rozdíl?

Spatřuji jej v zásadě hlavně u procesoru. Sony má teoreticky v tomto ohledu větší potenciál, ale nyní otázka z praxe: Kde je tento potenciál vidět? K čemu zatím využila jádra navíc? Oplývá nějaká hra díky tomu extra AI? Fyzikou? ... Osobně si myslím, že Microsoft šel střídměnjší a rozumnější cestou, kdežto Sony trošku přestřelili.
  • Aha to jsi mel napsat hned ze jsi blbec. Kdyz uz nejsi schopen ani normalne napsat ze se ti neco nelibi tak pises jako vul. Delas pekny pokrok. Jako ty bych mohl psat i o xboxovych hrach ale narozdil od tebe vim kde jsou hranice v chovani.
  • Každej si vybere to svoje to pro mě na xboxu nejsou žádný exkluzivity ale na ps3 takže nemá cenu se dohadovat co jel epší.
  • Tushan
    to víš že má třeba killzone co :-D až na to že je to tak nuuuudna hra jsem se musel přemlouvat abych to vubec dohral jaka to byla kravina
    hrát pexeso z 5 letym děckem by byl lepší filmovej zažitek než takova pitchovina díky ale exklusivky od sony si mužete strčit do prdele
    větší mainstream odpad se totiž hledá težko ani to kz bych si nekoupil jenže bylo přibaleno k ps3 nebo snad super odpad rezistance *1* tzv shity future cod *7* případně MGS které se pokaždé loaduje dobrejch 5 minut *1* motoršturm ? je x lepších arkadovejch her a ani jedna z nich není sony only. nebo snad heavy rain jeden velkej QTE
    či přiblblého kratose gore gore gore pro děcka hra kterou dohraje retard z ochrnutou rukou protože stačí mačkat nejprimitivnější combo ????
    takovej UZASNEJ VYBER HER *1* ještě že už jsem se toho ps3 zbavil dokud mě za něj dali aspon tolik abych měl na 3 pivka *12* kram jeden
  • To by tak hralo aby xbox hrac priznal ze je PS3 vykonnejsi (precti si parametry) a ma i lepe vypadajici only tituly.
  • Tushan
    haha ps3 lepší to víš že jo
    hlavně ty super hry ktery na tom jedou huř než než na xku co to je pošušnáníčko
    ja se už obou konzolí zbavil ale na xko nedám i tak dopustit
    ps3 je špatná od OS ktery je rychlí asi jako babička z fofrklackama po stupidní radoby super exklusivní hry prazdnej PSN atd atd... šak to moc dobře všichni znate

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit