Přejít na výpis diskuzí
Jagged Alliance: Back in Action - recenze
21.2.2012 | Ondřej Švára
102 příspěvků
-
Texty, to myslis jako veskere popisky (menu, laptop, zbrane a tak) ve hre jsou v cestine?
Diky -
Dotaz, rád bych to vyzkoušel, ale nespustím demo. Železo i systém požadavky splňují bohatě, ovladače a vše okolo aktualizované. Spustím, naskočí tabulka s nastavením- hra si sama nastaví nejideálnější- dám hrát a pak naskočí chybová hláška o poškozeném exe souboru a konečná. Dělá to samé demo i full verze. Mám XP.
-
V tom druhém hangáru na letišti vedle toho letadla. Za tím plotem, odsuneš drátěný dveře, jsou dvě bedna tak v jedné se to zboží objeví, ale až dostaneš email , že bylo zboží doručeno.
-
Tak žoldáci už jsou available, ale kde najdu to zakoupené zboží?
-
Ani si nemyslim, hry proste nejsou vsechno a rad si pockam na nejakou jinou kvalitnejsi hru, nez abych placal cenny cas na toto nebo se modlil za to, az to nekdo za tvurce dodela.
-
tvé mínus :-)
-
Ne, nezkousne. Absence tahovych souboju a fog of war je pro me nezkousnutelne.
-
musis pocakt nejaky cas, vari 15 hodin ci kolko to je
-
Už jsem z toho zoufalý...během hry si koupým přes online shop spoustu vybavení + nějaké žoldáky, ale jak je získámdo hry? Na základním letišti nikde nejsou...jak to vyzvednu?
Děkuji -
tu nejde len o vylucenie tahov, to by som dokazal prezret. ale nedat do hry vsetky klucove a vychitane veci z JA2 + doplnkov, tak to beriem ako demenciu.
Ja nevravim ze tu hru mali robit ako cez kopirak, na JA2 sa dalo tiez kopec veci este vylepsit.
Proste nech mi tu tvrdi co chce ta hra si viacej ako 4 body nezasluzi. Jednoducho to studio malo snad najlepsi podklad na vytvorenie hry roku ake sa len da. A po tolkych rokoch vydavania dat hracom hentoto, tak ako OMG. Ja sa ale potom necudujem ze v poslednej dobe sa vyrabaju same prepadaky, vsak ludia sa su s nimi spokojny. Ziadna narocnost na hraca, idealne je spravit co najprimitevnejsiu hru. drzim si sipku dopredu niekolko hodin a hru mam prejdenu.
JA:BIA zachrania snad len modery. ako som pisal, ideal vydat zdrojovy kod moderom a verim ze tu mame do par mesiacov genialnu hru *1* -
Možná jsem tse špatně vyjádřil, on to tak úplně plat žoldáků není i když to s nimi přímo souvisí.
Já vím, že to je trochu postavený na hlavu, že dostáváš nějakou odměnu od najímatele podle počtu najmutých žoldáků a ty pak investuješ do zbraní pro milice, ale prostě je to tak. Žoldáka si najímáš za nějakou fixní sumu na dobu neurčitou. Nehledal bych v tom žádnou logiku. *1* -
Cože? Jak peníze z platu žoldáků? Co to znamená?
-
Jojo optiku mám ma všem a už to dál neřeším.
- co jsou pro tebe prů... pro někoho nemusí být zas tak velký problémy. Může to být individuální. Mě např. nevadí, že tam nemám "sebe". *3*
- naprosto zbytečný mi přijde oblečení a všechny ochraný pomůcky, nic neřeší a po každém boji kupovan nový to už mám za sebou. Jedna dávka z automatu a je po vestě. Oblečení beru jen aby nechodili nazazí, protože mi žádnou ohranu nenabízí.
- no a na systému milic se shodnem všichni *1* -
A jenom takové další rýpnutí. Tušíte někdo, jestli různé optiky zvyšují dobu zaměřování? Protože se mi zdá, že ne. A to tak trochu svádí k tomu, dát na všechno ostřelovací optiku. A taky je to tak trochu stupid.
-
Mimochodem už v komentářích u DEMA tady na Games jsem psal minirecenzi z plný verze a to co jsem označil za největší prů*ery se v této recenzi plný ani neobjevily.
-
Na nic závažnýho sem nenarazil ani v den vydání, ale několik patchů výšlo hned první týden. CO jsem četl patchlogy, tak se mi nic ze seznamu nepřihodilo.
-
Hru mám ze STEAMU v češtině už od jejího vydání, takže kdo tu co vymýšlí? Přeloženy jsou texty.
-
Ještě jsem zapoměl dodat, že nejvíc peněz -jistých peněz :) budeš mít z platu žoldáků. Mám jich 6 a beru denně 12000,- a pokud máš vybavený tým, nějaký zbraně pro část milice posbíráš a zbytek koupíš. Neboj rozjezd je trochu těžší, ale později nebudou peníze problém. *3*
-
Máš pravdu, není to moc reálný, ale zase to je vyvážený a proto s tím nic neudělají. Ty taky přece nepadneš po první raně . Někde polovině hry, kdy má celý můj tým HK21, bezproblémů oddělám nepřítele jednou ranou do hlavy a nebo jednou dávkou, ale bohužel stejně tak i protivník. Proto to většinou bývá o tom kdo první vystřelí ten přežije. Každopádně není to o tom, že ty bys zabil jednou ranou a protovník do tebe musel vyprázdnit celý zásobník. *3*
*3* -
Hned u vodojemu nebo vodárny hned nahoře je za tou stodolou skovaný balíček s diamanty, ale musíš ho jít prodat do Cambrie, protože obchodník na letišti tolik peněz nemá.