Přejít na výpis diskuzí
Jagged Alliance: Back in Action - recenze
21.2.2012 | Ondřej Švára
102 příspěvků
-
Protože mě hra na tahy nikdy nebavila (a bavit nebude), tak je pro mě JA:BiA docela splněnej sen ohledně tohoto žánru. Ano nemůžu srovnávat s JA2, každopádně k dispozici začínají už být zajimavé mody, které například přidávají nové zbraně, vyšší obtížnost, tvorbu vlastní postavy atd. a také to vypadá, že v nějakém blízkém patchi bude FoW. Tohle všechno se dá najít na oficiálníh forech (http://boards.jaggedalliance.com/index.php?/forum/3-general/).
Časem s fungující komunitou zde mají ti rejpalové plnohodnotou a snad i lepší JA2 na nové grafice *2* -
-
JO! FOG OF WAR PLS! Pane bože, tu hru tak kurvi ze to tam neni. Doufam ze to bude co nejdriv. Vzdyt bez FOW po par hodinach uz nemaj cim prekvapit. A kdyby nekdo udelal multi ve stylu Frozen Synapse, to bych byl v raji.
-
-
Vyjde JA Online, ale to bude bohuzel/bohudik turn-based, tak, jako JA2.
-
-
-
Hru mám ze STEAMU v češtině už od jejího vydání, takže kdo tu co vymýšlí? Přeloženy jsou texty.
-
-
Texty, to myslis jako veskere popisky (menu, laptop, zbrane a tak) ve hre jsou v cestine?
Diky
-
-
Mimochodem už v komentářích u DEMA tady na Games jsem psal minirecenzi z plný verze a to co jsem označil za největší prů*ery se v této recenzi plný ani neobjevily.
-
Dotaz, rád bych to vyzkoušel, ale nespustím demo. Železo i systém požadavky splňují bohatě, ovladače a vše okolo aktualizované. Spustím, naskočí tabulka s nastavením- hra si sama nastaví nejideálnější- dám hrát a pak naskočí chybová hláška o poškozeném exe souboru a konečná. Dělá to samé demo i full verze. Mám XP.