Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem narazil asi na nejlepší zbraně ve hře, dole v chudinské čtvrti má obchodník dvě G11 (dostřel 47, poškození 40), a navíc má na účtě 1 700 000 (pro ty co hledají obchodníka s bezedným účtem :)
    Jinak mám dobitou Medunu, kde mi 5 žoldáků odchytává všechny útoky a s dalšími pěti čistím zbytek mapy *5*
    • Já už mám víc jak půlku mapy, ale zatím mám jen 6 bojeschopných žoldáků, a tři nosicče zbraní milicím. Je pravda, že budu muset postavit druhou bojeschopnou jednotku a odříznout Medunu, protože všechny útoky na dobytá území jdou z ní a pak to je nekonečná práce s vybavováním zbraněmi.
      • Přesně, už mě taky nabavilo furt vybavovat milice zbraněmi. Hlavně v podružných místech je 2-5 vojáků a ty stejně nedokázali udržet žádný útok ani když jsem je vyzbrojil až po zuby. Teď už mám klid a hra krásně odsejpá...
  • po shlédnutí prvního screenu mě napadlo říct jediné.. co to ku-- je
  • Zdravim, kde najdu Arulco? Nemuzu ho na mape najit *7*
  • Nedivím se, že tu dost lidí nadává na nový systém. Popravdě je mi trochu líto, že neokoukali trochu víc od konkurence. Je to takový polotovar s minimem funkcí (v porovnání s nejnovějším ufo nebo 7.62).
    Nemůžu než neporovnávat JA:BiA a 7.62 High Calibre.
    Jediná věc která je v JA lepší je mapa a obchodování. Jakmile přijde na řadu boj, tak je jednoznačně propracovanější 7.62 a o vybavení a výzbroji radši ani nemluvě (krom uniforem kde se naopak můžete vyřádit v JA). Na zbraň namontovat kolik se jen dá (od dvojnožky po svítilnu, ale vždy to má + i -), munice je od každé ráže řada druhů (nejen ráží jako v JA a podivného přiřazení průraznosti, takže od poloviny hry, kdy protivníci mají pancíře asi jako lehčí tank je vám díky průraznosti většina zbraní k ničemu) a hlavně inventář je reálně rozdělen na přihrádky (jestli máte batoh, taktickou vestu, sumky), existují zásobníky (různých velikostí ne jen munice a dost, která se ještě "odpojí od zbraně" pokud ji zastrčíte do inventáře, takže pokud vám dojde munice nelze vzít ze zad záložní nabitou zbraň a dorazit protivníka místo zdlouhavého přebití) . Zásobníky se dají (pokud je to možné) slepit k sobě a urychlit nabíjení. Další věc která je v JA podstatně zjednodušena je sloučení pohybu,postoje a způsobu míření do 4 kategorií, což je docela málo, takže pokud klečíte nebo ležíte, nelze pálit rychle bez zaměřování (což je docela špatné, když AI používá setejnou taktiku :honem k vám a pak vás umlátit nebo sestřelit dávkou).
    Nelze ani předpřipravit míření do nějakého bodu (odkud vím že někdo přijde, třeba roh), čímž se výrazně zkrátí čas potřebný k sestřelení nepřítele, který do toho místa vběhne, tudíž nestihne zareagovat. Ani nelze volně ve všech postojích přepnout na míření za pohybu.
    Ideální by bylo vzít bojový model a vybavení z 7.62 a kampaň (mapu a způsob nákupu/rekrutování) z JA, ale to už bych asi chtěl moc
  • Musím říct, že po pár letech, kdy mě dnešní hry přestaly bavit. Našel jsem poctivou hru u které jsem prvním spuštěním strávil 5 hodin. Hra se vážně povedla.
    Ale spíš proč tu píšu. mám menší problém. Chtěl bych ze dvou jednotek udělat jednu. A nemůžu přijít na to jak? Neví někdo z vás jak na to?
    • Napřed si musíš uvědomit, že jednotka může mít max. 6 žoldáků. Potom na velké mapě označíš jednu jednotku a když najedeš myší na druhou, tak ti to napíše zda se chceš připojit k této jednotce.
      Pokud máš v jednotce víc lidí a potřebuješ ji rozdělit, abys mohl zase spojovat a chceš odstranit z jednotky nějakýho žoldáka, tak klikneš na jednotku vlevo na hoře a v pravém dolním rohu v tom okýnku si označíš jednotlivé žoldáky který chceš oddělit. Nahoře v tomto okně jsou dvě ikony přesně si nepamatuju jak vypadají /tuším ruka/ ale myslím že ta levá znamená rozděl jednotku.
  • blahorodie
    Ci Boha Krista Marii , ked este raz spustim video a ozve sa tam ta reklama, tak sa vystriekam *11*
    • Existuje také kúzlo, volá sa to blokovanie reklamy, ale poznajú to len tí inteligentnejší z nás *3*
      • blahorodie
        a poznahu ho chujove ako ty , propadne tvoji cierny rodicia ?
  • Zdravím,
    mám problém s úkolem : skladiště 14, splnil někdo tenhle úkol??? Už sem hru dohrál ale tenhle úkol nemůžu splnit...
  • Ihned po spuštění jsem konstatoval že jsem vyhodil peníze za totální prpadák a že jsem je měl raději investovat do nějakého špatného finančního poradce. Tahle hrůza je k zblití, vývojáři na zabití. Z tohohle mi bude ještě dlouho špatně. Viva la classic JA2!!! *11* *11* *11* *11* *11*
  • Snad nějak vyřeší tu odolnost.Nepřátelé jsou divně odolný a padnou až po několika ranách do holé hlavy.Divné.
    • Máš pravdu, není to moc reálný, ale zase to je vyvážený a proto s tím nic neudělají. Ty taky přece nepadneš po první raně . Někde polovině hry, kdy má celý můj tým HK21, bezproblémů oddělám nepřítele jednou ranou do hlavy a nebo jednou dávkou, ale bohužel stejně tak i protivník. Proto to většinou bývá o tom kdo první vystřelí ten přežije. Každopádně není to o tom, že ty bys zabil jednou ranou a protovník do tebe musel vyprázdnit celý zásobník. *3*

*3*
    • no nevim, ale u mě stačí jedna rána sniperkou do hlavy a je na 80% tuhej (pokud nemá helmu) a těch 20 procent se minu do těla. pak to chce 2 a více (samo podle vesty). Brokovnicí samopalem či kulometem kosím ty čmoudy v kraťasech taky na jednu ránu (dávku).
  • N7N7
    No já jsem na Jegid Aliance miloval právě ty tahy, kdy jsem si mohl s každým pinčlíkem všechno v klidu promislet. Tak remake jo? Co má být tohle za vylepšováky, to vážně nechápu, protože jsou to spíše zhoršováky! Bez tahů to nechci. Táhněte!
    • je dobré si vše promislet *1* to je dobrá mišlenka *1*
    • nezatracuj dokud nezkusíš *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit