Přejít na výpis diskuzí
Jak bude vypadat a fungovat bullet time v Max Payne 3
12.4.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
No jak jsem k tomu byl skeptický, tak se mi to čím dál víc líbí. Ta animace Maxe sladěná s pohybem kamery je něco neuvěřitelného. Nicméně jako hlavní problém který by ta hra mohla mít, je délka kampaně. Bude tam i multiplayer, tak snad ten single neojebou. S 5ti hodinama bych si fakt nevystačil.
-
-
Doufam ze to bude delsi jak 2. dil
-
-
Ten borec co to hraje je koukam docela skiller, co rana to headka
-
Doufám že tam bude hodně halucinačních momentů :)
-
Skoda, ze tam nebyl videt pad toho chlapka na schodech co to dostane zrejme do nohy, tam by se ukazala fyzika euphorie jinak remeslne slusne zvladnutej kousek, ted jen aby to melo dobrej pribeh, charismaticky postavy, a halvne optimalizovany pro normalni masiny cehoz se obavam. Jo a skoda ze nebudu mit cas ( no jo diablo 3 :-)
-
škoda, že využili tak kultovú značku na hru ktorá na to evidentne vôbe nie je odkázaná a ktorá sa bude určite predávať ako párky v rožku. Mohli radšej založiť novú sériu s novým hrdinom. Na druhej strane čo už keď na Maxa vlastnili všetky práva, že ?
Inak je vidieť, že to majú zmáklé, animácie sú ok, euphoria odvádza to čo má, systém zranení tiež fajn (i keď tým sirupom by mohli šetriť), technicky je to proste dobré. Po grafickej stránke priemer... tá rockstarovská paleta farieb je fakt divná. -
Čas na reinkarnaci Matrix modů, co říkáte? *4*
-
Blby, ze kazdej umira uplne stejne a je jedno jestli ho streli do hlavy nebo do nohy.
-
-
?? *1* Hra vyuziva Euphorii coz je bez debat nejlepsi fyzika prave pro tyhle "zasahy" nejen kulkama... Pokud jsi troll tak hodne spatnej, pokud ne, tak ... nemam slov.
-
-
Nechci nijak trollovat, ale kazda smrt je jak pres kopirak: pusti zbran, predkloni se a spadne na prdel/zada. Nejsem zadnej valecnej veteran, ale nikdy jsem nevidel, ze by takovymhle zpusobem umrel nekdo, kdo je v bojovym postaveni.
-
-
nemluvim samozrejme o tech predskriptovanych zaberech, kterych je pulka videa, ale o skutecnym gameplayi
-
-
Ani jedna smrt v celem videu neni skriptovana, ani jedina. Evidentne jsi jeste nikdy nehral zadnou hru s Euphorii. Mrkni na youtube na killy z her GTA IV a Red Dead Redemption...
-
-
Copak jsi slepej? Nebo jen pako? To patris k tem exotum co nerozeznaj ingame zabery od neceho jineho?Ingame video ktere uvidim nez zacne akce? Jezisi co to placas? Ocividne jsi ani to pitomy GTA nehral, kdyz to nepoznas. BTW GTA 4 a vetsinu her s Euphorii na pc jsi hral? Tou vetsinou myslis jen SW:TFU...Aspon nelži... Proboha, kdyz jsi neschopnej pouzivat vyhledavac, jen se podivej na tohle http://www.youtube.com/watch?v=KoES90f-0pk
-
Tak to je dobry, ty uz jsi celou hru dohral, ze vis, ze ani jeden z tech zaberu neni nejake ingame video, ktere uvidis nez zacne akce?
Jinak, protoze to stale vypichujes, GTA 4 a pravdepodobne vetsinu ostatnich her s Euphorii co vysla na PC jsem hral.
Libi se mi tvuj styl, ze napises komentar a hned si k nemu hodis plusko. -
Ano Lynchi, 00:21 a vse ostatni je gameplay. Jak rikam, dej si do youtube i jen Euphoria VS Ragdoll a uvidis. Opravdu toto jsou ingame zabery, chapu ze pokud jsi zadne hry ve kterych to nebylo nehral muze pusobit skriptovane, ale NASTESTI tomu tak neni...
-
00:21 tohle je to, co jako hrac uvidim a ovladam? me to spis prijde jako nejaky kus videa rendrovany enginem.
-
-
-
-
-
-
Zatím to vypadá dobře! Super, že nechali zaměřovač jako tečku. Styl bullet-time je animačně hodně podobný tomu ve dvojce a to je dobře *4* Ještě doufám, že příběh bude temný jako v předešlých dílech...
-
moc se mi líbí, že se tahle kampaň nedrží takového toho úchylného "be badass" přístupu. To je po hodně dlouhý době, co slyším v reklamním videu ke střílečce něco o taktice, pokročilé skupinové AI atp.
Musím říct, že si mě získávají. -
-
OK, pokud jsem se dobře díval, nic z toho v traileru vidět nebylo.
-
To si asi poprvé viděl trailer od Rockstarů, jejich trailery z Red Dead Redemption nebo L.A. Noire obsahující rysy a vymoženosti hry nemají konkurenci. *3*
-
-
"v reklamním videu ke střílečce"
-
-
A zároveň okamžitě ztrácí tím, že na záběrech A.I. nabíhá na vlastní smrt a evidentně střílí ZA Maxe, takže pokud se prezentátor pohybuje kolmo ke střelci tak ho A.I. ne a ne strefit.
Jak pořád říkám - hypuj mne reklamou, budu hodnotit přísně. Nech mne zažít a když to ube opravdu dobré, reklamu zařídím sám ^_^.
-
-
Jeho skok stranou je neuveřitelný, to je aspoň 4 metry. Škoda že maji zapnutou nesmrtelnost, vypada to divně když mu z brokovnice perou do kebule a on si to mete dál.