Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • praseek
    Čas na reinkarnaci Matrix modů, co říkáte? *4*
  • smejki
    moc se mi líbí, že se tahle kampaň nedrží takového toho úchylného "be badass" přístupu. To je po hodně dlouhý době, co slyším v reklamním videu ke střílečce něco o taktice, pokročilé skupinové AI atp.
    Musím říct, že si mě získávají.
    • OK, pokud jsem se dobře díval, nic z toho v traileru vidět nebylo.
    • Mahcake
      To si asi poprvé viděl trailer od Rockstarů, jejich trailery z Red Dead Redemption nebo L.A. Noire obsahující rysy a vymoženosti hry nemají konkurenci. *3*
      • smejki
        "v reklamním videu ke střílečce"
    • A zároveň okamžitě ztrácí tím, že na záběrech A.I. nabíhá na vlastní smrt a evidentně střílí ZA Maxe, takže pokud se prezentátor pohybuje kolmo ke střelci tak ho A.I. ne a ne strefit.

Jak pořád říkám - hypuj mne reklamou, budu hodnotit přísně. Nech mne zažít a když to ube opravdu dobré, reklamu zařídím sám ^_^.
  • Zatím to vypadá dobře! Super, že nechali zaměřovač jako tečku. Styl bullet-time je animačně hodně podobný tomu ve dvojce a to je dobře *4* Ještě doufám, že příběh bude temný jako v předešlých dílech...
  • B.o.b
    Tak přeci tam ten New York bude *4*
  • Phillios191
    Doufám že tam bude hodně halucinačních momentů :)
  • jesusek
    No jak jsem k tomu byl skeptický, tak se mi to čím dál víc líbí. Ta animace Maxe sladěná s pohybem kamery je něco neuvěřitelného. Nicméně jako hlavní problém který by ta hra mohla mít, je délka kampaně. Bude tam i multiplayer, tak snad ten single neojebou. S 5ti hodinama bych si fakt nevystačil.
    • Phillios191
      Doufam ze to bude delsi jak 2. dil
  • ja vedel, ze me to nezklame ta hra. Chvili jsem byl trochu na rozpacich kdyz jsem videl vyholenou hlavu, cetl o zmene lokace ve ktere Max bude, ale ani na moment jsem neveril tomu, ze by to byla spatna hra. Pri sledovani videi jsem rad, ze ma duvera v tohle pokracovani neutrpela zadnou ranu. Je trochu usmevne, ze lide kteri na hru pred nejakym mesicem plivali a vyrvavali jak RockStar zkazil celou serii a bla bla bla....tak najednou obraci jak se jim to zacina libit a kdesi cosi:-) Neni to jen tady, ale na mnoha serverech lide otaceji sve nazory. Nejdriv silna slova o tom jak hru hrat nebudou, jak neveri tomu co s tim RockStar udelal a jak poskodili dilo REMEDY atd....a najednou to vypada dobre, najednou se hraci tesi *1* Na druhou stranu, je to opravdu super, ze lide meni nazor a hra se jim zacina libit. Urcite lepsi nez kdyz se vsichni hraci tesi na nejakou hru a pak vsechny zklame *1* Hra se mi od zacatku libi a ted se mi libi mnohem vice, RockStar dle pohledu na to sel s opravdovym respektem a odrazi se to na celkovem vzhledu hry. Ted uz jen doufat, ze na PC nepo-erou port, tohle je jedina vec, ktere se opravdu obavam. Ale jinak, palec nahoru a chvalim
  • Skoda, ze tam nebyl videt pad toho chlapka na schodech co to dostane zrejme do nohy, tam by se ukazala fyzika euphorie jinak remeslne slusne zvladnutej kousek, ted jen aby to melo dobrej pribeh, charismaticky postavy, a halvne optimalizovany pro normalni masiny cehoz se obavam. Jo a skoda ze nebudu mit cas ( no jo diablo 3 :-)
  • Pete.palis
    Je to přehnaný....ale tohle já miluju *14*
  • Super, ještě by to chtělo, aby ta hra byla krvavá jako Soldiers of Fortune, prostě chci někomu ustřelit kus hlavy nebo mu brokovnicí vystřelit ven střeva, to mi ve hrách chybí a proto si to vynahrazuji aspoň v práci na jatkách

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit