Přejít na výpis diskuzí
Jak bude vypadat a fungovat bullet time v Max Payne 3
12.4.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Doufám že bude možnost měnit skiny. "Bruce Willis" prostě nemá na staryho dobrýho detektiva Max Payna.
-
Doufám, že tam dají podobný level jako byl ve dvojce - zábavný park *14*
-
Nemůžu si pomoct ,ale přesně jak říkáte byl jsem hodně skeptickej a ted se mi to líbí hodně ,doufám že to bude taky hodně o příběhu ( i když tu atmošku co umí Remedy asi nepocejtime) Už mám předobjednáno.Neví někdo jestli se neplánuje neoffiko čeština?
-
Mam rozpolcene pocity. Ta hra vypada technicky opravdu zvladnute. Pohyby postav jsou fakt skvele a kdyz chteji Rockstari udelat z Maxe hru, ktera alespon trochu pozvedne zanr strilecek, tak si rikam, proc ne. Na druhou stranu ta skvela AI (o ktere mluvi) asi neni jeste implementovana. Postavy v houfech nabihaji na Maxe a nemuzou ho trefit ani ne 2 metry od sebe, misto schovavani stoji za prekazkou tak nesikovne, ze jim kouka pulka trupu - fakt trapas :-) Misty to pusobi jako snimek Commando, coz neni zrovna filmova perla. Tezko rict, muze-li za to prezentujici hrajici na easy a se zapnutou nesmrtelnosti, ale ty ingame videa me timhle vetsinou otravi...
-
-
commando rulez, ty 13 letej fakane.
-
Já mám rád komando ... *1*
-
-
Samozřejmě. Komando je klasika mezi akčníma filmama. To už ale dneska mladí neznaj a pyčujou.
-
-
-
Jeho skok stranou je neuveřitelný, to je aspoň 4 metry. Škoda že maji zapnutou nesmrtelnost, vypada to divně když mu z brokovnice perou do kebule a on si to mete dál.
-
Nevím jak vás, ale mě už ty "tupé" pohyby konzolistů na všech gameplay videích opravdu na hru nenalákají. Kdo kdy viděl aby hru která se zakládá na přestosti=odměně(například ve formě hezké animace letící kulky) hrál někdo s gamepadem v ruce! *9*
-
to vypadá, že by udělali líp, kdyby dali nepřátelum místo zbraní do rukou kladiva. Bože takhle tupý nepřátele jsem snad ještě v žádný hře neviděl. Rockstar failed
-
-
Hate na něco jen proto, že je to populární a chceš si připadat zajímavě? Z toho vyrosteš, mladej. Teď vezmi aktovku a táhni do školy.
-
-
v klidu. Ten srac, stejne 1ku ani 2ku nehral.
-
-
-
Tohle všechno je hrozně krásné, efektivní a určitě i zábavné, ale to co mě u Maxe zajímá, je příběh a atmosféra. Snad se jim povede to smysluplně naroubovat na předchůdce.
*4* -
Blby, ze kazdej umira uplne stejne a je jedno jestli ho streli do hlavy nebo do nohy.
-
-
?? *1* Hra vyuziva Euphorii coz je bez debat nejlepsi fyzika prave pro tyhle "zasahy" nejen kulkama... Pokud jsi troll tak hodne spatnej, pokud ne, tak ... nemam slov.
-
-
Nechci nijak trollovat, ale kazda smrt je jak pres kopirak: pusti zbran, predkloni se a spadne na prdel/zada. Nejsem zadnej valecnej veteran, ale nikdy jsem nevidel, ze by takovymhle zpusobem umrel nekdo, kdo je v bojovym postaveni.
-
-
nemluvim samozrejme o tech predskriptovanych zaberech, kterych je pulka videa, ale o skutecnym gameplayi
-
-
Ani jedna smrt v celem videu neni skriptovana, ani jedina. Evidentne jsi jeste nikdy nehral zadnou hru s Euphorii. Mrkni na youtube na killy z her GTA IV a Red Dead Redemption...
-
-
Copak jsi slepej? Nebo jen pako? To patris k tem exotum co nerozeznaj ingame zabery od neceho jineho?Ingame video ktere uvidim nez zacne akce? Jezisi co to placas? Ocividne jsi ani to pitomy GTA nehral, kdyz to nepoznas. BTW GTA 4 a vetsinu her s Euphorii na pc jsi hral? Tou vetsinou myslis jen SW:TFU...Aspon nelži... Proboha, kdyz jsi neschopnej pouzivat vyhledavac, jen se podivej na tohle http://www.youtube.com/watch?v=KoES90f-0pk
-
Tak to je dobry, ty uz jsi celou hru dohral, ze vis, ze ani jeden z tech zaberu neni nejake ingame video, ktere uvidis nez zacne akce?
Jinak, protoze to stale vypichujes, GTA 4 a pravdepodobne vetsinu ostatnich her s Euphorii co vysla na PC jsem hral.
Libi se mi tvuj styl, ze napises komentar a hned si k nemu hodis plusko. -
Ano Lynchi, 00:21 a vse ostatni je gameplay. Jak rikam, dej si do youtube i jen Euphoria VS Ragdoll a uvidis. Opravdu toto jsou ingame zabery, chapu ze pokud jsi zadne hry ve kterych to nebylo nehral muze pusobit skriptovane, ale NASTESTI tomu tak neni...
-
00:21 tohle je to, co jako hrac uvidim a ovladam? me to spis prijde jako nejaky kus videa rendrovany enginem.
-
-
-
-
-
-
v bullet time sa hybe moc rychlo az je to trapas.
-
-
zahraj nejdriv 1 a druhy dil a pak teprve pycuj. Je to +- stejne.
-