Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle vypadá opravdu dobře. Max byl a bude vždycky o střílení s ucházejícím příběhem a místo krytí byl k mání již zmíněný bullet time.
  • Mechwarrior_bw
    škoda, že využili tak kultovú značku na hru ktorá na to evidentne vôbe nie je odkázaná a ktorá sa bude určite predávať ako párky v rožku. Mohli radšej založiť novú sériu s novým hrdinom. Na druhej strane čo už keď na Maxa vlastnili všetky práva, že ?

Inak je vidieť, že to majú zmáklé, animácie sú ok, euphoria odvádza to čo má, systém zranení tiež fajn (i keď tým sirupom by mohli šetriť), technicky je to proste dobré. Po grafickej stránke priemer... tá rockstarovská paleta farieb je fakt divná.
  • Ten borec co to hraje je koukam docela skiller, co rana to headka
  • jediny z ceho mam trochu obavy sou ty jejich "final kill cams" prijde mi, ze se to muze lehce prehoupnout v neco otravnyho co rychle omrzi a zacne to narusovat plynulost hrani...
  • Grifus
    Tak jsem celkem zvedavej jaky budu mit po dohrani nakonec pocity. Nicmene od prvnich informaci az doted, kdy uz vime o hre naprosto vse, tu hru proste nemuzu brat jako pravyho Maxe Payna...
    • nechapem preco s tebou tolko ludi nesuhlasi. ak je toto podla nich "max payne" tak lol.
    • deridon
      já to mám tedy tak.. že se mi začalo líbit až teď ke konci, ty featurky jsou super, fyzika, hratelnost, vypadá to velmi slibně, nedávno jsem hrál znovu Maxe 1 a 2 a na tohle se prostě v tuto chvíli těšim.. to, že se nebude konat NY ve stylu předchůdců, ale jen ve formě flashbacku (či prologu) mi už vůbec nevadí.. ale jako velkého fanouška (dle avatara) by mě to asi trochu taky děsilo.. mě třeba děsí Hitman: Absolution.. třeba mě, ale překvapí ke konci před vydaním, stejně jako Max..
      • Miserius
        Ono tam udajne bude vice tech flashbacku, ne nejaka podstatna cast, ale vice nez jen jedna mise *3*
  • Nemůžu si pomoct, ale nepřijde mi to jako pokračování 2jky...přijde mi jak kdyby to byla uplně jiná hra... *7*
    • No....já jsem teda rád, že to není ta samá hra. Samozřejmě doufám, že zůstane stejná ponurá atmosféra, vybroušená hratelnost atd.
  • nevim, decka tohle budou hrat a budou si myslet ze jsou nesmrtelni, pak vyjdou na ulici do skutečne prestrelky a budou prekvapeni *13*
    • Ty jsi debílek, viď?
    • ne to udělali už po dohrání MW3, ted už jsou všichni malí najivkové posmrti
    • Hairy_Ass
      Ty bydlíš v Kábulu? *1*
      • trefne.
    • Miserius
      Jojo, tady porad vychazim ven do prestrelky, to mi dokaze uplne zkazit odpoledne...
  • Krtecek-GT
    Zlobte se nebo ne, ale připadá mi tento druh her už hodně vyčerpaný. Jen běhat a střílet bez pořádného příběhu nebo systému krytí už se v dnešní době snad nemůže ani uchytit. Snad Max bude mít ještě něco v záloze, aby z něj nebyla tuctová střilečka
    • 1) MP3 ma system kryti!
      2) Nepamatuju ze by MP byl o necem jinem nez o bullet timu a strileni bez poradneho systemu kryti.
    • smejki
      tož...
      Max Payne z části na příběhu vždycky stál
      Ve videu se o systému krytí hovoří.
      tož?
    • no tak ty si dobrej ****. MP 1/2 stale jsou nejlepsi strilecky ktery vubec vysly diky spickovymu pribehu. A sraacky typu ME1/2/3 se tomuz nemuzou rovnat ani po kotniky.
      • Krtecek-GT
        MP 1/2 byli se špičkovým příběhem, ale jsme v roce 2012
        • Jen proto že je rok 2012 tam dobrej příběh nebude?
          • Krtecek-GT
            Kolik poslední dobou vychází her s opravdu DOBRÝM příběhem?
            • smejki
              "Jen běhat a střílet bez pořádného příběhu nebo systému krytí už se v dnešní době snad nemůže ani uchytit."
              versus
              "Kolik poslední dobou vychází her s opravdu DOBRÝM příběhem?"
              contradiction detected.
              lawyered!
  • Kujva už, strčte si ten přehrávač do..... za klobouk.
  • Luxusní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit