-
To skor ako by vyzerali auta bez modularnej vyroby. Na druhej strane PC architektura a potom aj prichod 3d kariet na nu mala velky vplyv na vyvoj hier.
-
Ne, spíš jak by vypadali auta kdyby neměli kola... kola by naopak dostala více prostoru a lidi by přestali být liní nebo ještě lepší jak by vypadali auta kdyby došla ropa a nebyl by benzin ani nafta. *4*
-
...zle položená otázka...správne je skôr ako by vyzeral svet športových automobilov bez truckov ? no nechýbali by v športovom svete, podobne ako PC v hernom :o)
-
Bez PC už by se konzolisti mohli hádat jenom mezi sebou ... to by byla hrozná otrava.
-
Každý měsíc je tu jeden článek z aktuálního Levelu a to minimálně dva týdny po vydání časopisu. Toto je spíše reklama na samotný Level, aby sis jej koupil právě kvůli článkům jako jsou tyto.
-
jak by vypadali auta kdyby se nevynalezlo kolo? *8*
-
Pokud vím, tak tu byl z každýho čísla maximálně jeden článek, nemyslím si, že by šlo o recyklaci obsahu, nebo že by to časopis jakkoliv znehodnocovalo. Naopak si myslím, že je to dobrej způsob jak oslovit lidi, kteří žádnej časák nekupujou a jen čučej na net. Je naprosto zbytečný se kvůli tomu vztekat.
-
Na co kupovat normální pc, když si můžeme koupit předražený Mac.
-
No já třeba teď sedím na zahradě *1*
-
Konečně by se programovalo pro jednotný hardware a to na MAC a hraní na deskopu by mělo po letech zase smysl...
-
Jestli chcete, můžu vám dělat korektora. Už mám po maturitě a hledám si práci. *1*
-
Nechci rejpat, ale nebylo v podstatě to samé na PCtuning?
-
"Jak by vypadal herní svět bez PC? " Dobře, neseděl bych doma.
-
"Jak by vypadal herní svět bez PC? "
Blbě byla by nuda nenadávalo by se a neflejmovalo v diskuzích... aha herních no jednoduché nehráli by se hry na PC a konzole by konečně dostali více prostoru (zaslouženě). *4* -
Nějaký ten reálný Sheldon Cooper (tím označuji vědce podobného charakteru) by si zase měli uvědomit, že ty největší jako je Einstein nebo Newton fantazii využívali. Dyť nakonec proces hypotézy dává neuvěřitelný prostor pro někdy naprosto iracionální věci. Extrémně oddělovat od sebe vědu a fantazii je nesmysl.
-
Všade by mol Mac *8*
-
Diky za upozornění.
-
Tahal by se kačer a hrálo člověče nezlob se. Copak herní svět, ten je s námi od úsvitu věků.
-
Mě osobně se nepozdává ani jejich recyklace napříč jednotlivými médii. Bylo deklarováno, že Level a Games budou naprosto autonomní projekty. Opak se zdá být pravdou.
-
Nelíbí se mi že články, které jsou v časopise za který platím, uveřejňujete zde.
To si ho pak nemusím vůbec kupovat...