Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shitstorm detected
    • Býbrovi se zase zlomila páčka.
  • BoB.2
    Asi bych jezdil na kole,hrál fotbal,víc chlastal,neTroloval......?
    • Učil se anglicky. *14*
      • BoB.2
        Na co bez PC.
        • Veskoslav
          Tak pokud jsi nebyl dál než v Chorvatsku, tak je to pochopitelné a pokud pracuješ někde, kde cizí jazyk není potřeba.
          • BoB.2
            Na Mallorce a zvládl jsem to. *3*
  • Bez PC by tu nic nebolo.
  • Asi dost nahovno, prtotoze by to nemeli na cem pro ty konzole programovat..
  • Alucard
    Veskoslave velice jsi mě zklamal. Místo, aby jsi mi napsal ultrabook s 12hod. výdrží a 128/256 SSD diskem, tak jsi utekl zbaběle do anonymu a začal dělat bordel v diskuzi. Čekal jsem, že s k tomu postavíš jako chlap a najdeš mi levnější utrabook než AIR a ono nic, slehla se po tobě zem. Nevím, co si mám teď o tobě myslet. Píšeš jak je mac předražený a ani mi nepostneš jiný ultrabook, který má 12hod. výdrž a 128/256 SSD disk a je levnější. Do té doby než mi to pošleš, si budu o tobě myslet, že jsi pouhý lhář.
    • N7N7
      Veskoslav opět potvrdil svou pověst prolhaného diskuzního primitiva a zatímco budeme spát, on si bude celou noc zuřivě naklikávat plusy, aby všem ukázal, jak nám to tady natřel. *2*
      • zatial je jefiny clovek ktory vie ako diskusia funguje. Cudujem da ze pokracoval v rozhovore s Alucardom ked ten blbec nedokaze pochopit ze existuje alternativa k Macu.
      • Veskoslav
        Jistě, nespím, nejím a jenom se tetelím, jak Tě sundám.
    • Samozrejme a pak prijde druhy pozadavek, musi to byt srovnatelny s Macem, takze na tom musi byt OSX, takze to musi byt Mac a dostavame se do dementova logickeho paradoxu. Konzole je lepsi nez PC protoze muze byt v obyvaku pod televizi. *15*
      • Alucard
        Co to plácáš Butthurt. Já chci, aby mně našel Ultrabook s Windows 8.1, který stoji méně než AIR, má stejnou výdrž 12 hodin a má stejná SSD disk. Pokud tvrdí, že je MAC předražený, tak to musí takovým notebookem doložit. Takže hledejte zlatíčka...
        • Veskoslav
          Ultrabook Toshiba Satellite U920t-104

Sice vydrží jenom 9 hodin, je cca o 1/8 tlustší, není na něm jablko, má pouze 4 GB RAM a slabší grafiku. Ale má silnější procesor a stojí cca o 15 levněji než MAC. A ano většina lidí s MACkem ho má na psaní a do školy. Na práci si toto nikdo nekupuje. Na práci má Apple jiné produkty.
          • Ronox
            Tak to se trochu pleteš. Air se stále častěji používá jako stroj do terénu. Naprosto perfetkně stíhá Lightroom pro fotografy a pokud s sebou nemáš externí střižnu napojenou na auto, tak i jako rychlá střižna s FCP/Premiere Pro. Proč ho mají študáci je spíš cena. Přece jen je pro ně výhodnější Air cenově než Pro. K té výdrži o které jste se bavili, tak ani jeden nemáte pravdu. Air doopravdy vydrží 12 hodin ale v OSX prostředí. Jakmile přes bootcamp nabootuješ do Win, tak to spadne na nějakých 8-9. Jeden čas jsem raidoval ve WoWku na baterku v OSX a pohoda cca 4 hodiny hraní a odcházel jsem ještě s 40%, ale ve Winech bych ani nedojel raid. Chtělo by to ještě v MS zapracovat ikdyž 8ky se v tomhle docela zlepšily, ale furt to není ono.
          • Alucard
            To snad nemyslíš vážně? Menší rozlišení obrazu, menší obrazovka, Intel 4000 místo Intel 5000. Navíc je to plastový tablet. Ty jsi mi vtipalék, ok ještě máš dva pokusy....
            • Alucard
              Co tak poslat odkaz na AIR 13 mid 2013 or early 2014 za 14,500. hned si ho koupím...
            • Veskoslav
              Oficiální e-shop? Vážně? Kupuješ i u nás přímo od výrobců nebo od prodejců! To, že jsi nejspíš ichtyl a za každou cenu mě chceš zesměšnit, no tvůj problém. Doporučuji si tam někdy zajet, docela ošklivě by ses divil, jak někteří prodejci jsou levnější než ty oficiální e-shopy. Navíc budeš se divit znova, ale Apple pořádá i takové no, akce, kdy vyprodává staré modely atd. A ano, originální MAC s jednoroční zárukou a 13 displayem seženeš už kolem 14,5! To, že to nechceš chápat nebo to, že mě chceš za každou cenu přesvědčit, že jsem lhář, to už je tvůj problém a tím s tebou končím.
            • Alucard
              Takže si raději vezmeš ašušáka, který má sotva poloviční výdrž a je o tři tisíce levnější a má menší rozlišení displeje a navíc naprosto na prácí nevhodné 16:9. Bravo, bravisimo...
            • To Jablko ty barbare, to jablko je to nejdulezitejsi. Zvysuje vykon cpu o 125%, velikost disku o 67% a coolness factor o 9001%. To je neco jak konzole. Tam ta poloha pod televizi taky zvysuje fps a detaily. *15*
            • Veskoslav
              Ano podle recenzí můj mobil vydrží ani ne den, když na něm píšu sms, jsem na netu a poslouchám hodinu hudbu. Navíc ani MAC mi nevydrží Těch tvých 12 hodin. To ti vydrží, když ho zapneš a necháš ho být... *7*

A ano, raději si vezmu ASUS ZENBOOK UX32LA-R3043H Aluminium než nový MAC.
            • Alucard
              Takže na scénu přichází kamarád. Ok, jak nečekané :D Co tak si přečíst recenze. Při sledovaní videa prý jenom 3,5 hoďky a ty máš tu drzost mi to poslat jako konkurenci k AIRU, Já na tebe nemám slov, vážně nemám. Zase lžeš. Na americkém apple shopu stojí nejlevnější 11, 899 doláčů což 18000KC a u nas vyjde na nějakých 25000 což odpovídá našemu DPH. takže kurvaa drát přestaň lhát
            • Veskoslav
              Já jsem krysa?! Tento ultrabook má kamarád, proto jsem ho vybral! A ano, řekl mi, že mu vydrží 9 hodin! Takže táhni do hajzlu a ano MAC je předražený u nás?! Jestli nevíš, co slovo předražený znamená, zajed si do Německa a podívej se na ceny stejným produktů!!!! Chápu, že umíš jenom urážet, ale takto to v realitě nefunguje.

A zpracování je jediné, čím MAC vyniká. Ani dispay, ani systém, ani střeva. Nic z toho. Jenom zpracování má perfektní, ale to rozhodně není důvodem k tomu, aby stál u nás, opakuji u nás, tolik, kolik stojí. Mimochodem, nový nejlevnější MAC Air stojí v USA cca 14,5 tisíce (u nás 23 000). A rok navíc záruky a doprava lodí nestojí 8,5 tisíce!
            • Alucard
              http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2013/toshiba-satellite-u920t recenze, kde uvádí. že to má problém vydržet 5 hodin. Veskoslave, ty jsi, ale ulhaná krysa
          • Bohuzel, 9h neni 12h, sice to ten air vydrzi jenom s vyplym displejem ale nevadi. Tloustku ti neodpustim, te je primo umerna efektivita prace a je to nejdulezitejsi parametr a Toshiba nikdy nedosahovala kvality Applu. GGG je 5 lety syn Radka Hulana?
        • Ja chci svet bez postizenych konzoledeti a taky te tu musim trpet. *4*
          • Alucard
            Tak to je odpověď hodná pc-inteligenta. Jsem nevěděl, že Windows způsobují trvalé poškození mozku nebo snad ty hry na blízko? Těžko říct...
            • Kdo ví co všechno W8 způsobuje při dlouhodobém užívání *1*
            • Nejak ti dochazi napady, tohle uz je nuda
    • Každý anonym je Veskoslav a každý Veskoslav je anonym. Jak prostě, Watsone, jak prosté.
  • Parádní článek jen víc takových v LEVELu i na webu.
  • Kdyby byl PC svět bez her, nemuseli (ano Poláček mi miří na hlavu) bychom číst takové přiblblé články.
  • Rybka je proste dobrej. A uz by mel nappsat nejakou filosoficko technickou 500ti strankouvou knizku, at si muzu pocist a rict si, ze to s timhle svetem nejde uplne do kopru. Uprimne kolik lidi dokazete vyjmenovat, kteri maji takovej prehled a jedte umi psat a jsou tedy nejak verejne cinni. Tady u nas myslim. Sere me, ze proste nejsou. Me nezajima, ze je nekdo chytrej, ale jak to pouziva. Vic takovych Rybku. A uz neco sesmol. Je te skoda psat jenom do casaku a na tuning. Kdyz si vezmete, jakej boom na YT je s vlogama, kdy kazdy hova.. se dnes vyjadruje, tak bych zaplakal. Rybkova genialita je ve veobecnych znalostech a spojovani je. Nemusel bys psat jen o IT.
    • Jack1947
      Vždyt má články v Levelu i o (ikdyž jen) mobilních hrách, Hw a historie Hw je jeho silná parketa. To bys věděl kdybys Level četl. Na začátku má taky "Wolffův revír" *3*
      • level jsem si kupoval 5 let takze jeho clanky myslim znam dost dobre. Ale to je malo. Ten chlapec ma mnohem vetsi potencial nez smolit jen kolem hw tomu ver. Proste ted pise da se rict na objednavku, kdo zaplati. Tak ci onak. Kniha je kniha tam se toho vleze vic
  • Všade by mol Mac *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit