Přejít na výpis diskuzí
Jak by vypadal první Deus Ex s "vychytávkami" třetího dílu
5.9.2011 | Petr Poláček
239 příspěvků
-
a ještě jedna věc - zaráží tě přístup hames.cz aháááááa a tisíce článků o battlefieldech a call of duty ti nevadí? Aha no... tak nic.
Po dlouhé době vyjde něco super a sejde se tu tolik kritizantů to snad ne.... -
-
Jaký přístup? Že celý jeden podcast (a částečně i další tři čtyři) se jen a jen nadávalo na Call of duty, které v prodejích strčí ten tvůj slavný Deus Ex pětkrát nebo i vícekrát do kapsy?
A naopak - že přes hodinu Grygar mlel bláboly o tom, jak je Deus Ex hra jeho snů? A to mu pak mám věřit, že jeho recenze nabídla střízlivý pohled pro nezaujaté hráče? Tomuhle říkáš profi přístup? Já teda ne, sorry. -
-
můj slavný deus ex, call of duty strčí v prodejích 5x do kapsy
ale mě nezajímají prodeje ani tohle games.cz ani grygarova nebo jak se jemnuje recenze - ani jsem jí nečetl - já tu hru hrál a dohrál narozdíl od některých a z toho plyne můj konečný názor. Hrál jsem všechny díly a proto mě zajímal tento článek a nadhclo mě, že bych si třeba zahrál původní deus s módem co to upraví do grafiky HR a nakonec tu najdu jen zmateného člověka co si vylývá svou zlost zrovna u diskuze mé oblíbené hry. Promiň ale doslova mě to nakrklo. Mě svými argumenty nepřesvědčíš. Ani tím, že tě trápí přístup tiscali games. Napdal jsi mou oblíbenou hru (i když tvrdíš že ne ale protiřečíš si) a to jen chabými argumenty založennými na nelibosti toho či onoho ztvárnění a to já neberu, navíc nejsi v pozicic jí hodnotit celkově. Takže tohle mi vadí. -
-
Já jsem napadal tvoji oblíbenou hru? Říkal jsem, že je to podle mě blbost, co si nezaslouží takové hodnocení a hype, a řekl jsem taky proč... To já neberu za napadání, pouze vyjádření vlastního názoru. Kdybych snad tvrdil věci typu, že ta hra je "výsměch hernímu průmyslu" či jinou vyloženě hanící věc, kterými bych mohl poškodit její pověst, tak dobře, pak by to napadání bylo...
-
-
ale ano je to napadání protože svůj názor se snažíš vnutit prakticky všem co napíší opak viz poslední debakl zpátky. Je to tak
-
-
Já se nikomu nesnažím vnutit svůj názor... Napsal jsem ho tady jednou, dvakrát a došlo k tomu, že na to až dosud někteří reagujou a nemůžou to přenést přes srdce.
Deus Ex fanboyové se prostě nemůžou smířit s tím, že jejich hra není dokonalá (přestože moje původní a majoritní kritika vůbec na samotnou hru NENÍ směřována, klidně si to pročti a uvidíš...), na každé diskuzi se to potvrzuje... *7* To už ale není moje věc.
-
-
-
-
-
-
Přijde mi, že se tu liší dvě naprosto odlišné věci. Kvalita hry a kvalita recenze. Jedinou střízlivou recenzi na DE:HR jsem našel na BW...
-
Human Revolution ma otrasnu AI, priklad: zobral som tranqulizer gun, skryl som sa za zabradlie(ja som cez zabradlie videl NPC's oni mna nie(1.)) vo velkej miestnosti boli 4. protivnici. vybral som si jedneho, na kt. ostatni nepozerali, uspal som ho, ostatni 3ja asi bozskymi zmyslami ale zistili ze po nom strielam (2.) vsetci vytasili pistolky a rozbehli sa k tomu uspatemu, a ja ako kravy na jatkach jedneho po 2hom som uspal (3.)*9*
-
-
Mohu potvrdit, ze Deus Ex 3 ma jednu z nejotresnejsich AI vubec a sami vyvojari to potvrdili.
Opravdu mi trochu kazi zazitek ze hry, kdy dostane jeden vojak vcelicku do hlavy a po chvili dobehne dalsi rozhlizi se nad mrtvolou partaka a pak prohlasi, ze se mu jen neco zdalo a v klidu odchazi *8* . Ze nejsou schopni opustit mistnost je dalsi vec.
Dale je Jensen totalni ostrostrelec a pistolkou s tlumicem sundam snipera, pres pul mapy *3* .
Ale az na par techto "drobnosti" si hru vychutnavam. Verim, ze par modifikaci upravi nektere aspekty hry a bude se to dat srovnat s jednickou. -
-
"jednu z nejotresnejsich AI vubec a sami vyvojari to potvrdili." - tak to asi neumíš číst... Autoři řekli že je průměrná... A rozhodně tvůj příběh se trošku neschoduje z hrou, kterou jsem hrál já... U mne vyhlásí poplach a zcela změněj postoj.
-
-
AI není skvělá, ale taky to není propadák...
1. hra je nastavená tak aby tě moc nebylo vidět... I když se někde krčíš za krabicí, tak pod některýma úhly by tě už strážný musel vidět. Stejně tak je to se vzdáleností...
2. Uspávačka je slyšet. S tím se musíš smířit...
3. Ano všichni by jsme rádi, aby se začali krýt a investigativně postupovat... Doporučuji si přečíst články o AI, co tu jsou od Vávry.... -
-
ako, len davam svoje poznatky, zatial ma velmi neocarovala, ale budem skusat dalej :)
uspavacka je slyset: mozne to je ale som cca 30m vzdialeny, takze velmi pocut nemaju co, je viditelne ze AI je nastavena tak, ze hoci co urobis s 1 NPC v miestnosti, ostatne to zareaguju aj ked su chrbtom otoceni..neskusal som ale uspanie na blizko, ako je to nastavene tam -
-
První mise není moc těžká.. Je to spíše tutoriál... Později jsou mise, kdy se na nejtěžší úroveň bojíš vystrčit hlavu a nepřítel se tě snaží obklíčit a vykouřit granáty *1* (pokud o tobě samozřejmě ví)
-
-
Naprostý souhlas - hlavně v té TV stanici. Tam jsem měl ukrutný problém to vůbec rozdejchat. Samý granát a šílená střelba.
-
beriem ta za slovo :D
inac, k tomu clanku od Vavry.. od toho su stupne obtiaznosti nie? nielen nahodit rezistancie na protivnikov ;)
-
-
-
-
na nejlehčí obtížnost viď?.-) Bylo to v shipping and receiving že? Ve skladu. Zkus to na nejtěžžší obtížnost a nadělají z tebe cáry. Věř mi:-)
-
-
na najtazsej pristupnej:).. mam pocit ze obtiaznosti sa lisia hlavne v pocte ran ktore jansen prezije
-
-
No tak to máš asi nějak jinak.-) jáý zkoušel přesně to samé co ty - uspávací puškou sem vystřelil na jednoho týpka co se hrabe u krabic a zaručeněn nikdo ho v tu chvíli nemohl vidět - paf - on po asi 2 sekundách leží na zemi a v tu chvíli se na mě vrhají zbylí týpci - ne v mém připadě se nejdou podívat co se stalo - rovnou vědí kde jsem a začínají střílet(i když jsem byl v tmavší části za bednami) a po krátké přestřelce jsem mrtev. No a tak jsem příště používal už jen pěsti a ten paralizér na blízko. Čili co si budem povídat, když jsem v té hře podělal svůj skrytý psotup okamžitě mě AI nemilosrdně zastřelila. Nevidím v tom tedy problém. Asi je to kus od kusu:-)
-
-
moze byt, som to len skusal, cca polhodka alebo tak, a ma to kus znechutilo, uvidim, vyskusam este raz :)
-
-
muzu potvrdit reakce AI napsane vyse.
jakmile byl trosku hlasitejsi dopad na zem, uz po mne sli pri podobnem postupu, jak se zde uvadi.
docela me to sokovalo, samozrejme je AI ale jinak delano i na typ stealth a neni uplne nejlepsi, ale funguje to :) a vubec mi nevadi, ze kdyz jsou nekde 4 borci a jednoho oddelam a ostatni nevi, ze jim chybi :))
kdyby me zacali hnedka hledat, tak bych to asi nezvladl :) zapotim se i tak
-
-
-
-
-
..jj mne sa to tiez "nelibi" ale je to fakt *4*
-
-
tak a můj poslední příspěvěk do tohoto debaklu -
netvrdím, že Deus Ex je dokonalý to vůbec ne, pro mě je totiž důležité to prostředí ve kterém se odehrává a ten příběh, který se mi líbí. To vše podtrhuje příjemná grafika temného kyberpunkového světa. Tohle já oceňuji. Ano jsem Fanboy, ale žádný Deus Ex fanboy ale spíše looking Glass & Ion storm fanboy a naprostý obdivovatel Warrena Spectora a jeho dítek(předpokládám že nevíš kdo to je, takže užij wikipedii pokud tě to zajímá) a to že se následovník starého dobrého Deus Ex takto povede jsem nečekal, ale stalo se a on tak zapadne do mé sbírky srdcovek. Tak jest.
Čili jestli to má bez zaslepených očí dostat 8/10 to mě skutečně netrápí. Sle pokud se to panu recenzentovi opravdu také líbilo a dokázal tam nalézt něco pro sebe tak proč ne 10/10.... -
-
Nemám výtek, kromě posledního souvětí - pan recenzent nepíše pro své soukromé potěšení, ani není redaktorem webu DeusEx.cz... Tedy nulovou dávku střízlivosti jeho díla nelze nechat bez negativní reakce. V tomhle jediném se neshodnem... *4*
-
-
Jen tak mimochodem. Globalni hodnoceni (z metacritic) je 9/10. Kdyby bylo toto hodnoceni nekde u 7/10, dalo by se rict, ze byl recenzent silne subjektivni, ale jednobodovy rozdil?!
A kdyz uz jsme u toho, jake jine hre v tomto zanru bys chtel dat 10/10? Pokud te podobne hry nebavi, nehraj je a v zadnem pripade nemas ani narok je hodnotit (resp. je pak Tve hodnoceni naprosto nerelevantni). -
-
Hele, proč bych neměl mít nárok je hodnotit? Na to jsi jako přišel kde - je tady někde nějaký zákaz snad?
Existují lepší střílečky, lepší RPGčka a lepší dialogové hry + možná tam jsou ještě další žánry, zas tak do detailu tu hru neznám vzhledem k tomu, že mě naprosto neoslovila... To, jestli existuje nějaký vyvedenější žánrový mutant než Deus Ex, netuším. A i kdyby neexistoval - to pro tebe znamená, že má ta hra dostat 10/10? To je jak kdyby existoval jediný simulátor venčení psa a ty bys řekl, že ve své kategorii je to špička, takže tedy 10/10 a tedy tu hru zařadíš po bok jiných, skutečných herních legend. To by bylo trochu divné, nemyslíš? -
-
Zajimave, ze ses nevyjadril k prvnimu odstavci *3*
Zakaz tu asi neni (i kdyz jsem tu kdysi videl pravidla s nazvem "primitivove v internetove diskuzi" - nekolik odstavcu z toho dokumentu by se dalo aplikovat na Tve prispevky).
Pokud to chces brat doslova, narok mas, ale rozumny clovek se nebude snazit prosazovat svuj nazor na hru, ktera ho nebavi, nehral ji, ani ji hrat nebude (ta Tva 1 hodina se neda povazovat za poradne zahrani si).
Tobe se zda v poradku, ze clovek, ktery nenavidi treba romanticke filmy, nabehne na forum o romantickych filmech a zacne prohlasovat jak je ten a ten rom. film naprosta chujovina apod.? Prece je nemuze hodnotit, kdyz tomu "nerozumi", ne? Tedy muze, ale jeho nazor je pro ty, co se o rom. filmy zajimaji, irelevantni (a nekdo, kdo nema rad rom. filmy se na to stejne divat nebude)! No, snad jsi to pochopil *3*
Lepsi strilecky? Lepsi RPGcka? Lepsi dialogove hry? Lepsi pribeh? Tato kombinace v DXHR nikde lepsi neni *3*, proto dostal 10/10. Hodnoti se celek a jak to vsechno spolu pekne spolupracuje, ne jeho casti zvlast - jednotlive aspekty hry mas popsane v recenzi.
K tomu zanru: neni mozne srovnavat nesrovnatelne. Treba Tva oblibena FIFA je sportovni hra bez pribehu a dalsich prvku, ktere jine hry maji. Znamena to tedy, ze by mela byt hodnocena o par bodu niz, jen kvuli tomu, ze jeji pribeh je slaby, je tam maly vyber vybavy, mensi strategicke moznosti, pestni souboje jsou slabsi, ...? Podle Tve logiky: jsou mnohem lepsi strategie, lepsi RPG, lepsi manazerske hry, lepsi akce, lepsi pestni bojovky, ... Takze misto 8/10 FIFE dame 5/10, ne? Prece na temer kazdy aspekt FIFA jsou hry s o nekolik trid lepsim hodnocenim... -
-
Endeavour359: Právě jsi na kápl, gratuluji *3*
-
ne to nemá cenu, nepochopil jsi nic. A teĎ neobhajuji hru ani tiscali ale uvažuji čistě nad tvým uvažováním.
-
Endeavour359: Lidé se neustále pozastavují, protože nemají narozdíl ode mě dostatek nadhledu... Já jsem zde vyjádřil svůj názor a pokud byste byli koumáci, tak se na to už dávno vykašlete a akceptujete skutečnost, že ne všichni mají na hru a na praktiky games.cz ohledně této hry stejný názor. *3*
-
názory fanatiků? No ty uvažuješ jako pomalu nějaký inqisitor. Fanatici tu jsou, ale když si pročteš všechny příspěvky tak jso utu i lid prostí, co se jim hra líbila a protože momentálně není lepší tak dali 10/10 nebo i 9/10 a 8/10 ale i spousta jak ty říkáš fanboyů co se jim naopak hra moc nelíbila, každý to vidí jinak. Ale ty si tu hru jsi shodil jen proto, že se ti prostě nelíbila(ačkoliv pořád narážíš na to, že hru samotnou nekritizuješ) ale schováváš se zatím, že se ti nelíbí recenze od grygara a to je tvůj jediný důvod proč se tu neustále přeš. Kolega nademnou to napsal zcela přesně. Máš to pomotané. Nediv se, že na tebe lidi neustále útočí vždyť tvé první příspěvky jak tu také někdo psal jsou opúravdu směšné, tím si respekt bohužel nezískáš. A že teď se snažíš působit sériozně to je už pozdě. Lidi by na tebe zkrátka neútočili, kdybys nebyl od začátku takový ignorant a neurážel hru slabostmi jako "je to s*****" pak se do tebe každý rád pustí ať už mluvíš jak koliv vzdělaně. Je to bohužel tvá chyba. Tak se nediv.
-
Opravdu nechápu, co vlastně řešíš - hra dostává skvělé recenze, budiž... Já jsem se pozastavoval nad použitelnosti Grygarovy recenze. A nad dalšími věcmi, které jsem tady psal několikrát, takže nemá smysl se k tomu vracet *3*
Dále bych poukázal na to, že jsem tady již několikrát řekl, že se jedná pouze o můj názor... Pokud ho považuješ za nekompetentní, nemám s tím problém. Mám problém s tím, pokud mi někdo bude říkat, že na něco nemám právo, přestože jej vůbec neznám. *4*
Proč se mi hra nelíbí, jsem již několikrát psal... A psali to i jiní, nemá smysl se k tomu vracet - kdybys nečetl jen názory fanatiků, co by tomu dali nejradši 11/10, tak to tady vůbec nemusíme řešit.
-
-
Ty to prostě pořád nemůžeš pochopit a navíc musíš mít vždy poslední slovo - vražedná kombinace. Soudě podle tvých příspěvků si v dobách kdy vyšel první Deus Ex za sebou asi ještě tahal kačera, tak nemůžeš pochopit co se na tom nám hráčům tak líbí. A na tom to stojí i padá...
A co se týče recenze, tak každá je svým způsobem subjektivní, rozdíl je v tom když ji píše profesionál a znalec her (v tomhle případě Lukáš Grygar) nebo když hru kritizuje někdo jako ty. Vlastně si vůbec nejsem jistý, zda-li mám použít slovo kritika, protože ty jsi zatím žádnou konstruktivní kritiku nenapsal, v té je totiž zapotřebí argumentace, kterou ty naprosto postrádáš. Tvé hodnocení se skládá z diskutabilních záporů, které jsi objevil za hodinu hraní(což je směšné), a akorát je naházel na kupu.
Je mi naprosto jasné že na příspěvek budeš za chvíli reagovat (poslední slovo) a budeš stále dokola trapně omílat to, co už jsi tu dnes několikrát řekl, ale já už to nebudu číst. Tímto jsem diskusi s tebou ohledně téma Deus Ex skončil. -
-
Příště nesuď příliš rychle, tentokrát ti to nevyšlo... *3*
-
-
-
-
-
-
Předem bych chtěl říct, že jsou velký fanda původního Deus Exu, který jsem několikrát dohrál *3*
Video vtipné, ale zdá se mi neobjektivní. Kritiku namířenou proti druhému dílu Dragon Age nebo třetímu dílu Fallouta chápu, ale u DXHR je to trochu nefér. Lidem vadí autoheal ale kdo se snaží hru projít stealth/hack (což je myslím většina lidí) téměř žádný úbytek zdraví stejně nepocítí. AI není dokonalá, ale rozhodně to zase není tragédie a grafika je průměrná, přesto dle mého velice zajímavá, ale kdo pamatuje, tak Deus Ex o grafice přeci nikdy nebyl.
Líbilo se mi, kdy tu jeden diskutér vypíchl jako zápor nudný a nezajímavý svět. Neřesím to, že je to velice subjektivní, ale pokud někdo nazve svět DX nezajímavým, viděl hru pouze z rychlíku (jestli vúbec).
Jako fanouška mě pokračování velice potěšilo a dokazuje, že když se chce, dá se udělat parádní pokračování jedné staré klasiky. -
Nastastie jednotka vyzera ako jednotka a preto sa mi paci.
-
No je pravda, že než diskutovat s tebou, je možná lepší rozjet to i po dvacáté... a ty si mezitím skoč zahrát svou vyspělou FIFU ať dáš na chvilku pokoj *3*
-
-
Dík za tip *3*
-
-
To lolec
Z toho co píšeš usuzuji že:
ty jsi skutečně člověk bez opravdového vztahu k videohrám a navíc jsi zjevně ani nezažil ten vývoj her od raných začátků a neprošel tím vším zjednodušováním, které dnes vrcholí a tak nemůže ocenit nebo zpíše pochopit proč tu hru(deus ex) vesměs tak dobře hodnotíme. Zkrátka je to malý diamant mezi hromadou prachu. Kolik let už čekám na takovouto hru? Možná že si 10/10 nezaslouží a na ign by měla mít třeba 8/10 ale pro mě to bude 10/10. Že má nějaké chybky ve zpracování...no a co. Hlavně že mě zatraceně bavila jako tehdy jednička. A o to jde. Vývojáři nepošpinili její honosné jméno a to je důležité.
Ale to ty zřejmě nepochopíš, promiň. Nesnaž se mě přesvědčit o opaku. -
-
No vidíš to... Nezažil. Ale jedno vím jistě - kdybych byl herní vývojář, nikdy bych nechtěl, aby lidé o mé hře říkali, že je 10ková jenom proto, že je "jednookým mezi slepými". Tahle hra má prostě tolik markantních nedostatků, že si to hodnocení ani trochu nezaslouží... Sama o sobě.
Grygar se podle mě nechal omámit rádobyvyspělým příběhem (podcasty to podle mě ukazují dostatečně) a i kdyby si to snad posléze uvědomil, už z principu nemůže hodnocení hry měnit, že. -
-
JJ oproti Pokemonům je příběh DE:HR Perversität... Je zajímavý že mluvíš o příběhu o kterým po hodině hraní víš prd... Nemá cenu se dál hádat... Smysl hodnocení ti zřejmě uniká. Tímto se připojuji ke Cahirovy a končím diskuzi za sebe....
-
-
Celý děj si lze přečíst na en.wikipedia.org - je tam docela zevrubně popsán a myslím si, že jsem z něj pochopil více než dostatečně, že dojmy ze hry byly oprávněné a že by to byla stále větší a větší nuda...
-
-
Proč teda na games vůbec lezeš, když na hry nemáš čas? Ty nikdy nepochopíš úžasnost té hry dokud si jí sám nezahraješ. To je jak z filmy, andělé a démoni mají 60%, stejně je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů.
-
-
Baví mě fotbal jako sport a FIFA ho na poměry her (narozdíl od vašeho vymodleného Deus Ex) velmi věrně napodobuje... Je to hra z reálného světa a nehraje si na nic víc, než je, takže mi vyhovuje. Nic víc, nic míň....
-
A co ti na té hře tak vadí? Vůbec nechápu jak takovej masterpiece můžeš takhle odhodit no. Ale tak baví tě Fifa, hodně věcí to vysvětluje.
-
Jak jsem již psal dříve (tímto zdravím Cahira): "Hrál jsem to asi hodinu a hned to šlo z disku." *5*
-
-
Sorry.. To jenom stále vypovídá o tvé omezenosti a naivitě, jakým způsobem kritizuješ, a to bez nějakého bližšího a delšího seznámení a po přečtení pár vět na wiki.
Získávám pocit, že pouze troluješ potom co jsi nedokázal akceptovat to že si recenzent dokázal hru vychutnat na 100%... I kdyby je to pořád číslo a hra má průměrně hodnocení 85 (users)- což je pořád velice slušná známka - a zase jenom vypovídá jak neadekvátní přístup k tomu máš. -
-
Ať si tu hru recenzent třeba zasklí nebo vystaví na poličku nad postel, je mi to šumafuk... Jeho prací a tudíž povinností však je, aby tu hru hodnotil takovým způsobem, který nebude degradovat kvalitu webu, jenž se chvástá, že "je na Metacritics". Kdo recenzi četl, tak ví, na co narážím... Pro obyčejného člověka, který není ovlivněný předchozími díly, ta recenze nevypovídala absolutně nic. Podle mě velice nepovedené a to hodnocení tomu dodalo korunu. *7*
-
-
aha - dovol abych se zasmál - to je jako přečíst si na wikipedii obsah episody Star trek Voyager - Kapitán Janevayová a její posádka čelí neustálým útokům borgských plavidel a ocitá na hranici svých sil, naštěstí jí rasa totémů nabízí výměnou za záchranu svých lidí z poškozeného plavidla uvízlého v mlhovině výbavu tritinových torpéd. S těmito torpédy pak již cesta nepřátelským uzemím není problém. - tak pokud takovýmto podobným výtažkem považuješ 100% seznámení s příběhem tak já skutečně pochybuji o tvém právu něco hodnotit. Na filmy se už nemusíme dívat, hry už nemusíme hrát, přečteme si jejich příběhy na wikipedii a dáme hodnocení. Aby nám nikdo nemohl vyčíst že o tom ale nic nevíme, zahrajeme si chvíli nebo se podíváme na trailer. No tak to opravdu ne. Te´d už vidím, že ty skutečně nemůže hru objektivně hodnotiti. Jsou to jen plky kterými se oháníš na svou obranu ale tebe to baví. Pokud tvrdíš, že rozumíš hudbě a dokážeš jí hodnotit, tak asi bude lepší když se vrátíš tam a bude to v pořádku.
Uvedu příklad - po přečtení takovýchle diskuzí a pár recenzí o Splinter Cell conviction jsem nabyl dojmu, že to už nebude dobrá hra, ale nedávno jsem si jí koupil, zahrál a světe div se - je to hra velice dobrá a hraju jí každý večer na odreagování v deniable ops režimu a neskutečně mě baví. -
-
Objektivita neexistuje, smiř se s tím...
Já nemám čas na to hrát přiblblé hry jen proto, abych mohl "objektivně" říct, že je to kravina, i když je mi to jasné už odzačátku. *3*
-
-
-
-
-
-
Hodně, hodně špatné video, které si ze hry bere to nejhorší (probíhat na nejlehčí obtížnost s bouhačkou a zapnutou nano-vizí). DLC vyšlo pouze jedno (ta mise není zrovna extra podstatná).
-
-
DLC jsou dvě (Augmented edition obsahuje obě). Viz https://s-hphotos-snc7.fbcdn.net/288532_252595801425875_251161864902602_986019_2034898_o.jpg
-
-
Tak bouchačky se skoro nedají brát jako DLC *1* Kór když to hraješ stealth stylem.
-
-
Vždyť si to z HR dělá srandu. Jistě není účelem hanit třetí díl série. *3*
-
-
Deus Ex 3 považuji za jednu z nejlepších her poslední doby a také jako adepta na nejlepší hru roku. Grafika je možná na starší úrovni, ale to hře neškodí, naopak do detailu vybavené interiéry a perfektní výhledy do městských dálav se jen tak nevidí. Naprostá volnost ve vývoji psotavy a průběhu misí a možnost rozhodování se je pak vrcholným zakončením tohoto skvostu. Pro maximální požitek ze hry je však nutné zvolit převážně stealth styl. Pro fanoušky nutnost a pro ostatní co nepohrdnou kvalitní hrou naprosto doporučuji!
-
-
do detailu vybavené interiéry? to má být vtip? vždyť to místama vypadá jako budžet!
-
-
Tady by si taky měl někdo uvědomit, že dobrou hru nedělá v první řadě grafika... komu jde hlavně o grafiku, ten dobré hry nikdy neocení.
-
Mám takový dojem, že tady zase chce být někdo akorát zajímavý!
-
-