Přejít na výpis diskuzí
Jak by vypadal první Deus Ex s "vychytávkami" třetího dílu
5.9.2011 | Petr Poláček
239 příspěvků
-
senza video jinak DE 3 stale hraju (jednicku mam schovanou na tajnem miste :D) zesvetlovani cest se hodi ale jen nekdy ja jsem ho zatim pouzil za 20 hodin jen dvakrat autoheal je samozrejme divny oproti jednicce ale jsme v budoucnosti rozhodne je to verohodnejsi nez v CoD :) treba se dockame autohealu i v realu (hodilo by se to ted tomu hraci baseballu co narazil do zdi kdyz chytal mic a schytal to do kolena zapesti predlokti a zeber :S)
-
Mně Human Revolution připadá spíše jako důstojný nástupce Metal Gear Solid řízlý se Splinter Cell. Tím nechci hru hanit, baví mě (ač jsem jí šance nedával), ale Deus Ex už to zkrátka není, hraje se to jinak.
-
ohledne autoheal ... http://www.strategyinformer.com/pc/deusex3/mod/39536.html
-
video me pobavilo :) super
a kdyz srovnam to moje hrani s hranim prvniho deus ex, tak v nem asi nemam moc rozdilu ::) bavi me to a zase na tu nejvyssi obtiznost, augmentace volim takove, ktere chci a po 20hodinach jsem dosel k zabiti Barreta a docela si to uzivam , zase me ceka celorocni hrani :) -
-
20 hod k zabiti Barreta? Panejo, tobe tohle vydrzi fakt dlouho :D
-
-
ne, jen nez jsem k nemu dosel :), co mam zatim nahrano
-
-
zas nemusis spoilerovat dpc...
-
-
To jo no *1* *1*
Ale ono to bylo celkem jasny od zacatku.
-
-
-
-
-
Čtu to a připadám si jak v zábavném pořadu na Nově *1* . To by člověk neřekl, kolik postřelených hus tady zakejhá *5* . Njn, stará přísloví bývaj pravdivá *3* . Proč by vás jinak LOLEC tolik rozčiloval, pokud by nezasáhl, že... což taky něco znamená *5* .
Přeberte si to jak chcete, případně se pusťte zas do mně *2* -
-
Ne vznikl údiv nad kombinací ignorance, trolerství a omezenosti... Ono by se dalo pochopit kdyby diskutoval jiným způsobem. Hra je jinak v pořádku... Pro ty co mají rádi Kyberpunk nebo proti němu neprotestují... *3*
-
-
Hra je v pořádku, ale ne její hodnocení na tomto webu a hype, který je tady šířen skrze každodenní masáž článků... Kdyby tohle nebylo, neřeknu ani slovo. Hra je to sice průměrná, ale proč ne - takových je ostatně většina.
-
-
Aha, roboti, fema, zednáři. všechno jsou to jenom kecy z nějakého pochybného světa.
-
-
Pozor hra je v pořádku.. Je to pseudorealistický paskvil se špatnou AI, větší a větší nuda, má rádobyvyspělý příběh, její známka je 85% ale je to průměrná hra *1*
-
-
Jo, tak to jsem nehrál...
Ale třeba jsem nepochopil, proč všichni tak hrozně chválí Zaklínače 1ku - dvakrát jsem to zkoušel hrát a nikdy nedokončil ani první misi, to ovládání bylo příšerné... *7* -
Měl by sis zahrát The Cartel lolec, potom pochopíš, jak špatná hra opravdu vypadá,
-
Ano, hra je v pořádku. Je to blbost, paskvil, nuda a vše ostatní, co jsem napsal - IMHO. Přesto je v pořádku - alespoň co se legislativy týče - a tedy s ní nemám problém. Mám však problém s tím, že se z ní dělá nějaký novodobý mesiáš, který má těm ostatním "cas(h)ual" hrám ukázat, jak se to má dělat... Já nechci, aby byly hry jako Deus Ex.
-
-
Motivy můžou mít kořeny v realitě, ale ta hra samotná je pouze pseudorealistický paskvil... Něco jak Andělé a démoni, jak už tady bylo zmiňováno.
-
-
Ar: Jak říkám, motivy mohou mít kořeny v realitě... Celkově je však příběh pro mě naprostým pseudorealistickým splácancem, který má vytahat peníze z těch, co fandí kyberpunku. Pokud jim to však nevadí, no problem...
-
Ano, roboti jsou až budocnoust. Nemají nic společného s naší přitomností. Video z roku 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=cFVlzUAZkHY&feature=related
-
-
Ano protože Jenom fotbal je ten opravdový svět který si na nic nehraje(on se jenom sám o sobě hraje):-)
-
-
Je rozdíl "hrát" a "na něco si hrát"...
-
-
-
-
-
-
Zas ten Deus Ex? Že jim to už není trapné...
-
Ano po přečtení posledních příspěvků, kde dochází k velmi rychlému poklesu kvality názoru a odpovědi, je mi stále víc a víc jasné, že lolec je pouhým náctiletým, který vůbec nemá zájem o danou hru ale pouze o to, nás všechny naštvat a vyvolat tu tetovou válku. Protože to ho baví. Baví ho sledovat jak se tu hádáme a on nás jakoby z nadhledu jen lehce odpálkovává. Nemá smysl vůbec dále reagovat. Ztráta času. Tak lolče přeji ti hodně zážitků při fotbale, a já zajdu do mého kyberpunkového světa, kam každý večer chodím a užívám si ho spolu s teplým šálkem horké kávy.
-
-
Já ti ten kyberpunkový svět přeju, věř mi... Nekritizuju a nekritizoval jsem hráče, kteří Deus Ex hrají. *4*
-
-
záleží tolik na tom, co dělají a co si myslí ostatní? Cožpak tě to snad ovlivnuje? Nikdo ti přeci nic nenutí, i když se tomu hypu co PR poslední dobou kolem her dělá taky jenom směju
-
-
Vůbec mě to neovlivňuje... Jen mi příjde, že tohle fakt games.cz nemá zapotřebí. Když už se mu povedlo přilákat i člověka jako jsem já, co hry fakt nemá v podstatě rád, měl by si držet kvalitu a hlavně střízlivost...
Vždyť ta recenze nebyla recenzí, to bylo jen "Osobní okénko Lukáše Grygara". Něco málo o tom vím, recenze není ZCELA volný slohový útvar - to možná redaktoři tvrdí, ale je to nesmysl. -
-
To Amaroun: Gothic ani Risen si na realitu ani vážnost nehraje, za to ta finální videa Deus Ex, to jsem se smál... A ani u jednoho jsem nezažil takovýhle nezasloužený humbuk jako u Deus Ex.
To 5cr3aming: Games.cz měli vydat recenzi, která by byla uvěřitelná, a rozhodně ji nedávat Grygarovi, u kterého bylo předem jasné, že z toho zase vznikne něco desně alternativního... Jak napsal kdosi na diskuzi: Grygar by měl radši psát ódy, ne recenzovat. Také neměli vydávat články o dokonalosti Deus Ex jak na běžícím pásu... A nakonec neměli tak děsně prohlédnutelně chvalozpívat přes hodinu v jednom z podcastů. Zajímavé, že jindy říkají, jak se hrozně musí krotit, aby se nenatáhl čas... A hle, když se jednalo o Deus Ex, klidně ten podcast mohl mít hodinu a půl. Náhoda? Ani omylem. *5* -
-
Já jim to neberu, ať jsou spokojení, to je fajn. Ale rozhodně si nemyslím, že by byli všichni spokojeni s recenzí a hodnocením, např... Viz příslušná diskuze.
-
Hele nemá cenu to probírat... Seš mimo mísu.... DE:HR si na realitu ani vážnost taky nehrají... Pouze chytře využívají réalie
Naštěstí seš mizivá menšina... Většina lidí je spokojena *4*
-
-
"že se z ní dělá nějaký novodobý mesiáš, který má těm ostatním "cas(h)ual" hrám ukázat, jak se to má dělat... Já nechci, aby byly hry jako Deus Ex." Ukaž mi hru, která by se podobala DE:HR jak tu hru hrát...Bavíme se o akční hře s lehkými rpg prvky (a to především vedlejší úkoly). Ta taková v tomhle žánru není!!!!! Hra, která není koridorová, má spousty možností jak to projít. Obrovské do detailu udělané lokace, velice prvotřídní příběh s mnoha detaily, skvělou hudbu. Atmosféru kyberpunku atd.. Mohl bych pokračovat... Řekni mi jaká akční hra podobného typu má dostat desítku... Seš si vědom že s tímhle přístup se tvé vysněné hry nedočkáš? DE:HR nastavuje laťku, ale ta není uměle vytvořená médii, ale samotná hra jí vytváří... Nemůžeš pochopit dokud tu hru - podle tebe kravinu neokusíš... Nemůžeš se hádat s člověkem (Grygarem), který má nahráno více než ty a může porovnávat... Více méně seš naprosto mimo mísu.
-
-
Takže portál games.cz by měl napsat novou recenzi na DXHR a úplně hru strhat, jen proto, že se lolcovi nelíbí. To je objektivní? Boduješ mladej *1* ale stejně jsi tu jen pro srandu *1*
-
"Určitě nechci, aby všechny hry měly divně stylizovanou grafiku se slabými texturami
podivný konspirační příběh bez špetky realismu" - Grafika je stylizovaná tak aby sedla kyberpunku - znovu pokud se ti nelíbí kyberpunk....., textury nechávám stranou. Nevím co je na nich špatného... Slabí AI rozhodně není... rozhodně se nebudu hádat s člověkem o AI, který to hrál hodinu... Jinak O AI si přečti Vávrovy články... Možná tě to probudí do reality...
"podivný konspirační příběh bez špetky realismu... " - Jo jo zato Risen, Gothic má realismu nad hlavu a znovu pokud se ti to nelibí běž od tohohle tématu - kyberpunk, Konspirace... -
Luke: Trochu klidu do tvé duše...
Kolikrát ti mám opakovat, že mi nevadí ta hra? Je to sice kravina, ale pouze IMHO... Jestli tobě připadá boží, tak ať.
Zaráží mě pouze přístup games.cz... -
S člověkem, který se sám veřejně a dobrovolně prohlašuje za fanouška Deus Ex, bych na téma použitelnosti jeho recenzí mohl diskutovat klidně do skonání světa...
Určitě nechci, aby všechny hry měly divně stylizovanou grafiku se slabými texturami, velmi slabou AI, podivný konspirační příběh bez špetky realismu... a prostě ty věci, které jsem tady mluvil už mnohokrát. Ta hra mi připadá taková nijaká - blbé ovládání (PC), ani pořádné RPG, ani střílečka, ani dialogová hra... Ale o to mi ani tak nejde.
Ať ta hra je třeba úplný šmejd. Jen ať se o ní v tom případě přiměřeně píše... Ale vše už jsem zmiňoval dříve, jen bych se opakoval. -
Ano je naporsoto mimo mísu a naprosto zbytečně se naváží do témat které jak sám říká nemusí. Hra je prý pseude cosi a nereálná nemožná smyšlená kravina. Protože náš milý pán nemá rád smyšlené věci tak je hned bude kritizovat. Ona je podle něho špatná už jenom tím, že má rpostě nereálný příběh a jsou v ní neexitujícíc věci. To je šílené!!!! Jak může být někdo tak ignorantní a nechápavý? Takhle se přeci hodnotit nedá. To je jako říct, že fantasy je hrozná kravina jenom proto, že její příběhy jsou vymyšlené a mě se to proto nelíbí! Bože můj kluku tyj si naprosté HOVADO!
-
-
-
-
-
-
Teda nechapu co se vsem tak nelibi ten autoheal a ta vize. Vize se da vypnout a kdyz to nehrajete rambo stylem tak si ani nevsimnete, ze nejaky auto heal tam vubec je. Spis jako vytku bych mel slabsi AI (i kdyz chapu ze o moc lepsi to proste byt nemuze) a hlave ta neviditelnost nemela byt jako augmentace. Takhle to vsechno desne zjednodusuje. Jinak celkove je hra beztak skvela a z toho co vychazelo v poslednich letech je to fakt spicka.
-
Musim rict ze lepsi hru jsem za posledni roky nehral. Auto heal mi nevadi (prece sme augmentovani :D), zvyraznovani taky ne....skoda ze to je trosku jednodusi ti bossove byli velmi jednodusi (fakt nechapu co mate za problem aji u nimira bez augmentu se da hrat staci par strel z granatometu nebo plasmy a lezi) dohrano za 31hod( vsude jsem to prolezl) na nejtezsi bez umrti a zabiti krome bossu a na zacatku ale achi sem dostal
-
Hraju po druhé na give me Deus ex a je více méně parádní jak se to jednotlivé prvky příběhu propojují... Je to docela i výzva projít to bez zabití. Akorát nevím jestli se zničení robota počítá jako zabití (Achievement Pacifist) *7*
-
-
Robota zničit můžeš, jen dávej pozor,
aby jsi při hacknutí ty mašinky neotočil proti nepřátelům, tím pak padají oba achievementy (Pacifist a Foxiest)
Nevím proč, ale radši jsem to ospoileroval, kdyby si náhodou na to chtěl někdo z nějakého důvodu přijít sám :) -
-
díky *4*
-
-