Přejít na výpis diskuzí
Jak dopadl Gamescom pro World of Warcraft?
27.8.2011 | Redakce Games.cz
43 příspěvků
-
To že se ti rozpadá guilda není ale problem blizzu že?To že nabýráte do raidu nooby není taky problém blizzu, co se týka trashe-jak kde v ICC byl trash docela velkej, navíc mocnej boss nepotřebuje aby ho hlídali ňácí chudáci.
-
:-D.....jdi za šipkou a nasbrej 5 kořínků, pak di za šipkou a zabij 6 prasátek WTF jak tohle chtěj udělat lehčí??? :-)
-
aha takze nejlepe vsechno hned pred kazydm bosem jen jeden mob na rozehrati raidu a jede se dale... Jiste by kazdy takovy mocny boss ze sveta wow mel pred sebou 1-5 mobu... Ty armady by byly daleko krutejsi. A co es yka otevirani AQ do ted to povazuju ze nejlepsi vec co ve wowku byla. Soupereni realmu ve sbirani nutnych predmetu atd.. Trosku na podobny zpusob fungovalo ve wolkt tocko ci jak se tomu nadavalo. A jeslti si na nejake teple tituly tak je to proste 1000 lidi 1000 chuti me ty tituly akorat stvaly hlavne pak jak jich clovek posbiral vice to byl hezkej gulash. navic v te dobe dalek mene fluktuovala komunita. Uz za woltk melo spousty guild hrozne problemy neb neustlae prichazeli novi a stari nekam mizeli at do offlinu nebo do jine guildy. Pak se tezke muzme bavit o zabave kdyz co 14 dni mate v raidu 5 novych lidi kteri sou radi ze znaji rotaci na dps a nebo vi kde je tlacitko na heal. nechci nejak pausalizovat abysme si rozumeli, jiste ze v uplnych top guildach to nejspise zabava je porad, ale drive to byla zabava i v slabsich guildach ktera nemusela byt top1 na serveru. A toto uz ve woltk nebylo...cataclysm to same. A uz jen ze rikate normaln je na alt runy. Wtf na co mit 20 postavicek? Snad hraju 1dnu a poradne ne? Sam tim rikate ze tam neni dost zabavy proto mate 10 altu z kazde clasy rasy atd... No nic preju vam hodne zabavy:}
-
Vám se to řekne, ale pamatuji, když jsem to hrával a ze začátku ve startovní lokaci za člověka - překročím řeku a naběhne na mě asi 5 banditů. No to pro mého chrabrého válečnika byla okamžitá smrt. A když se to stalo asi pětkrát, chrabrý válečník se stal delete válečník a já šel do postavičky co se umí i léčit. *15* Teď je to pohodička, už tam nejsou agresivní, máte zrychlenou regeneraci HP i many a ták *15* Problém nebyl v tom jak se pohybovat se nebo bojovat cokoliv, ale to, že jich tam bylo jak Srbů, blízko u sebe
-
Souhlas. Tohle vyjadreni taky nejak nechapu. Jak muze nekdo umrit ve startovaci zone? Aby to nakonec nedopadlo tak, ze se misto hrani bude novy hrac 30 minut divat na instruktazni video jak se bojuje, lootuje, odevzdavaji questy ... Wow je 12+ , to uz bych ocekaval od hrace nejakou inteligenci, ktera by mu mela stacit na to aby se ve startovaci zone dokazal pohybovat bez toho aby umiral na kazdym kroku.
-
Hej lenze takto to bere len zopar ludi ktory su zamerany na raidy. Vela ostatnych si tam na lvli 85 skilli nove profky, roby achievy s guildov atd. ... ten gear sa tam zozenie naozaj tazko takze to nieje len tak ze za tyzden mas hned full gear ... + sa chodia BG a areny takze nuda tam nieje. V mestach postavaju vacsinou len noobovia co zapnu WoWko a nevedia co robit tak len tak behaju napr. po Orgrimare
-
Že prý "bude ulehčen start hry pro nováčky. Ukázalo se, že prvních 30 minut dělá začínajícím hráčům velké potíže" - pane bože, to už začínají hrát nemluvňata a domácí mazlíčci, ne? Jak tohle může dělat nekomu velké potíže??
-
Sry za wall of text, vsechny zkusenosti jsou zkresleny tim ze jsem hral s prestavkama od patche se ZG (1.7.x plus minus?) cili fakt hodne dlouho a hra po case omrzi, vracel jsem se jenom kvuli pratelum co taky hrali. Hral jsem spis pvp, ve vanille nolife, rank 11 pozdeji hlavne casual a jenom BG, arena me neoslovila (asi me odradil zacatek BC, kde zalezelo na tom co clovek hraje za setup = bylo to proste kamen nuzky papir). Ve wotlk jedna z top Pve guild na serveru v dobe Ulduaru a farmeni Sarth + 3D. Nemam nejak v umyslu shazovat Wowko, nebo kritizovat ale imo jde videt ze je delany pro cim dal vic lidi, to prinasi nudu a ztraci se ten "hardcore factor". *5*
-
Hral jsem vanillu, BC, WotlK i Cata na oficialu. Classy jsou sice vic pouzitelny nez ve vanille, tam slo vetsinou hrat jeden spec, kdo mel stesti dva (vim trochu to prehanim ale principove to tak bylo) ale nikdy si nebyly tak podobny. Treba healeri - tri healy maj spolecny, druid ma hotky, priest absorby, palat holy power, shaman earth shield. Vsechny DPS maji kick (lol). Sranda je hlavne diky lidem, bugu jsem na ofi moc nepotkal, kdyz neberu ze obcas nejakej boss evadnul atd. Vsechny itemy jsou statove stejny. 158 str 240 sta a dva secondary staty po dvou stovkach. Agilitakovi padne uplne to samy s 158 agi. Reforge statu co potrebujes, vicemene odpada ta "magie" poskladat si gear aby vsechno sedelo. Pvp je 6 let porad stejny, jsou classy co si to owni a jsou classy slabsi. Dal tu mame low lvl pvp, ktery snad ani nema smysl hrat (onehity od roguu, OP hunteri, meleecka celkove hitujou autoattackem asi za 5 ticku dotky locka - tomu rikame balanc po blizzardovsku). Ad raidy - hral jsem na zacatku cata ty prvni dva, tak moc me oslovily ze si ani nepamatuju jak se jmenovali bossove. Ale vim ze wipe na Halfusovi (10 HC) jenom kdyz nekdo blbe kopl. Wipe na Maloriakovi taky jenom kdyz nekdo nekopl blesk nebo kopl co nemel. Cili wipy ciste RNG = bud nuda a nebo zlost. V pvp healeri opet bossove jak v TBC, me osobne vic sedel bursty styl vanilly a wotlku, ale to je vec vkusu.
-
K tomu není co dodat. Tesat do kamene. *5*
-
jen ne z5 vanillu a tBC sice tehdy to bylo neco ale jen kvuli tomu ze to bylo nove warcraft jako mmo ted kdyby se to vratilo tak by bylo 10lidi online na realmu,masivni upadek hracu,nikoho by ted nebavilo zabijet milionu brouku na otevreni aq,zdlouhave farmeni food,potek,rotace 2tlacitkova *1*,bossove mene abilit jako ted v 5man hc *1*.
Motivací jsou hc raidy k,kdyz chodite normaly tak se nedivim ze vam to prijde tak lehke,normaly jsou pro altruny,odmenou za hc raidy jsou pekne tituly (Dragonslayer,Firelord,..),mounti,hc gear.A to ze prislo wow o hrace to je nic,na mmo si z toho delali legraci (stejne to byli boti na goldy *1* ). -
Pravda, je to uplně na nic když maj lidi co se připojej 3x týdně stejnej gear jako magor co u toho sedí 8h denně.Nerfy? Souhlasím když dá tvoje super guilda do 5 dnů celej HC raid dolů tak to stojí za pendrek xD
-
WoW jsem přerušil ve WotLK. Boredrom největší, všichni postávají jen v hlavním městě a nic se neděje. Do Cata jsem nechtěl jít, ale bývalí spoluhráči mě přemluvili. Ze začátku to bylo všechno super. Těžký dungeony i raidy. Pak přišli první nerfy. A zase je odešel.
Prostě ta hra tě nenutí hrát. Nemusíš nic dělat aby sis užíval raiding nebo PvP. Stačí se lognout jednou za týden. A to je podle mě chyba. -
Naopak ta hra je horší a horší... A hlavně ta hra ztratila to hlavní co kdy měla. A to je "motivace na další hraní". Ty tam jsou doby vanilly a TBC....
-
sdilim stejnej nazor a to vlastnim sberatalskou cata tudiz to neni nejakym neofiko serverem ale proste je ta hra uz pro nektere lidi jako sem treba ja nestravitelna. Navic abych se priznal hrat na neofiku muze snad jen decko kteremu rodic to wowko nechce platit jinak to nechapu.
-
Ta hra je lepší a lepší, questy jsou zábavnější, PVE snad pro uplně každého navíc jsou přidané všelijaké vychytávky které člověku zpříjemní hru, jen to PVP pokulháva.To že se ztrácí hrači je tím že hra je tu už 6 let takže to musí některý lidi omrzet, samotnýmu se mi to stalo ale nedávam to zavinu ňáké klesajíci kvalitě.
-
Kockopes ono to tak komentujes asi len preto ze si na ofiku cata nehral. Cata je celkom sranda pokial niesu bugy, takze na tzv. "neofikoch" je to fakt bieda.
Samozrejme kazdy ma iny nazor -
Not this game again *11*
-
No, WoW už jde dolů, podle všeho. Možná se zase zvýší počet hráčů po vydání datadisku, ale myslim, že to bude mít jen krátký účinek. Už to půjde samo a přirozeně, je normální, že lidi se časem nabaží a samy odejdou a nějaký datadisky, ještě k tomu něco, jako ten poslední to už nezachrání. WoW a první datadisk, to byla kvalita, ovšem pak... Jako by to ani nedělal Blizzard.
-
Jen aby to nebyl zase Blizzard....