Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

Ani nevis jakou jsi mel pravdu s tim tupym gridem

• Takhle jsem se už dlouho nezasmál 😂😂😂

• dworkin

Tomáši, já nejsem Jack. Na mě si prostě hubu otvírat nebudeš.

Dej na moji dobrou radu a příště, až tě budou svrbět prsty mi něco napsat, kousni se do nich.

• Veskoslav

Jasně. Hlupák a právník. Děsivá kombinace.

• dworkin

Já jsem si nic nespoiloval a předpokládal jsem, že tam Diablo zase bude, když se to jmenuje, ehm, Diablo, a když doposud vždycky ve hře byl.

Taky si myslím, že ho tam zase nějak vtáhnou. Ale třeba se někdo jinej bude chtít stát Lord of Terror a i jméno Diablo tak bude putovní.

• dworkin

Twl a ty si zase kdo? Pokud se blázni a nounejmové mocí mermo chtějí ke mně vyjadřovat, zvolte si společnýho zmocněnce.

Kterýho budu moct dát do detrolleru.

• vonTossis

Dworkin je šašek, kterému se ve většině případů jen směju. (Takže vlastně svou roli zvládá). Má svoje koně, nad kterými večer (a v diskuzích) onanuje, ale co mu nevoní, na to většinou jen kydá, a to přesně stylem "nevím o tom vůbec nic, ale zhejtím to, protože prostě tak".  Kydat je v pohodě, ale kydat jen tak, abych mohl, je prostě jen ukázka nezralé osobnosti. 

• dworkin

Tomáši, dej si plnou hrst anxiolytik, zalez do kouta a mlč. Ty seš ten poslední, kdo by měl nárok někoho řešit.

• na to se lidi ptali a devs rekli ze nepujde nasetrit pointy z jednoho na dalsi bp 

• Derp_1337

Hele, to s GP u Apex Legends je ideální situace. Takhle ale ve většině situací GP nefunguje. Takže jo, bylo by to fajn, kdyby to tak bylo... ale statisticky vzato je šance, že to přesně takhle udělají, velmi malá.

Navíc Blizz se v posledních letech dost pokazil, takže radši přestaň snít a vyhneš se zklamání.

• Byla to slabá chvilka :-)

• Veskoslav

Tak možné to je vždycky. Ale v základní DIV prostě Diablo není.

• twicer

Dobře si udělal, to musela být při objednávce slabá chvilka. :)

• Kdyz ne v origos hre, tak v nejakem datadisku budeme kilit Diabla znova, to se vsadim.

• Veskoslav

Placené sezóny? a jak si na to přišel? Budou mít model jako třeba BF2042. Hru zaplatíš a pak platíš akorát Game pass na každou sezónu a to jenom v případě, že tě zajímá obsah. A pokud by to například bylo jako u Apex, tak jsem si koupil pouze jeden jediný Game Pass a od té doby, když začnu sezónu a jsou tam zajímavé předměty, tak akorát zakoupím a "musím" dohrát na level 100, abych získal zpět tokeny a mohl si koupit další sezónu další Game Pass, když mě to zaujme. A pokud třeba hraješ 3 sezóny za sebou, tak v rámci odměn zdarma pro ty, co nemají GP, tak dostaneš dostatek tokenů na nákup GP pro další sezónu. To samé má i BF 2042. Takže pokud by stejný model měl i Blizz, jsem spokojený. 

• Veskoslav

Víš krapet že tady je hlavní bos Lilith, že a že samotný Blizzard řekl, že nechce přinést zpět k životu Diablo?...Nebo si to jenom tak plácnul do éteru, protože zase o tom nic nevíš a chtěl si prostě napsat nějaký nic neříkající blábol?

• twicer

To vyřezávání obsahu je hnus, bohužel toho se už vtomto vysokorozpočtovém průmyslu jen tak nezbavíme. U placených titulů blizzu mi to nepřišlo nikdy tak kritické jak u jiných firem a hezké výbavy bylo ve hře vždy víc než dost, to se však může během jedné sezóny úplně změnit. 

Dokud to ale nebude ovlivňovat hratelnost a neuvidím na každém kroku růžové jednorožce, kazit zážitek mi to nebude.

• Po úpravě (pokažení) síly postav (nerf), jsem předobjednávku zrušil. Beta (ta první) byla boží, Diablo IV je boží hra, ale nesnáším, když Blizzard dělá tyhle zásahy do síly postav. Dělá to snad pokaždé a vždycky blbě.

• twicer

Ne dobře to není, ale je to realita. Blizzard už dlouho neudává trendy, ale veze se na osvědčených formulích.

• Peca

Když se podívá člověk na přehled edicí D4, je dost pravděpodobné, že nově budou placené sezóny. WoW už tak moc nesype a Activision určitě tlačí na $$$. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit