-
Dle "season passu" tohle bude spíš nová WoW dojnice s placenýma sezónama.
-
"Přitom jediný produkt na který to platí je Immortal, což se dalo
očekávat, když na podobně prohnilém principu funguje celé mobilní
odvětví." - takže je vlastně dobře, že to ani jinak nezkoušeli, protože to tak dělají ostatní, tak proč se vlastně snažit, když se to "dalo čekat" 😂 -
Tak pokud endgame nebude jen nudnej opakující se grind, kdy budou úkoly sestávat z takových nesmyslů jako: "zabij 5 monster tady, přines 10 támhle, vyčisti dungeon" apod... a bude to naopak nějaké smysluplné plnění úkolů, které budou nějakým způsobem obohacovat lore, přinesou zajímavé postavy, otevřou jinou část světa atd... tak by to bylo opravdu skvělé, jenže... Blizzardu po bezpohlavní a nudné trojce vůbec nevěřím...
-
Staženo. V pátek v jednu ráno začínáme. :-)
-
Doufám, že tentokrát už půjde Diabla zlikvidovat definitivně, protože jeho neustálé oživování už je trapný.
-
V tom mas pravdu blizz pay to win ma pouze v immortalu coz je cinska vec.A i tam technicky na otazku "Obsahuje hra pay to win mictrotransakce?" Jejich lead tentonoc odpovedel, jasne ze ne "Musis projit dung nejdriv".
Co spis blizzard dela a to, ze zamerne vyrezava ze hry ten zajimavy material (mounty, skiny atd.) a to si schova do ingame shopu s cenovkou 25euro. Ve hre potom zbyva to "obyc" a to "husty" je za penize. Delaji to tak uz od dob wow.
-
pay to winu bych se nebal ale za dva roky macata 60 euro expanze je jistota :D
-
Tak spíš vidí jaký je trend. GTAčka taky historicky byly single player hry bez mikrotransakcí. Ale po úspěchu GTAO je asi víc než jasné, že šestka bude tlačit na online a bude plná pay2win a pay2play mechanik.
Totéž bliz. Jasně, historicky ty hry nebyly topené v pay2win mechanikách. Ale je víc než zřetelné, že touhle cestou chtějí jít. Ve trojce si to oťukali auction housem za reálné peníze. V Diablo Immoral to dotáhly mnohem dál. Proč by od toho teď odstoupily, když to sype peníze?
-
Super, hlavně nějaký zhodnocení toho endgamu by mohla být ta přidaná hodnota. To určitě moc ocením. Přecijen mám pocit, že spousta těch velkejch serverů prolítla kampaň a hodnotí tu hru na základě trochu jinejch kritérií než hráči, kteří stráví 99% času hraní v endgamu.
-
Jo, jako nemají teď moc dobrej track record to je jasný. Na druhou stranu už od začátku se zaklínají v každým videu 10x tím, že tam nebude nic pay for power. Přijde mi, že to je snad jejich největší marketingovej claim, už mě to ani nebaví pořád dokola poslouchat. Takže pokud by zrovna tohle porušili, tak to by byl fakt asi největší backlash v dějinách videoher. To si neumím vůbec představit a byl by to vlastně už regulérní podvod 😀. Když už, tak bych čekal nějaký kontroverze spíš z jinejch směrů, něco o čem se moc nemluví a co třeba drží pod pokličkou.
-
Rozhodne, zadnej spech, je to jednou za dekadu tak pekne vklidku a domaci pohode😎
-
Jsem zvedavy hlavne na endgame hry, to je pro me nejdulezitejsi, ale horsi nez zacatek D3 (aukce), to jiste nebude :-)
-
To je skvělý přístup. Na to číslíčko se můžu podívat i na metacriticu a naopak rozhodně ocením nějaký hlubší vhled.
Určitě bych se třeba nezlobil za pár odstavců o tom, jaký je lokální multiplayer.
-
Jo, sám jsem jedním ztěchto pozorovatelů, ale občas už mi ty reakce přijdou spíše ze škatulky kdo chce psa bít...
Nějak necítím touhu hledat ve všem nějakou cílenou šmelinu. V nejhorším případě dostaneme lehce nadprůměrné hack&slash co tě zabaví na pár desítek hodin, které v průběhu let zdarma doladí a budeš si ho moc dát v budoucnu ještě třeba jednou s nějakým rozšířením. Zaskřípat to pak může v end game, což ale běžný hráč nemusí ani zaregistrovat.
-
Spíš jde o to že kdo sleduje v poslední době dění okolo Blizzardu tak nějak tuší že oni si najdou způsob jak to všechno nějak pokakat :)
-
Píšeš to jak kdyby hry od blizzu byly standartně topené v pay-to-win mechanikách. Přitom jediný produkt na který to platí je Immortal, což se dalo očekávat, když na podobně prohnilém principu funguje celé mobilní odvětví.
Nemyslím si, že potřebují potopit D4 pod náporem páchnoucích mikrotransakcí, oni vydělají miliardy ikdyž to budou jen oblečky pro panenky a poníka, to celé přelité pravidelných battle passem.
-
Díky. Vzhledem k tomu, že už zahraniční recenze vyšly a nemá tedy asi smysl honit se za co nejrychlejším hodnocením, mám v plánu ještě o víkendu vykopnout nějaké první dojmy a následně si dát čas na pořádné zhodnocení včetně endgame a vlivu ingame shopu. Čekám ale, že koncem příštího týdne to bude :)
-
Nevadí, rádi si počkáme.
-
Co nejdřív. Bohužel jsme stejně jako zbytek republiky nedostali recenzní přístup, klíč ke hře nám přišel až včera, ale bude fungovat až s tím pátečním předběžným přístupem. Vyhradil jsem si na to celý víkend :)
-
Kdy bude Vase recenze, a nasledne nejaky videjko....