Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Počkám si až na zasvěcené recenze na Steamu. Hlavně co se týká technického stavu a dalších PC vymožností.

Ono už Inquisition bylo při vydání wow, jakože draci a velký svět. Ale taky dostal řádnou bídu za konzolové ovládání,  nefunkční takticky mód, single mmo svět a za mě naprosto otřesné ovládání koně. Postupně je možné sledovat i degradaci roleplay, kdy bylo defacto jedno, za jakou rasu hrajete a jako quanari jsem se necítil ve své kůži.

Když bude Veilguard aspoň jako Inq, tak budu spoko

• Byly doby kdy sem se na pokracovani hrozne tesil, a byly doby kdy jsem Inkvizici predobjednaval, ale... to uz je deset let. Temer presne.

Za tu dobu jsem se nezmenil ani tak nutne ja (vzhledem k tomu jak moc sem si uzil BG3 a jak dodnes hraju RPG) ale myslim si ze BioWare urcite.

Tohle je tak o Vanocich se slevou, ale popravde i do toho se mi nafusovaly hry s vyssi prioritou.

• Celkem dobré shrnutí kde je uvedeno vše co by mělo být uvedeno: https://youtu.be/nwGK1Wrkatk?si=wpCxEVfhV-Wwh2WT

Mrzí mě že nikde v uvedených recenzích (např. od IGN) nezaznělo to co je zmíněno ve videu - např. některé podivné dialogy.

Vidím zatím celkem zajímavý rozpor mezi herními weby a tvůrci obsahu pro YT platformu, vyjma např. Mortismal Gaming většina YT content tvůrců Veilguard spíše kritizuje. Osobně se několik posledních let přikláním k názorům spíše od tvůrců na YT, než webům jako IGN - na nich si až dodatečně přečtu jejich názory a recenze.

• Mno, tak ten God of Dragon Age: Guardians of Veilguard, nakonec dopal dobře :D Recenzentům uvedených webů očividně stačí mix těchto dvou her ke spokojenosti.

• Cvok

Pro mě osobně jediné názory, které mě jako fanouška Dragon Age vlastně zajímají je trojice Caitie aka Ghil Dirthalen, Ashe aka Lady Insanity, a Kala Elizabeth. První dvě zmíněné mají jen těžko, co se znalostí lore a světa týká sobě rovných na YouTube, obě jsou kovaní fanoušci světa Thedas. 

Takže po shlédnutí jejich videí, jsem s klidným svědomím hru zaplatil a jen už čekám na spuštění.

• iSpirit

jsem se jen tak podíval na tu Kal Elisabeth a to vypadá to, že ta začala s Dragon Age: I. :D. 

Co se nám a sobě snažíš namluvit?

• Morraw

Obhajoba špatné předobjednávky 😀

• celoush

Jakože holka, co tím žije deset let je málo, protože vy jste první díl hráli už před patnácti a proto jste víc? 

A co se tím snažíte namluvit vy?

• Morraw

Předpokládám, že to měla být reakce na iSpirita. 😀

Káždopadně perfektní znalost lore ještě z nikoho nedělá experta na názory a doporučení, stejně tak někdo, kdo hrál všechny díly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit