Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar

    Asi u konzolí je tohle dost zbytečný rozebírat, když každej má stejnou konzoli a každýmu to jede +- stejně.

    Osobně vždy jen na PC... Celkově systém ovládání konzolí a právě ta nemožnost upgradu a customizace konzole je něco co mě od konzolí drží dál. Já si s radostí 1x za pár let ten PC postavím a potom si vykládám s ostatníma jak mě to jede. Asi stejně jako kdybych si vyšperkoval motorku si budu s ostatníma vykládat jak mě to krásně řeže zatáčky...

    Konzole je hraní bez problémů a bez nějakého řešení, PC hraní je trochu o něčem jiném. A je potřeba aby si každý našel přesně to co mu vyhovuje, protože jinak by ten herní svět byl hrozně šedivej a nudnej.

  • walltar

    Já bych řekl, že to je spíš i trochu optimalizací... Hlavně hned první den jsem v RDR Online sledoval šílený propady FPS, který po někerém z updatů zmizely. A myslím, že podobná situace byla i v GTA5 kdy jsem prostě hned po launchi GTA Online ani hrát nemohl kvůli FPS.

  • walltar

    Pokud bereš řešení HW jako ptákovinu, tak pravděpodobně není PC úplně to pravé ořechové... PC hráči (alespoň ti co znám a potkávám na netu) víc řeší HW, protože je to součást stavění PC. A není to jen o tom že sedneš a hraješ, ale dost PC hráčů rádo sleduje jak jim která hra jede, jak je optimalizovaná a další.


    Konzole jsou perfektní v tom, že je člověk zapne a hraje. Nic neřeší a nemá problém s optimalizací. Pc zase jsou o tom, že si člověk udělá to co mu vyhovuje a vše si vyšperkuje přesně pro sebe.

  • TheSuffering

    Kolem té věže jsem se taky potuloval a nic. Já to ještě upřesním, já jich pár našel jinde, ale samozřejmě vždycky samice. Ale ještě zkusím reload savu, všiml jsem si, že po naloadování pozice se zvířatům náhodně generuje rating, tak třeba mi to načte někde samce. To je poslední, co mi chybí na upgrade tábora. A pak se pustím do lovu pro trappera.

  • Johnny

    spiš se vybodl na nějakou optimalizaci.

  • Johnny

    Ale jo, když si před 3mi roky koupil nejnašlapanější PC tak na High při 1080p tomu lze i věřit.

    S normálním PC pred třemi roky to taky jede 60FPS ale na LOW. A vypada to hůř než RDR1 na xbox


  • Johnny

    Jo to jo.... je to proste zmršenej port. Už jen proto že na kartě od AMD za 3800 to jede stejně jako na karte od Nvidia za 11000,-.....

  • twicer

    na severním cípu mapy jak je ta "teslova věž" jsem včera potkal jednoho losa.

  • TheSuffering

    Já i přes to neustálé padání hry musím hodnotit 20/10. Pro mě je to prostě po 60 odehraných hodinách hra roku. Člověk jen žasne, s jakými detaily si dali v Rockstaru práci. Navíc si myslím, že v těch pádech má trochu prstíčky i Nvidia.

    Má někdo grafiku od AMD? Jak vám to na ní jede? Také padá?


    A teď mi konzolisti pora´´dte, kde ku*va najdu nějakého losa k ulovení. Už jsem se uchýlil i k použití google a koukal do návodů, ale za celou dobu jsem nenašel jediného. A to jsem lovu v podstatě věnoval celou sobotu.😬

  • lito

    typický problém nedopečeností pc komunity. Nejede to na ultra, tak hromadný pláč. Na PC to vypadá na ultra jako fotorealistická grafika, proto jsou nároky vyšší. 

    https://www.youtube.com/watch?v=lM-06ehsAu8


    Ta hra vypadá prostě fotorealisticky.

  • BohumilCisar

    Já už Xbox nemám, koupil jsem ho jen dočasně kvůli RDR2, které jsem 2x dohrál. Já jinak pařím na Orchestrionu (model late 1893)

  • netUSblb

    Simulátory a o FPS nemluvě. Ale to konzol děckám nemá cenu vysvětlovat.

  • netUSblb

    Mluvit o krámu a sám mít X-box. Děcko?

  • Derp_1337

    "nemusel jsem řešit takové ptákoviny"

    LOL

    A kdo tě nutí řešit hardware? Pokud vím tak nikdo, ty jsi tady ze své svobodné vůle a z ní jsi taky napsal tenhle komentář.


    A proč se řeší hardware?

    Na jednu stranu u komunity převažuje snaha diskutovat o věcech, které jsou odlišné od konzolových verzí. Není se čemu divit, většina lidí si už před rokem přečetla, jak jsou dobře napsané postavy, dialogy atd., tak nemají potřebu o tom mluvit podruhé.

    Za druhé někteří lidé plánují na vánoce upgrade hardwaru a tak měsíc před vánocemi probírají, jaký upgrade by byl ideální. Pokud upgrade neplánuješ a tohle téma tě nezajímá, tak prostě běž dál a neřeš blbosti.

  • Derp_1337

    Tvoje myšlenka, že zábavu a kvalitu tvého hraní ovlivní jakási diskuze na netu, je velmi "revoluční".

    Já osobně se teda bavím nezávisle na tom, o čem se točí jednotlivé diskuze na netu, ale když tě to tak bere, tak proti gustu žádný dišputát.

  • a proc by se resilo jak je to super hra a dialogy, kdyz to se uz resilo pred rokem ? Nic noveho tam nepribylo, takze se resi grafika a HW, jedine nove / odlisne veci

  • BohumilCisar

    Když ta hra před rokem vyšla na konzole, tak se v diskusích řešilo, jak je to super hra s dobře napsanými postavami, dialogy, hudbou atd. Když to výjde na PC, tak jsem ještě neviděl, že by se v diskusi a na rozborech na youtube řešilo cokoliv jiného, než hardware a to, jak to komu na jakém krámu jede. Jsem rád, že jsem si to mohl plnohodnotně užít na Xboxu a nemusel jsem řešit takové ptákoviny.

  • Ano, ta hra jde nastavit tak, ze to nejlepsi dnesni karta neda. Co to vlastne rika o tom jak ta hra vypada ? Nic.

    Zajimavejsi je nastavit hru aby bezela na rozliseni co chci a FPS co chci, a pak se podivat, jak vypada. A RDR vypada skvele i na nejmensi detaily (teda krom textur). A na letosnich kartach vypada primo bombasticky.

    Konzole 60 fps nikdy nebudou, protoze 30 proste staci, a ten vykon je lepsi vrazit jinam. Efekty, rozliseni, to das na screenshot. FPS na screenshot nedas, hru to neprad. 60 FPS na konzolach ma par zavodnich her. Finta je v tom, ze diky rozdilnosti hardwaru na PC maji PC hry nastaveni. A to ti umoznuje vybrat si, co preferujes. Nerozhoduje to vydavatel za tebe. A kupodivu, vetsina lidi preferuje 60 (kdyz is muzou vybrat).


  • To je jen vetsina hracu zvykla nahodit detaily na ultra, protoze to je "standard" a preci to dnesni kraty musi zvladnout. Tady ocividne Rockstar myslel na karty pristi generace a hra do budoucna bude krasne skalovat.

  • Cvicme_v_rytme

    Ty řeči o náročnosti nějak nechápu. Mám 3 roky starý PC a jede to normálně 60 fps stabilně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit