Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misk

Nie neni mám to spočítané, z 31 príspevkov minimálne 16 rozoberá aká by mala byť PC zostava, pripadne počet snímkov.. Kľudne si to spocitajte 

• skaven

je to tvojim cpu

gamernexus

• netUSblb

Žádný překvapení, konzol zázrak na PC bude vždy nepovedená konverze.

• lito

tak taky beta ok. Počkám na finálku na PS5.

• KamilZm

Zajímavé je, když to v borderless window běží lépe jak ve fullscreen. Ve fullscreen by hra měla mít teoreticky nejlepší podmínky, protože má celý desktop vyhrazen exklusivně pro sebe a Windows se nemusí vůbec starat o GUI jiných procesů a také prsknou jin´ým user procesům, než tomu s vyhrazeným desktopem, menší prioritu.

Ale také se mi už stalo, že v borderless window hra běžela lépe. Já ho často používám, kvůli dvoumonitorové konfiguraci a ALT+TAB.

• Ja klidne rad nejaky ten cas zabiju, kdyz mam potom lepsi zazitek. Asi bych se na to dival jinak, kdybych mel jen par hodin na hrani tydne.

• Hidden

Mam o trochu horsi sestavu a fullHD na stabilnich 60FPS s high nastavenim neni problem, ani pady jsem nezaznamenal, takze je to docela zvlastni.

• Mě na EVGA GTX1060 SC 6GB vyšel lépe Vulkan než DirectX. Ale také jede hra plynule a grafika téměř vše na Ultra. 

Pád zatím žádný. Jedinou chybu co jsem objevil je, že pokud pustím benchmark, poté provedu nějaké změny na nastavení grafiky a opět pustím benchmark, tak ten se nespustí, musím pro nový benchmark hru restartovat. 

Ale hra samotná šlape, záseky žádné. Hru mám na Samsung EVO SSD. Ramky mám jen 16GB. Ale jsou nevyužitý, hra tolik nepotřebuje. 

• Pád jsem neměl zatím ani jeden. A to mám Windows 10 původně jako upgrade Win7.

Na grafiku používám Nvidia Studio Driver.

• Má EVGA GTX1060 SC 6GB na FullHD bohatě stačí. Měl jsem vše na ultra, pro lepší plynulost ubral:

TAA medium, Grass shadows medium, watter physics  asi 75% a fps šlo rapidně nahoru. Možnosti nastavení grafiky jsou široké, takže každý si může vše přizpůsobit. 

Co se instalace týká, vše šlo na první dobrou od prvního dne. To co se píše po netu je jen hrstka hráčů, kteří zkrátka mají v PC nepořádek. Ale většině vše jede. Ta většina se totiž neozve, brečí hlavně ti, co mají problém. I když je spíš v jejich PC než ve hře. 

Jinak, grafika je pěkná, i v dálce jsou objekty na mapě krásně ostré a viditelné. Ale zblízka nejsou např. zasněžené stromy moc pěkný. Líbí se mi animace postav, koní, zvířat. 

• Corvus

Naprostý blábol...

• misk

To je to PC hranie.. Nerozobera sa  samotná hra ale rozoberajú sa na akých PC zostavách to ide v akej kvalite, táto diskusia je toho dôkazom..  Na PC jedine stratégie, akékoľvek iné PC hranie je zabitý čas

• kkING

Ja mam 2600x a 2070 a 1080p/ultra a jede bez problemu ...

• některé hry zejména ty starší bývají v borderless window stabilnější a zejména pokud nedávají alt+tab, tak mimo fullscreen většinou zvládají i přesun do jiného okna a zase návrat do hry. Staré total wary tam navíc ještě měly dost otravný a dlouhý loading.

• Ja mam rtx 2080, i5-6600K a na 1440p ultra/high v DX12 okolo 60 FPS v poho. Problemy s launcherem nebyly, ale ze zacatku mi to zamrzalo. Pouzivam ale omezovac CPU loadu a je to v poho, nez prijde patch.

• Corvus

Jasný, zase taková lama nejsem, vím co je hrát v okně atd., ale fakt jsem netušil, že by mohl mít borderless window takový vliv. Každopádně díky, prubnu to.

• Já mám rtx 2080. I7 9700k.32gb ram 3200 mh.A full hd nedám na60fps.Ale většinou tak na 40fps takže docela divný.Hru na ssd a dost často to padá.

• TheGGG

to co je v nastavení každé PC hry... fullscreen, window a borderless window... window očividně nemá smysl řešit, to je zmenšený orámovaný okno, ale fullscreen a borderless window vypadá stejně a v některých hrách může to či ono nastavení mít značný dopad na framerate hry... nevím proč to tak je, ale i na fórech to bývá častá rada, ať si lidi přepnou na to či ono, že to může pomoci s plynulostí hry.

• Corvus

Nekrmte trolly - volly.

• Corvus

Docela zajímavý příspěvek. Co myslíš konkrétně tím rozdílem mezi fullscreen a borderless window?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit